![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 69
|
![]() @Kenes
Zenus cie zgasil i teraz unikasz odpowiedzi na jego post? Jak cos zapraszam do mnie... Tak samo moge powiedziec... Wiec nie mysl ze jezeli powiesz ze obijesz komus ryj na forum internetowym staniesz sie idolem nastolatek. Wiesz czym sie roznimy? To nie mnie hunci polowa kyry , nie ja lize dupe kazdemu i nie ja jestem posmiewiskiem serwa. Pzdr. Aby nie wnosic offtopu 13:0 dzis ![]() A Zaczelo sie tak niewinnie w thais gdy Smiley~ bili Noob chary Szwedow ![]() Ostatnio edytowany przez Elvvons - 04-05-2008 o 23:17. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kenessio
Profesja: Elite Knight
Poziom: 118
|
![]() Cytuj:
No masz racje zgasilem mnie jak samskurwysyn ![]() A mnie jebie co on pisze. Bo nie ja prosilem zeby wejsc do ygo academy tylko silveris sie mnie pytal to na co tu odpowiadac e? Zwisa mi to kto cie hunci wiec po co to piszesz. Dalej masz zamiar ciagnac te swoje glupie teksty? ![]() Nie chce nawet rozmyslac ile ty masz lat bo po twoim stylu pisania to nie mozesz miec za wiele ![]() Dobra koniec dyskutowania ![]() Pozdrawiam ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Siedlce
Imię: Ex Numenorian
Gildia: Smiley Face _/
![]() |
![]() Masskick :O
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Siedlce
Imię: Ex Numenorian
Gildia: Smiley Face _/
![]() |
![]() Niezbyt bo quary cały czas zajęte :/
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym clothy pozbieral ale nie gram.
Niechce mi sie juz,ten swiat jest nudny. Sam rozumiesz dobrze ![]() Walczysz,placisz i tak padasz no ale niestety. Na ob niechce mi sie chodzic bo co zrobie 118ek. Tzw. Zywe mieso. No ale kit z tym moze przez lato znajde czas na Exp. P.S Co sie dzialo wczoraj ze tyle ppl z RoD padlo ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() Nova rozwalila Aldore na Kyrze. Proste co nie?
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Gz, smieszy mnie troche ostanio bylo battle 13 :0 dla geddow uja ludzie o tym
pisali, teraz wygrali ci drudzy 15:10 czy w sumie nie znam w fragow i wszyscy podnieta i posty "buhauehauehuahuea orgazm hahahhaha". Troche to smieszne. @Kenes 7.4 Ostatnio edytowany przez Exodus - 06-05-2008 o 20:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jedna rzecz. Nadmierna pewnosc siebie rowna sie z przegrana. Jak gedd wygra raz to juz mysli ze wygra wszystko i jest zbyt pewny siebie i to jego zguba. ![]() Mam nadzieje ze RoD wygra ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Cytuj:
![]()
"Catch me if you can" Dwiks~ 2004-2008 A.D. Ostatnio edytowany przez Dwik - 06-05-2008 o 18:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Liczy sie pvp a raczej dobre uzycia hot keya ![]() Ktos z was chcialby wrocic do tibi 7.6 ? bo ja sie na to pisze ![]() Czytal z was ktos nowinke z tibi.com? Tibia.pl juz nie jest support fansite. Przesadzaja no ale coz widac ze Niemcy nawet w grze musza odreagowac na polakach. ;p May 06 2008 - Tibia.pl not supported anymore! Even though we have asked them ... Tibia.pl not supported anymore! Even though we have asked them several times to remove links that lead to illegal websites, they refused to do so. Please note that it is no longer allowed to post links to tibia.pl. Ostatnio edytowany przez Kenes - 06-05-2008 o 21:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() oprócz banowania wszystkiego co się da nic ciekawego się narazie nie dzieje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Smieszne dla mnie no ale bywa. Ja bym zadnej ob nie opuscil gdyby nie pan hacker aka stypi. Ale mniejsza o to ![]() I tak wkoncu wroce. Sc sie bawi w banowanie,smieszni sa no ale coz. Tak samo jak hackowali mnie czy niejakiego Damian de'fire i Elfoy. Tak to jest jak sie wygrac nie umie bo to cipki z 0 pvp ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Rozrozniaj rzeczy od osob. A dokladniej to osoby z RoD i ich pomocnikow ![]() Mnie chcieli zrokowac ale sie nie dalem ![]() Teraz musze zmienic ip etc. Ale to nie ma problemu bo i tak gram dla zabawy a narazie trzeba odpoczac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie popełniać głupich błędów i nie ma powodu do banowania. Za darmo to w ryj można dostać, na bana trzeba zasłużyć.
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Jestem pewien, ze kazdy z nich zasluzyl na bana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gwoli ścisłości, większość z nich zaslużyła na bana: