|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
Skille: 92/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Paladynek Sijan oprowadzi nas dzisiaj po pohu, mimo iż jest to poradnik to wcale nie będzie nudny, spotkamy vevereny, taratulki, dragóny, gigant spidery i durzo cyklopkuw wienc uwarzajcie drocy pżyjaciele bo na pochu mozna padnonc na zbity pysk.
+bonus Paladynek Sijan ratuje księżniczkę przed złymi rotwormami i rozwścieczonymi Dwarfami. 01:26 Paladynek Sijan [98]: i w taki sposub zaposnalismy sie z pohem itp i uratowalismy niewiaste w opalah http://www.tibicams.tibianetwork.com...es/show/328016 jeśli tibicams nie będzie działać to w tym linku rehost http://turboshare.eu/files/7945496/sijan.rec.html
16:19 Cawermarus Cylon [21]: PROZE O ITEMKI JESTEM Z DOMU DZIECKA;((ZYCIE DALO MI KOPA W DUPE;/A TERAZJESZCZEMIALEMHACKA;/;((PROSZE O POMOC KOGOS KTO WIE CO TO ZNASCZY DOSTAC KOPA W DUPE;(((PROZE O ITEMKI JESTEM Z DOMUDZIECKA;((ZYCIE DALO MI KOPA W DUPE;/A TERAZ JESZCZEMIALEMHACKA; |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Myslisz ,ze bedziesz bardziej fajny piszac z bledami ?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2008
Stan: Początkujący
Imię: Boblinquer
Profesja: Paladin
Gildia: Triad
|
![]() Może on pisze z blendami, albo przynajmniej po jakimś:>.
.rec ssie |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Ta, ja sprawdzilem. Znajduje sie tam super muminkowy wirus!. NIe sciagaj tego, bo jak odpalisz rec to za 3 dni wirus zlicytuje Twoj dysk twardy na allegro i policja przyjedzie po odbior. Pozdro.
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() widzę, że kolega też nie grzeszy ortografią
16:19 Cawermarus Cylon [21]: PROZE O ITEMKI JESTEM Z DOMU DZIECKA;((ZYCIE DALO MI KOPA W DUPE;/A TERAZJESZCZEMIALEMHACKA;/;((PROSZE O POMOC KOGOS KTO WIE CO TO ZNASCZY DOSTAC KOPA W DUPE;(((PROZE O ITEMKI JESTEM Z DOMUDZIECKA;((ZYCIE DALO MI KOPA W DUPE;/A TERAZ JESZCZEMIALEMHACKA; Ostatnio edytowany przez captcha - 07-05-2008 o 11:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2008
Imię: Boblinquer
Gildia: Triad
|
![]() up
Widzę, że kolego nie grzeszysz inteligencją |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @up
racja @kyziorek nie rec ssie tylko Captcha @Captcha SSij
UZUMAKI NARUTO! Ostatnio edytowany przez KoXiS - 07-05-2008 o 12:02. Powód: Kris |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Nie ogarniam tego Pana, który założył temat.. Nwm, myślisz że fajny jesteś gdy napiszesz z błędami, nie ośmieszaj siebie, i tego forum. Allegro plx..? Bo na to mi wygląda. Co Ty robiłeś na lekcjach polskiego? Pewnie myślałeś, nad techniką jak ubić draga solo 100 lvlem z allegro, co? Wyjdź, zamknij drzwi ale nie trzaskaj :>
k thx bye
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() koxis zmień ten podpis bo razi
![]() ![]()
16:19 Cawermarus Cylon [21]: PROZE O ITEMKI JESTEM Z DOMU DZIECKA;((ZYCIE DALO MI KOPA W DUPE;/A TERAZJESZCZEMIALEMHACKA;/;((PROSZE O POMOC KOGOS KTO WIE CO TO ZNASCZY DOSTAC KOPA W DUPE;(((PROZE O ITEMKI JESTEM Z DOMUDZIECKA;((ZYCIE DALO MI KOPA W DUPE;/A TERAZ JESZCZEMIALEMHACKA; |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() A jaki jest sens twojego opisu? Karmcie pisze się razem więc nie wiem jaki w tym błąd...
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() O co chodzi? Ja pojawiam sie w kazdym temacie, w ktorym chce cos dodac i juz,a ze jestes popierdolcem to tym bardziej musialem tu wpasc. Co do opisu jest moj ja go wybralem i jak Cie razi nie patrz na niego. Dziwne problemy masz i jeszcze probujesz innym rozkazywac... Jesli chcesz sprawowac wladze to startuj do polityki, moze kiedys Ci sie uda.
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() dzienkuwa ziomowi z Krakowa za filma z pochu
nie skozystalem z cenyh wskazuwek i prawie padlem na pysk :/ ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() W takim razie tylko checi Ci brak, bo zawodowka to Twoje jedyne rozwiazanie po gimnazjum. Idz na tego polityka przychlascie i nie zawracaj dupska na forum.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Palladyn-Pifpaf
Świat: Calmera
Poziom: 81
Skille: 95/82
Poziom mag.: 20
|
![]() Niestety muszę to powiedzieć i mam w dupie czy dostane bana czy nie:
Nienawidzę takich pojebów jak autor tego tematu, kurwa gdzie się takie dzieci rodzą,no gdzie? Jak masz pisać takie tematy to idź się lepiej powieś - lepiej dla nas i świata. No po prostu mnie kurwa zdenerwował -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Spokojnie, to tylko forum
![]()
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Świat: Refugia
|
![]() Rada na przyszłość: Nie zamieszczaj więcej filmików, ŻADNYCH. To co oglądałem przyprawiło mnie o mdłości... Te Twoje teksty, miały być zabawne? (17:51 Paladynek Sijan [98]: to ja wodwiedziny a ty bijesz - DO Dragona!). Ortografia, a nawet stylistyka stoi u Ciebie na poziomie 5 latka, w 2 klasie podstawówki lepiej pisałem. Na 1. dzień przedszkola postać dostałeś?
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najpierw obejrzyjcie film, a potem dopiero napiszcie coś na forum, bo wychodzicie na idiotów. Koleś napisał tak jak było w filmie, a ten film nie jest JEGO. Czy to tak trudno zrozumieć?!
|
![]() |
![]() |