![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Siema.
Krotko o mnie, 45 lvl najt, ~67/66. Na razie FACC. Eq: Warrior H, Vamp S, G arm, K leg, Nooble Axe, Boh. I moje pytanie jest takie: Czy jestem skazany na latanie z nooble axe az do 60 lvl i zrobienia areny? Bo Butcher's Axe or Vile Axe or Titan Axe fajnie sie nadaja do walki ale ich cena jest strasznie kolosalna ponad 200k+. Wiec co zrobic? THx za pomoc. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Noble, heroic axe, potem d lance i sca, tak teraz wyglada zestaw axemana.
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Dziekuje za bardzo konkretna odp. Wlasnie kupilem heroic za 12k. A jakies proponujecie zmiany w eq? I kiedy kupic np AOL'a?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Osobiście uważam, żę noszenie aola zależy od Ciebie. Ja dość ufam swoim umiejętnością, expie zazwyczaj w miejscach gdzie nikogo nie ma, w razie "w" odbicie loota zajmuje dosłownie kilkadziesiąt sekund przez moich przyjaciół, więc aola planuje dopiero po zakupie mpa, g legów (aktualnie posiadam dsm, rh, mms, mystic, p ammy, bohy, k legi). Zależy też jak i gdzie expisz. Ale patrząc właśnie na Twoje eq zdecydowanie mówie nie, radze kupić aola najwcześniej po dokupieniu dsma, demonki, rh - szybciej wręcz nie powinieneś - bo strata kasy. Jednym słowem rada Alcaty jest jak najbardziej słuszna, choć na pvp osobiście nie radziłbym jeszcze aola. Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2008
|
![]() Cytuj:
A tak w ogole to przeskok z DSM, RH, BoH, p ammy, demonki i k legow na g legsy i aola za p ammy jest nie oplacalne bo aol ma 2 defa wiec nakladajac aola tracisz 2, zyskujesz 1 z g legow a wiec padajac tracisz 50k i masz 1 defa mniej, bez sensu AoL kupujesz jak masz przeskakujesz na g legi dh i mms bo bo jak masz DSM DH BOH GL demonka aol, a dsm rh, boh, k legs, p ammy to masz takie same jakosciowo eq, a przy kazdym deadzie tracisz 50 btwn ie patrznie na ten moj post up bo byl pisany wczoraj a dzis sobie to przemyslalem abrdziej ;p Ostatnio edytowany przez Alcata - 08-05-2008 o 15:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 47
Skille: 8+/8+
|
![]() Cytuj:
![]() Edit- A jak wygląda zestaw sword usera od 50 lvla?
Z tych prac nie będzie korzyści, Z tych świątyń nie widać nieba, Z tych snów już się nic nie ziści. Ostatnio edytowany przez Bas - 13-05-2008 o 09:22. |
|
![]() |
![]() |