![]() |
#6661 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Jasło
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cys brutal
Profesja: Elite Knight
Gildia: FAG _/
Świat: Aurea
Poziom: 179
Skille: 94/83
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() Jakby był wcześniej aktiv to też by go wyjebali jak prawie każdego z nas ![]() A to że nie był aktywny to nie zwracali nawet na niego uwagi, a on doszedł do nich wtedy gdy oni byli w dołku (zapewne wiedział już, że będzie sojusz) Bardzo dobre posunięcie taktyczne ![]() Ostatnio edytowany przez cys brutal - 07-05-2008 o 17:28. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imus Ziom
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Aureas Finest
Poziom: 107
|
![]() watpie w to ze cokolwiek wiedzial ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Imię: Spear'er
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Heh...
Powiem tak, Simon wywalil wszystkich z wiadomych powodów, ja wam powiedzialem co o tym mysle, ale walczyc z nimi chcialem dalej, wystarczylo sie tylko postarac, jak to zrobil Larus i Ja, bo niewiem czy wiecie, ale Larus w Inmates nie byl wczesniej, doszedl dopiero gdy wy zostawiliscie Inmates samych z La Onda, co bylo hmm.. [niehonorowe?] bo to wkoncu dzieki La Onda i Inmates, mieliscie szanse na jakąkolwiek walke na Aurei. To dzieki nim wojna byla przez jakis czas wygrana, a kiedy wy sie odwróciliscie, poprostu niektorzy czlonkowie, ktorzy mieli swiadomosc tego ze gdyby nie Inmates to np. taki Larus nigdy by na tego 'pacca' nie zarobil, postanowili dołączyc a teraz, wy o tym spamujecie, co z tego ze nie walczyl przez jakis czas, ja prawie wcale nie mialem doswiadczenia [moze dalej nie mam] w walce, ale mam przynajmniej swiadomosc tego, dzieki komu moge spokojnie wyjsc z PZ'ta, i wiem ze ludzi ktorzy mogli zostac neutral, a i tak postanowili walczyc po mojej stronie, sa prawdziwymi sojusznikami, godnymi szacunku. I nie, ani Ja ani nikt inny niewiedzial o jakims sojuszu, to wyszlo pozniej, Ja i inni walczyli w tej wojnie na przegranej pozycji, a jednak walczyli bo wkonu bylo za kogo... A jezeli ktos zacznie spamowac, ze jest 'sfochowany' czy jak tam sie to nazywa, za to ze Simon powywalal wiekszosc z gildi, to zastanowcie sie, tutaj chodzi o ludzi, nie o Gildie, moze Simon olewal Gildie i całą spolecznosc ktora walczyla w barwach Inmates, ale to nie on byl prawdziwym leaderem a gildia to tylko znacznik tego po ktorej jestes stronie, wojna sie skonczyla, i jak juz Simon na poczatku mowil, po wojnie wyleca ludzi z ranga 'Soldier' [chyba ze on sam postanowi ich zatrzymac], po tym zdarzeniu wystarczylo stworzyc gildie wlasna, ale oglaszanie sie odrazu 'neutral', i nie oszukujmy sie, glownie z powodu chorej przyjemnosci czerpanej z Expienia [nikogo nie chce obrazic ![]() /Koniec tego ;p [Sorry za post dlugi aka 'B'] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Sting
|
![]() Zobaczcie moze na date dolaczenia Larusa do gildi, bo nie tylko on w tym czasie doszedl do Inamtes, pozniej wracali tez inni.
Ja Ci Skoki mowilem ze NS was wyjebie z serva, nie sluchales:/ Lider ci sie wlaczyl to teraz zaluj. Mnie Adde ojebal ze 3 razy na bycie free, ale dalej wolalbym byc z nim niz z toba. ![]() Hail old good times _/
![]() |
![]() |
#6665 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2007
Świat: Selena
Poziom: 109
|
![]() Wyobraz sobie, ze akrat Twoje zdaniedosyc NIESZCZEGÓLNIE narusza moją dumę
![]()
![]() |
#6666 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2007
|
![]() 100 player uzbieraja ? haha oni beda zbierac 666 playerow
16:11 Zorro Brutal [13]: ej 16:11 Zorro Brutal [13]: a moge byc twoim kolegom a ty moim 16:12 Endrox [170]: znamy sie ? 16:12 Zorro Brutal [13]: nie kiedys cie dalem na vip 15:07 Endrox [192]: co tam 15:08 Endrox [192]: skoskon ? 15:08 Arieswar sumo [153]: a nic 15:08 Arieswar sumo [153]: obrobil bym Ci pale 15:08 Arieswar sumo [153]: ;d _____________________ Yours NaTa cs master haha ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6667 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2008
Lokacja: -
Imię: Kamiladze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fighting Alliance Group !
![]() |
![]() Dobrze gadacie nazbieraja ludzi i wtedy bedzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6668 |
Użytkownik Forum
|
![]() 21:47 You see a dead human (Vol:10). You recognize [CHAR]Valixivox Xardas[/CHAR] . He was killed by [CHAR]Tavy[/CHAR]
![]() |
![]() |
#6669 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Rzeszów
Imię: Arieswar sumo
Poziom: 153
|
![]() @ Andrew aka Sting
Zaskoczyles mnie ![]() ![]() A co do tego ze nie pomoglismy Inmates to sami byli winni tzn Simon jego polityka wobec nas i to ze nas wyjebal z gildi. I wyszla decyzja taka jaka wyszla pod wplywem emocji na chwile obecna pewnie zla ale coz. ;> PS. Nata :* Ostatnio edytowany przez skoki - 08-05-2008 o 09:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6670 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6671 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myslalem ze jakos bardziej sie rozpiszesz =p. I zgadzam sie z Toba tez tesknie za bardzo dawnymi czasami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6672 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6673 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2007
|
![]() Skoki TY moj "herosie" :*************
16:11 Zorro Brutal [13]: ej 16:11 Zorro Brutal [13]: a moge byc twoim kolegom a ty moim 16:12 Endrox [170]: znamy sie ? 16:12 Zorro Brutal [13]: nie kiedys cie dalem na vip 15:07 Endrox [192]: co tam 15:08 Endrox [192]: skoskon ? 15:08 Arieswar sumo [153]: a nic 15:08 Arieswar sumo [153]: obrobil bym Ci pale 15:08 Arieswar sumo [153]: ;d _____________________ Yours NaTa cs master haha ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6674 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 02 2008
Lokacja: Grudziądz
Imię: Elom tika
Gildia: Dzieckoapdejtu
Świat: Aurejjja
Poziom: 123
Skille: 86/79
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Wyjebali was TYLKO z Guild... ale chyba nie powiedzieli nic takiego że nie chcą być z wami..? A co jaraliście się że mieliście 'Soldier of the Inmates'? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6675 |
Użytkownik Forum
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() @Issytarus~
Moze zrobisz nam wszystkim przysluge i powiesz kim ty wkoncu jestes? bo bardzo mnie to ciekawi ty moj anonimowy kozaku ;>
![]() |
#6676 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Dziecko apdejtu trafiło chyba w samo sedno tego nieporozumienia
![]()
Signed shai. Ostatnio edytowany przez shaiboos - 08-05-2008 o 15:41. Powód: literówka >.< |
![]() |
![]() |
![]() |
#6677 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Warszawa
|
![]() Cytuj:
lamus, sry larus nim jest tutaj od tygodnia i masz odpowiedziec, jak sam napisales jestem anonimowy i tak raczej zostanie a oprucz tego jestem osoba ktora jak widac nie pierdoli glupot i cos wie ale nie chce sie ujawniac to wszystko na moj temat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6678 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6679 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Kakalaka222 - 08-05-2008 o 18:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6680 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Nie ma to jak jebac z kogos i nie przyznac sie do swojego nicku.
Moze jak japcok jeszcze podasz sie za kogos innego... Raks Ci mowi ze kozak z ciebie a ty jedziesz po Larusie no kurwa bys sie spojrzal na siebie cwaniaku najpierw. Nie bede Cie jechal bo jeszcze ktos mi bedzie plakal ze insultuje Cie i nie bede sie klocil o takich jak ty.
![]() ![]() 'w kielbasie nie ma bialka, no ale mozesz popic kefirem' ![]() Ostatnio edytowany przez Hanys777 - 08-05-2008 o 21:13. |
![]() |
![]() |