![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
|
![]() No w sumie dałoby się zabić 1 mm nitki np jak by sie ona wdostala do mozgu lub do pluc i spowodowala wylew lub cos innego
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Powiem wam że macie ludzie łeb. Czepiać się gry że jest grą. To tak jakbym powiedzial że łyżka metalowa jest nie higieniczna! taki sam sens a o ile więcej treści... Gry typu MMORPG SĄ REALISTYCZNE W SWOIM KLIMACIE! Tibia to świat magii i miecza i jest wszystko realistyczne, niebyło by ludziska gdyby ludzie latali z Sd a inni z AK-47.
Ostatnio edytowany przez Nonex - 27-02-2008 o 09:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2008
|
![]() To prawda jest wiele rzeczy nie realnych w tibii jak np: Katana to prawie najlepszy miecz na świecie, a za to w tibii ten miecz dobry jest tylko na Rookgardzie hhmmnnn..... bardzo dziwne. Druga sprawą jest
strój, tu już wogule wszystko odchodzi d normy mamy ubrany np: Scale Armor, ale tak wcale tego nie widac hhmmmmmmnnnnnnnnnnn............................... ................ dziwne. xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Peterborough
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() topic@ nie widziales jednej rzeczy to jest MAGIC long sword, czyli jest magiczny i dlatego daje take obrazenia a co do g arma to na w dziale zbroji na opisie g arma jest ze to jest jakis magiczny zloty panecerz czyli zaczarowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 8
Imię: Legenda Tibi
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Jak w Tibii, ma być coś realnego? Przecierz to gra MMORPG. Pozatym, jeżeli Tibia, byłaby oparta na samym świecie realnym to najprościej mówiąc, byłby to "SZAJS".
Nie wymagaj, aby to co jest mało rzeczywiste stało się Realne. Pozatym, jak powiedział ktoś niżej - W Tibię gra się głównie po to, aby oderwać się od rzeczywistości. Teoria: [item]Magic Long Sword[/item] - Zadaje on takie obrażenia, ponieważ jest MAGICZNY! [item]Spike Sword[/item] - Można nim walczyć. Myślę że w RL, gdyby był taki miecz (Nie wiem czy był!), to służył by głównie do zadawania poważniejszych ran. Przykład? Człowiek przebija tym mieczem, drugiego człowieka. Drugi człowiek nie może go wyjąć, ponieważ ostrza zachaczają o wnętrzności. Za to, pierwszy człowiek, wyjmując bez wahania miecz z rany, pozbawi zapewne życia, drugiego. [item]Golden Armor[/item] - Zbroja jest jedną z lepszych, ponieważ najprawdopodobniej jest zaczarowana. Zresztą, co ja ci będe mówił? Powiem tyle: Tibia, to Magiczny Świat w którym nie znajdziesz rzeczy w 100% Realnych. Twórcy mają wyobraźnię, którą "wklejają" do Gry.
Mój Blog na Tibia.pl: http://forum.tibia.pl/blog.php?u=112404 . << NOWY WPIS!! Nick: [char]Legenda Tibi[/char] Świat: Astera Profesja: Druid Best Solo: [monster]Demon Skieleton[/monster] Best Team: [monster]Dragon[/monster] Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2007
Lokacja: Zatyle pomorskie
Imię: A po co wam to?
Gildia: Telenowela Argentyńska
Świat: Polska
Poziom: Hlv
Skille: 150\190
Poziom mag.: 99
|
![]() Ta broń to zwykły miecz tyle że niektorzy sie dziwią że jest taki dziwny...
Widzieliscie noze ząbkowane? Macie oto wyjasnienie Magic Longsworda a co do rotwormów w jezyku angielskim dosłownie znaczy robak gnicia a kształtem przypominaja larwę muchy plujki lub muchy miesnej co by sie zgadzalo gdyz te larwy (potocz. mady) żywią sie padlina czyli zgnilym miesem zresztą ogladając angielski film o wędkarstwie slyszalem okreslenie rotworm
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() simsy nie są w 100% realne.. jak twoja "postać" będzie umierać pojawia sie kostucha i można go poprosić by nie zabijał jej innom "postaciom"
@up to nie jest tylko larwa muchy.. to też larwa osy , pszczoły i takichtam
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Świat: Galana
|
![]() można ją zamoczyć w czymś bardzo trującym i wrzucić do picia lub jedzenia
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2UP@
Nie nie, w tej grze raczej znaczy larwa muchy plujki bo jak niby wasp ma byc slabszy niz rot?
Czemu akurat patrzysz na mój podpis? Ostatnio edytowany przez Dvawerniak - 29-02-2008 o 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wejdz w "miecze" Serpent Sword i masz Wężowy Miecz
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Variat Paladin
Gildia: Undead Family
Świat: Nerana
Poziom: 73
Skille: 84/64
Poziom mag.: 16
|
![]() A próbowaliście kiedyś w realu włożyć do plecaka 20 zapalonych pochodni?
Albo do szczura cały legion dwarfów guardów? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |