![]() |
#13161 |
Guest
|
![]() Leon~ prosze Cie nie wywyzszaj sie
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dawid_Owen - 07-05-2008 o 23:54. |
![]() |
|
![]() |
#13162 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Leondoris
A co ci przeszkadza 40-50 lv. Forum jest dla każdego , a nie tylko dla 100 lv +. Wiec uspokój sie i pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz. I jak chcesz sie kłócić to pisz priv. @Gratz Adv. Pozdrawiam, Blooder.
A życie toczy się dalej. Ostatnio edytowany przez SzYsZaK - 08-05-2008 o 09:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wulfar
Profesja: Royal Paladin
Świat: Calmera
|
![]() @ Leondoris
O ile dobrze pamiętam forum jest dla wszystkich a nie tylko dla 100+ , nikt nie każe ci oglądać ich ssów ale jak ty miałeś ich lvl zapewne tez wstawiałeś takie fotki więc nie widzę większego problemu aby nowi gracze na calmerze dawali ssy z początkowych advów, wbicie 100 lvl nie upoważnia cię do niczego co najwyżej możesz po kozaczyć na podwórku . @pixon jedziesz maniaku ; p @sorry że bez ss ale będzie wieczorem ; p
![]() Ostatnio edytowany przez Gacek Knight - 08-05-2008 o 10:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13164 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Imię: Leondoris
Gildia: No Justice
Poziom: 210
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I tak, masz racje wolę zobaczyć ss kolegi na anni niż twój "SD hunt" - porażka. Cytuj:
Ale nie zaśmiecałem tego forum moimi ss'ami ponieważ wtedy zaglądali tu jeszcze jacyś dobrzy gracze, którzy mieli co pokazać - teraz już sobie chyba wszyscy poszli jak zobaczyli co tu sie dzieje (od jakiegoś pół roku). Cytuj:
To też dam coś starego...(nie wiem czemu ale lubię ten ss) ![]() ...i nowszego. ![]() Nie musicie odpisywać i tak sie raczej nie ustosunkuje do tego co mi napiszecie/wypomnicie - i pożegnam sie w waszym stylu: "Więcej ssow jak wychodzicie z rooka, z 15 lvl'em, jak wbijacie 34 dista, jak lootniecie woi, jak zabijecie swojego pierwszego rota itp." |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13165 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Nowa sól
Stan: Na Emeryturze
Imię: Master Tresor
Profesja: Sorcerer
Poziom: 52
Skille: 100\100
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() Zachwycasz sie 100+lv, wkurw... cię ss'y low-lvi a nawet przyjrzeć sie nie mogłeś ostatniemu SS'owi z Anni. Wróc pare stron do tylu, oglądnij dokladniej tak zachwycający Cię ss i napisz to jeszcze raz...
Cytuj:
I zeby nie nudzić, jeden z najstarszych i jeden z najgłupszych ;p ss'ów z tej postaci ![]() Yours ~Tresor
16:53 Asseib Othorigo [26]: ja gram w tibie 3 lata 16:53 Asseib Othorigo [26]: ja moge cie znalesc na rl 16:54 Asseib Othorigo [26]: jeszcze mam brata kulturyste 16:55 Master Tresor [40]: kurwa zal.pl Ostatnio edytowany przez kimil31 - 08-05-2008 o 14:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Lokacja: Olsztyn
Poziom: 119
Skille: 95/79
Poziom mag.: 21
|
![]() edytuj i będziesz miał uho
![]()
![]() |
#13167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Imię: Bubel Czarny
Profesja: Elder Druid
Poziom: 160
Poziom mag.: 77
|
![]() Leondoris z allegro xDD Szkoda komentowac
![]() Zapraszam na druga Banute ![]() http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2126646 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
![]() |
![]() @Leon
Twoja gildia ma swój własny temat to dlaczego tam nie pójdziesz? Same haj lewele więc będą spełniać wymagania @Topic: Gz sialala etc.... Ostatnio edytowany przez Capality - 08-05-2008 o 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13169 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2007
Imię: Grubszyy Knight
Profesja: Elite Knight
Poziom: 99+
|
![]() Cytuj:
oi panowie dajcie sobie siana... mnie osobiscie tez denerwuje jak ktos daje 50 distansa albo cos takiego~, ale forum to forum... i nie kontynułujcie dalszej klutni bo to nie ma sensu... ![]()
![]() ![]() ...zdradzić można tak prosto... ...odejść można tak łatwo... ...można wogóle nie życ... ...czas zabija wątpilwości... ...nikt tego nie zmieni... ...nikt nie zrozumie... ...tego nie można ocenić... ...finał zysku to cierpienie... Ostatnio edytowany przez Grub88 - 08-05-2008 o 15:50. Powód: † Bad Religion... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13170 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Imię: Leondoris
Poziom: 210
|
![]() Cytuj:
Nie chodzi mi o to, że nie możesz dać ss'a z 50 lvl'em - chcesz to daj, ale nie dawaj z 51, 52 ,53 itd - to jest zwykły spam. @Bubel też Allegro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13171 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Leon
A czym sie różni ss z 134 na 135 ? Mi sie wydaje że niczym ; ) Czyli mogę potraktować twoje ss jako zwykły spam. Pisałem już parę postów u góry. "Myśl co piszesz"
A życie toczy się dalej. Ostatnio edytowany przez SzYsZaK - 08-05-2008 o 16:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Totalne pustkowie
Imię: Master woxari
Poziom: 107
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() @ Leondoris synu Demonic Poland elity calmerowskiej graj 24/h i za*******aj ten twoj evil lvl , a przestan sie czepiac mniejszych lvl bo sam zes polamancu wsadzal takie foty kiedys i tez ci moglismy pocisnac na mozg ze spam trzaskasz , pokazesz fote stary ze 130 lvl? mega jestes jak dla mnie mozesz pod tesco koczowac i zbierac na pacc. Boze dzieki ze nie gram z takimi jak ty bo pewnie krzeslem bym cie poczestowal , wrazie czego po lewej stronie je trzymam , pewnie hymn tibijski dzien w dzien sobie spiewasz zeby ci dodal mocy czy jakos tak , szkola zycie rl to nie dla ciebie , wolisz srac sie z tym ze twoje ss sa mega , wez scisnij te wary bo mnie w dupie cos morduje chetnie bym to wydalil ale jak widze jak ty pierdolisz smuty to mnie zatyka. TYLE
SZyszak aj low ju :* @ Elderty <- Maly glupek xD co nie bobek? @ a jak jakis 8 lvl ma ochote wstawic tu ss to neich wstawia wy tez MANIAKI kiedys zaczynaliscie. Cynk o tym dal mi ELDERTY jego obwiniac ;p
Myslisz ze wygrales ? nie wlasnie ze mna przegrales. 10:16 Xardas the almighty [30]: czemu nie w robocie 10:16 Xardas the almighty [30]: ? 10:16 San the Almighty [5]: no pracuje nie ? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez DMX - 08-05-2008 o 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki.
Imię: Quarden
Świat: Calmera.
Poziom: 188
|
![]() Hahahaha No to zes San ksiązke napisał xD
@ Gratz Advenców etc. ;dd Ja teeraz sie przezucilem na pallka bo Leon~~ mnie zainspirowal . PzDr . ![]() @ Srry ze bez ss ;d Elderty ;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#13174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Włocławek
Poziom: 223
Skille: 104/77
Poziom mag.: 26
|
![]()
![]() |
#13175 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Rybnik
Gildia: Majestic Lords
|
![]() Korzystajac z okazji wypowiem sie tez w sprawie jakze smiesznej
![]() @Leondoris Cytuj:
![]() Poza tym, nie lvl okresla czlowieka, pamietaj, teraz wbic 200 lvl to nie problem, nie czuj sie lepszy od innych, bo nie masz powodow do tego. Cytuj:
![]() Jeszcze jedno, temat jest dla wszystkich i wszyscy tu moga ssy pokazywac (jak ktos wyzej stwierdzil), a jezeli sie nie podoba to zrob swoj wlasny. Jakies tam demony ![]() ![]() Prosilbym jakiegos moda o zrobienie porzadku tutaj (lacznie z moim postem) ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13176 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2008
|
![]() woxari tak kozaczyles w dp ank wes ogarnij syfie i od demonic sie odejb
zjechali cie selnoles hara jestes syfem i sie kurwa nie udzielaj wy*******aj BB pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#13177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Krakow
Imię: Mielony Schab
Gildia: Amazing Journey
Świat: Candia
Poziom: 110
Skille: 86/80
Poziom mag.: 7
|
![]()
![]() |
#13180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Zgniatacz komarow
Gildia: Perly Lotry
Poziom: 146
Skille: 95/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Blooderek 100 raz to samo zdjecie ;D to ja tez dam najstarsza fote z tego kompa ;o
![]()