![]() |
#7001 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Az sie wystraszylem jak to zobaczylem...
![]() Next juz idzie ;d |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7002 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Cytuj:
Pozatym pisze się Ruch Radzionków, a ja Tylko zacytowałem piosenkę, żadna inna do głowy mi nie przychodziła... ;[ Ej naprawde? no co Ty? Ja Szczę (na cie)Bie ? @Himiko Gratz, napisu fajnego, jaram sie fes. @Edit Przykre, nawet do tej wioski nie miałbym zamiaru wstąpić...
Ostatnio edytowany przez Niepozorny - 08-05-2008 o 22:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7003 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Juzio Spoko Gosc
Profesja: Druid
Gildia: brak
Poziom: 60
Poziom mag.: 52
|
![]() Przestancie plx
Legia byla jest i bedzie kurwa @Zielok Polonia jest glupia bo przez nia mi sts wczoraj nie wszedl ![]() 52 lvl ![]() i wizyta gma z poniedzialku ;s za lurowanie arcana ![]() Pozdro @down jak jest nie potrzebny to przychodzi a jak potrzebny to go ni ma ![]() Ostatnio edytowany przez Juzef - 08-05-2008 o 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7004 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Heppi Chinol
Profesja: Knight
Gildia: Arabstcy Hitmani
Poziom: 40+
Skille: 75+/70+
Poziom mag.: 5
|
![]() W dzisiajszym sporcie dla wiekszosci kiboli liczy sie tylko to, by najebac drugim. Wg mnie jak dobry jest klub poznaje sie po tym, JAK GRA! a nie jak sie jebie z innym.
@up Hmm, ostatnio exylia jakos zaczal ruszac dupe xd
Ostatnio edytowany przez HeppiChinol - 08-05-2008 o 21:25. Powód: sdasds |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7005 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Lokacja: Darashia
Imię: Dziecko Chello
Profesja: Elite Knight
Poziom: 67
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez sebus2029 - 08-05-2008 o 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7006 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() Trzy Kurwy znam, trzy kurwy znam RÓF RADZIONKUF _/ , POLONIA BUTOM , LEGIA !!!
Kur** i smiecie z Jastrzebia nie wyjedziecie !
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! Ostatnio edytowany przez Pomocnik Astona - 08-05-2008 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7007 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Jaworzno
Imię: Wahu Pall
Profesja: Paladin
![]() |
![]() jak cos to
BUY ALL IRON ORES Szczakowianka Jaworzno _/
22:21 Wahuraydd Xafen [77]: kto cie robil homer? 22:22 Franio Of Homera [16]: kolega ------------------------------------ 12:00 Anumisek [82]: dalbys murzynowi dupy za talerz zupy ? 12:01 Zwidek [175]: nie ? 12:01 Anumisek [82]: a za co bys dal ? 12:01 Zwidek [175]: lol.. za nic 12:01 Anumisek [82]: hehe dobry jestes xD za darmo dajesz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7008 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() Łooochooo kur* ale piłkarze i kibice wszyscy sie zrobili ;C żałosne
Pewnie większa część z was byla na kilku meczach bo kumple byli i była fajna impreza no i teraz podjar max zajawka na kibicowanie. Jebac Polonie~ Jebac Rks~ Jebac Legie~, pewnie gowno wiecie o tych klubach a gadacie takie rzeczy tylko dlatego, że wasze kluby sie nie lubią. Życze powodzenia, jebcie sie dalej ale poptrzcie na table. Tyle krzyku, myślcie co chcecie a licza sie tylko wyniki -> 1.Wisła 2.Legia (Chyba pff) Gratuluje fraga, ciesze się ze moze ktos w przyszlosci zastąpi nasze miejsce (Nasze czyli YF guild.) Jezeli chodzi o bota, wszystko jest dla ludzi, jezeli sie juz go uzywa to nie warto sie tego wstydzic i pozdrowienia dla tych ktorzy sie tego nie boja. Bot jest duza pomoca dla gracza, nie jest przejawem noobostwa, zerowego skilla jak to mysli co druga osoba, śmieszy mnie to ze popularnym wyzwiskiem prócz 'noob' robi sie 'botter', a gdy brakuje racjonalnych argumentów to co drugie tutorowe ścierwo tym sie wspiera ![]() A tak btw wracajac do tematu Only Kłótnie, gratuluje lootow, lv itd Pozdro Kibice! 'Radosny Futbol'!
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 08-05-2008 o 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7009 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj fofo nie licza sie tylko wyniki uwierz mi : ) Ulubiony klub nie jest sezonowy ; )
Bo jezeli kibicujesz , np Legii bo dobrze gra , a potem w nastepnym sezonie Wisła lepiej gra i kibicujesz wisle to jest cos nie tak ; x Troche pojechales po bandzie mowiac , ze nic o tych klubach nie wiemy. ' Chu* z wynikami Jastrzebie jestesmy zwami !!! ' @Edit Dobrze robisz dziciak ; ) za dlugo bys był bez Tibi ; [[
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! Ostatnio edytowany przez Pomocnik Astona - 08-05-2008 o 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7010 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() @pomocnik astona
Juz bardziej tepych tekstow nie widzialem...Moze bys dal jakis ss a nie piszesz jedno i to samo ^.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7011 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Stan: Niegrający
Imię: Alort the Stern
Gildia: Jest ;)
Poziom: 100
Skille: 90 dist
Poziom mag.: 21
|
![]() up! zamknij morde tez jestem z J-bia xdd
Jastrzebie the best xdd
Grunge is Dead but Live in Us. Honera never will be the same... Ostatnio edytowany przez AlortDeath_17 - 08-05-2008 o 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7012 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() Morde to ty sobie zamknij
![]()
Samouczka nie umial przejsc a gdzie normalne granie w tibie :S. Ostatnio edytowany przez Dragones5 - 08-05-2008 o 23:00. Powód: Literowka |
![]() |
![]() |
![]() |
#7013 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Polecam słownik.pl , widze ze za duzo w tibie grasz tak jak Care i Ci juz odbija . Widzisz cos innego , procz Tibi ? blz ? 10 lat pls ![]() ![]() Specjalnie dla Ciebie ostatnie lv ![]() ![]() ![]()
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! Ostatnio edytowany przez Pomocnik Astona - 08-05-2008 o 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7015 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Gildia: Jest
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Co ta tibia robi z ludzmi ![]() Ps. Niepodniecaj sie juz tak tym KM Outfitem ![]() Ps2. Wybieramy sie do ciebie ![]()
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7016 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Lokacja: Sto(L)ica
Imię: Achin Phean
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Darth Tribunal
Poziom: 137
Poziom mag.: 73
|
![]() Ja jestem za Legią i co będziecie mnie bić? o jakiś zasrany klub?
Kibic to kibic, a może wy się nazywacie kibicami bo tak koozaczycie jak te oszołomy. Nawet nie wiecie co to znaczy kibicować, Popieram Fokusa nic dodać nic ująć 3-majcię się GRATZ ALL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7017 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Człowiek < Zwierze. Kthxbye, kibice.
![]() |
![]() |
![]() |
#7018 |
Ulka
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Radlin/Ustroń
Imię: Aerie
Profesja: Elder Druid
Gildia: Seventh Kingdom
Poziom: 132
Skille: 20/28
Poziom mag.: 78
|
![]() Ojezu żeby nie było offtopica, kłóćcie się w tibi na priv a nie na forum, bo wszyscy robimy z siebie dzieciaków kłócąc się tu...
![]()
![]() |
#7019 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Stan: Niegrający
Imię: Alort the Stern
Gildia: Jest ;)
Poziom: 100
Skille: 90 dist
Poziom mag.: 21
|
![]() up!` gz xD
@miki montana don't worry be happy Zuber was nie zostawi ![]() wiesz co to by było bezemnie na tym waszym servie ![]() ![]()
![]() |
#7020 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
|
![]() Nie chciało mi sie wycinać.
Outfit event - mary z Tirosem, moja część lota. ![]() |
![]() |
![]() |