Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Valoria

Notki

Valoria Wydarzenia ze świata Valoria

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-05-2008, 21:49   #601
Urieno
Użytkownik Forum

Urieno's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Edron ; o

Stan: Początkujący
Imię: Urienos
Profesja: Elite Knight
Świat: Valoria
Poziom: 123
Skille: n/c x D
Poziom mag.: 8
Domyślny

Dabyl post.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-05-2008, 21:55   #602
Bles
Użytkownik Forum

Bles's Avatar

Data dołączenia: 24 04 2008
Lokacja: Jastrzębie Zdrój

Stan: Na Emeryturze
Imię: Hoolzy
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 42
Skille: 71\57
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateomens Pokaż post
hmm a co moze nie? a jak napisal? "Gratuluję Wam szczerze Uri, dobrze że padł." rownie dobrze mogl napisac "Gratz uri dobrze ze alomy padl" a ja to potraktowalem jako ze on mowi o urienosie... widac ze tu patologia

no to bej

zreszta nie ma co tutaj zagladac jeszcze... powodzenia

Yours
Mate~
A przecinek widzisz Panie Mate~?

Yours,
Bles~
Bles jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-05-2008, 14:38   #603
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Urieno Pokaż post
Zamiesc ten filmik na tibicam prosze, bo jak dotad tylko pierdolisz. Mistrzu PvP. Pewnie mocno niszczysz wszystkich na Guardii ?
wiesz czemu gram na non-pvp? wlasnie dlatego, ze od kilku updatow, ktos taki jak ty moze mnie rozjebac tylko dlatego, ze ma wyzszy lvl
niestety cipsoft postanowil sukcesywnie niszczyc system pvp, ktory byl jedna z wiekszych zalet tej gry

btw. uwazaj na te noob chary, ktore stawiasz na bocie na senji

Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 08-05-2008 o 14:40.
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-05-2008, 15:42   #604
Urieno
Użytkownik Forum

Urieno's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik Pokaż post
wiesz czemu gram na non-pvp? wlasnie dlatego, ze od kilku updatow, ktos taki jak ty moze mnie rozjebac tylko dlatego, ze ma wyzszy lvl
niestety cipsoft postanowil sukcesywnie niszczyc system pvp, ktory byl jedna z wiekszych zalet tej gry

btw. uwazaj na te noob chary, ktore stawiasz na bocie na senji

Aha, wiec boisz sie ze ktos kto ma wyzszy lvl moze Cie "rozjebac" to naprawde smutna historia, naprawde w kazdej innej grze jest to niespotykane zjawisko. Tibia SUXXXXooOoOOrrr. Nie wiem jak mam sie do Ciebie zwracac, Ufok the Lord of PvP ? Dlaczego myslisz ze Twoje PvP jest lepsze od mojego =(? Pewnie napiszesz "Bo jestes słaby ble ble, Me is Master, Me powah rozjebac all" jakos nigdy w zaden sposob nie udowodniles w jakikolwiek sposob swojego "PvP", jesli jest tu ktos kto mysli inaczej, ofc oprocz tego malego kosmity, niech mi o tym napisze i przedstawi jakies sensowne argumenty. Bo do tej pory moge tylko przeczytac z Twojej strony jaki jestes to dobry, ale ze tak Ci powiem gowno mnie obchodzi co myslisz o starym czy nowym systemie PvP, jak chcesz recznie strzelac ciagle z sd to pograj w OTS, to jakby nie bylo nie moja wina ze jest taki a nie inny system PvP. Czekam na ten cam z tej akcji =)

Z Poważaniem Urien =)

Aaaa i zapomniałbym, to co najbardziej mnie rozjebalo x D Dlaczego mialbym robic noob chary na Senji ; o? Chciales tym tekstem pokazac jaki jestes wszechwiedzacy : o?! Nigdy nie expilem, ani nie botowalem na Senji, moje wszystkie noobchary powstaly na Rotach Darashii, Middle Resp. <3 Have a nice day.

Ostatnio edytowany przez Urieno - 08-05-2008 o 15:46.
Urieno jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-05-2008, 20:04   #605
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Aha, wiec boisz sie ze ktos kto ma wyzszy lvl moze Cie "rozjebac" to naprawde smutna historia, naprawde w kazdej innej grze jest to niespotykane zjawisko. Tibia SUXXXXooOoOOrrr. Nie wiem jak mam sie do Ciebie zwracac, Ufok the Lord of PvP ? Dlaczego myslisz ze Twoje PvP jest lepsze od mojego =(? Pewnie napiszesz "Bo jestes słaby ble ble, Me is Master, Me powah rozjebac all" jakos nigdy w zaden sposob nie udowodniles w jakikolwiek sposob swojego "PvP", jesli jest tu ktos kto mysli inaczej, ofc oprocz tego malego kosmity, niech mi o tym napisze i przedstawi jakies sensowne argumenty. Bo do tej pory moge tylko przeczytac z Twojej strony jaki jestes to dobry, ale ze tak Ci powiem gowno mnie obchodzi co myslisz o starym czy nowym systemie PvP, jak chcesz recznie strzelac ciagle z sd to pograj w OTS, to jakby nie bylo nie moja wina ze jest taki a nie inny system PvP. Czekam na ten cam z tej akcji =)

Z Poważaniem Urien =)

Aaaa i zapomniałbym, to co najbardziej mnie rozjebalo x D Dlaczego mialbym robic noob chary na Senji ; o? Chciales tym tekstem pokazac jaki jestes wszechwiedzacy : o?! Nigdy nie expilem, ani nie botowalem na Senji, moje wszystkie noobchary powstaly na Rotach Darashii, Middle Resp. <3 Have a nice day.
jesli nie rozumiesz to ci wytlumacze prosciej: chodzi o to, ze teraz nie licza sie juz umiejetnosci (moze w znikomym stopniu), tylko to ile kto expi dziennie lub/i to jakiego ma bota oraz w jakim miejscu botuje

nie bede ci nic udowadnial odnosnie mojego pvp, nie zalezy mi na tym, zebys mial mnie za kogos, bo ja cie mam za nikogo

co do tego filmu, moge ci go dac, ale nie bede go wrzucac na tibicams
stary 08-05-2008, 21:02   #606
Urieno
Użytkownik Forum

Urieno's Avatar

Domyślny

Cytuj:
jesli nie rozumiesz to ci wytlumacze prosciej: chodzi o to, ze teraz nie licza sie juz umiejetnosci (moze w znikomym stopniu), tylko to ile kto expi dziennie lub/i to jakiego ma bota oraz w jakim miejscu botuje

nie bede ci nic udowadnial odnosnie mojego pvp, nie zalezy mi na tym, zebys mial mnie za kogos, bo ja cie mam za nikogo

co do tego filmu, moge ci go dac, ale nie bede go wrzucac na tibicams

Chciałem po prostu w moim ostanim poscie udowodnic iz wlasnie Ty masz sie za kogos, za giganta pvp. Z tego co napisales widze ze nie masz pojecia o PvP, tak jak mowilem obejrzyj ten film jako skromny tutorial. Wiem, ze wczesniejsze klikanie bylo bardzo zwiazane z umiejetnosciami, a Ty jestes na bank mistrzem klikaczem. Po prostu zamiesc ten film tutaj, tozto oskarazacie mnie ze Was sprzedalem, wiec o co chodzi ? Niech kazdy sam zobaczy i oceni ta sytuacje ; ). Wcale mnie nie zaskoczyles swoja wypowiedzia, jakobys mial cokolwiek udowodnic =(
stary 09-05-2008, 08:56   #607
Vatian
Użytkownik Forum

Vatian's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Usunięty
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bles Pokaż post
A przecinek widzisz Panie Mate~?

Yours,
Bles~
jezeli chodzi o scislosc, to powinny byc dwa przecinki, panie Bles~

@Urienos.

Czy Ty naprawde uwazasz sie za takiego mastaha Tibii?
Zacznijmy od tego, ze swoim 130+ ek mozesz pokazac gowno, nie pvp. Chakantenem biegasz ze swoja mega pro Gildia Henka i u*******acie jakichs baranow na combo(czy to takie trudne, gdy sie siedzi na ventrilo?). Nastepnie uciekacie, az sie kurzy, do miejsc ktore pozniej blokujecie 10 lvlami- I co, tego mialbym sie uczyc Ufoczixem?; o Chyba sobie stroisz zarty, mastahu.
btw. Twoje osiagniecia Urienosem na openach tez byly niczego sobie ; >

Kind Regards!

Ostatnio edytowany przez Vatian - 09-05-2008 o 08:58.
Vatian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2008, 09:16   #608
Arek Dozamet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 10 2005

Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatian Pokaż post

@Urienos.

Czy Ty naprawde uwazasz sie za takiego mastaha Tibii?
Zacznijmy od tego, ze swoim 130+ ek mozesz pokazac gowno, nie pvp. Chakantenem biegasz ze swoja mega pro Gildia Henka i u*******acie jakichs baranow na combo(czy to takie trudne, gdy sie siedzi na ventrilo?). Nastepnie uciekacie, az sie kurzy, do miejsc ktore pozniej blokujecie 10 lvlami- I co, tego mialbym sie uczyc Ufoczixem?; o Chyba sobie stroisz zarty, mastahu.
btw. Twoje osiagniecia Urienosem na openach tez byly niczego sobie ; >

Kind Regards!
Skoro dla Ciebie jest to takie proste, zbierz swoja ekipe, zabijcie "jakichs baranow na combo" i wrzuc nam tutaj filmik z tej akcji.
Szczerze to na tym forum wiekszosc osob pierdo** tylko glupoty a tak naprawde sami nigdy nic nie osiagneli. Mozecie podac sobie raczke z Panem Gniewko aka Wagojim aka Dystansowiec...
Arek Dozamet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2008, 11:14   #609
Vatian
Użytkownik Forum

Vatian's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Usunięty
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arek Dozamet Pokaż post
Skoro dla Ciebie jest to takie proste, zbierz swoja ekipe, zabijcie "jakichs baranow na combo" i wrzuc nam tutaj filmik z tej akcji.
Szczerze to na tym forum wiekszosc osob pierdo** tylko glupoty a tak naprawde sami nigdy nic nie osiagneli. Mozecie podac sobie raczke z Panem Gniewko aka Wagojim aka Dystansowiec...
za to Ty sporo osiagnales jestesmy dumni, ze naszym rodakiem jest taki wplywowy Arek Dozamet ;>
stary 09-05-2008, 14:35   #610
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Chciałem po prostu w moim ostanim poscie udowodnic iz wlasnie Ty masz sie za kogos, za giganta pvp. Z tego co napisales widze ze nie masz pojecia o PvP, tak jak mowilem obejrzyj ten film jako skromny tutorial. Wiem, ze wczesniejsze klikanie bylo bardzo zwiazane z umiejetnosciami, a Ty jestes na bank mistrzem klikaczem. Po prostu zamiesc ten film tutaj, tozto oskarazacie mnie ze Was sprzedalem, wiec o co chodzi ? Niech kazdy sam zobaczy i oceni ta sytuacje ; ). Wcale mnie nie zaskoczyles swoja wypowiedzia, jakobys mial cokolwiek udowodnic =(
HAHA, prawie oplulem monitor ze smiechu, czytajac tego posta

po 1 kto tu sie uwaza za giganta pvp? to ty piszesz zebym ogladal twoj film jako tutorial (ROTFL)
po 2 filmu tego nie bede ogladal, bo mowiac o umiejetnosciach pvp, nie chodzi mi bynajmniej o otoczenie w dwudziestu, jednej osoby i na*******anie w hotkeya od sd
po 3 pokaz mi gdzie napisalem, ze nas sprzedales
stary 09-05-2008, 15:28   #611
Arek Dozamet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatian Pokaż post
za to Ty sporo osiagnales jestesmy dumni, ze naszym rodakiem jest taki wplywowy Arek Dozamet ;>
Nie bede znizal sie do Twojego poziomu i pozostawie to bez komentarza
stary 09-05-2008, 15:43   #612
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Domyślny

Cytuj:
Mam za plecami ok. 30~ openek na Thorii (Bloodz) i Valorii (Rising Darkness, Tzu), z tego 75 % wygrane, oraz kilkanaście masslogów na Thorii (Bloodz) oraz Furorze (Vision), jakieś 90 % udane. Tak, i uważam to za swoje osiągnięcie. Hum, a Ty co osiągnąłeś? Bo widziałem Cię tylko na 2-3 openkach na Valorii, nie wiem gdzie grałeś wcześniej.

PS mnie w tą kłótnię nie wciągajcie. Nie moja bitwa.

Ostatnio edytowany przez Gonzo - 09-05-2008 o 15:45.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2008, 16:17   #613
Arek Dozamet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo Pokaż post
Mam za plecami ok. 30~ openek na Thorii (Bloodz) i Valorii (Rising Darkness, Tzu), z tego 75 % wygrane, oraz kilkanaście masslogów na Thorii (Bloodz) oraz Furorze (Vision), jakieś 90 % udane. Tak, i uważam to za swoje osiągnięcie. Hum, a Ty co osiągnąłeś? Bo widziałem Cię tylko na 2-3 openkach na Valorii, nie wiem gdzie grałeś wcześniej.

PS mnie w tą kłótnię nie wciągajcie. Nie moja bitwa.
Na Thorii i Furorze tez masz tak dobra opinie jak na Valorii czy moze jeszcze lepsza?
Twoim wspanialym osiagnieciem sa wszystkie postacie ktore kupiles?? ehh...
stary 09-05-2008, 18:31   #614
Urieno
Użytkownik Forum

Urieno's Avatar

Domyślny

Cytuj:
HAHA, prawie oplulem monitor ze smiechu, czytajac tego posta

po 1 kto tu sie uwaza za giganta pvp? to ty piszesz zebym ogladal twoj film jako tutorial (ROTFL)
po 2 filmu tego nie bede ogladal, bo mowiac o umiejetnosciach pvp, nie chodzi mi bynajmniej o otoczenie w dwudziestu, jednej osoby i na*******anie w hotkeya od sd
po 3 pokaz mi gdzie napisalem, ze nas sprzedales

Wlasnie tak ! Wreszcie cos z sensem od Ciebie ! Ogladnij to bedziesz wiedzial ze mozna 40 lvlem zabic 160, bynajmniej nie samemu, ale jest to mozliwe ! Napisales ze jest to niemozliwe wiec chcialem Ci pokazac ze jest to mozliwe =)!

Wlasnie robimy tak jak napisales w punkcie drugim, podchodzimy do osoby pod depot, otaczamy ją, i strzelamy z SD : o! Chłopcze, widac ze znasz sie na rzeczy.

P.S Dalej nic odnosnie tego filmu, ktory miales zamiescic na tibicam, co ? Tak jak mowilem, poki co to tylko plujesz w ten swoj biedny monitor i pieprzysz jak potluczony, zero jakichkolwiek prawd w Twoich postach czysty bullshit. Staram sie Cie szanowac, ale mi tylko utrudniasz zadanie.

P.S
Jak Ci idzie zabijanie moich noobcharow na Senji ?!

Ostatnio edytowany przez Urieno - 09-05-2008 o 18:33.
Urieno jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2008, 20:16   #615
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Na Thorii i Furorze tez masz tak dobra opinie jak na Valorii czy moze jeszcze lepsza?
Moim 'wspaniałym' osiągnięciem jest to, że brałem udział w wojnach, bo na tym mi najbardziej zależało.

Poza tym, nie odwracaj kota ogonem. Pochwal się, czego Ty dokonałeś.
stary 09-05-2008, 21:39   #616
Arek Dozamet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo Pokaż post
Moim 'wspaniałym' osiągnięciem jest to, że brałem udział w wojnach, bo na tym mi najbardziej zależało.

Poza tym, nie odwracaj kota ogonem. Pochwal się, czego Ty dokonałeś.
Jesli uwazasz ze branie udzialu w wojnach jest wspanialym osiagnieciem to nie bede pytal jaki jest szczyt Twoich marzen
Ja na to patrze z innej strony
stary 09-05-2008, 21:52   #617
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Wlasnie tak ! Wreszcie cos z sensem od Ciebie ! Ogladnij to bedziesz wiedzial ze mozna 40 lvlem zabic 160, bynajmniej nie samemu, ale jest to mozliwe ! Napisales ze jest to niemozliwe wiec chcialem Ci pokazac ze jest to mozliwe =)!

Wlasnie robimy tak jak napisales w punkcie drugim, podchodzimy do osoby pod depot, otaczamy ją, i strzelamy z SD : o! Chłopcze, widac ze znasz sie na rzeczy.
MOZNA - i co z tego, ze mozna? mozna nawet 30 lvlem zabic 300 jesli ten drugi bedzie afkowal, tylko czy potem mozna powiedziec, ze byl to "kawal dobrego pvp"?

Cytuj:
P.S Dalej nic odnosnie tego filmu, ktory miales zamiescic na tibicam, co ? Tak jak mowilem, poki co to tylko plujesz w ten swoj biedny monitor i pieprzysz jak potluczony, zero jakichkolwiek prawd w Twoich postach czysty bullshit. Staram sie Cie szanowac, ale mi tylko utrudniasz zadanie.
mialem zamiescic? to ty to powiedziales, ja juz pisalem wczesniej, ze nie bede tego wrzucac na tibicam :S

Cytuj:
nie tylko! takze te, ktore wybotowal

Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 09-05-2008 o 21:54.
stary 09-05-2008, 22:41   #618
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Jesli uwazasz ze branie udzialu w wojnach jest wspanialym osiagnieciem to nie bede pytal jaki jest szczyt Twoich marzen
Ja na to patrze z innej strony
Osiągnięciem w grze - owszem, bo od kiedy zacząłem grać w tą denną grę to grałem tylko dla PvP. 'Wspaniałym' zostało dodane przez Ciebie. Szczyt moich marzeń? Sorry, ale nie łącze moich marzeń z grą.

Ostatnio edytowany przez Gonzo - 09-05-2008 o 22:43.
stary 09-05-2008, 23:10   #619
Sparfank
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Siamianowice Śląskie

Imię: -
Profesja: Knight
Poziom: 49
Skille: 77/76
Poziom mag.: 6
Sparfank ma numer GG 7126464
Domyślny

Czytam te forum i płacze... Dajcie se po klapsie w dziób i po krzyku. Naprawdę niema ważniejszych spraw prócz tego kto jest lepszy w pvp? Albo kto więcej razy był na wojnie? (pewnie dla zasady nikt mi nie przyzna racji)
Sparfank jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2008, 23:41   #620
MoQ
Użytkownik Forum

MoQ's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Ziemia
Poziom: 18
Skille: cs/tibi
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sparfank Pokaż post
Czytam te forum i płacze... Dajcie se po klapsie w dziób i po krzyku. Naprawdę niema ważniejszych spraw prócz tego kto jest lepszy w pvp? Albo kto więcej razy był na wojnie? (pewnie dla zasady nikt mi nie przyzna racji)
masz racje

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania