![]() |
#601 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Edron ; o
Stan: Początkujący
Imię: Urienos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Heretics naabsquad <3
Świat: Valoria
Poziom: 123
Skille: n/c x D
Poziom mag.: 8
|
![]() Dabyl post.
|
![]() |
#602 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2008
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hoolzy
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 42
Skille: 71\57
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Yours, Bles~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#603 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
niestety cipsoft postanowil sukcesywnie niszczyc system pvp, ktory byl jedna z wiekszych zalet tej gry btw. uwazaj na te noob chary, ktore stawiasz na bocie na senji Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 08-05-2008 o 14:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#604 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Aha, wiec boisz sie ze ktos kto ma wyzszy lvl moze Cie "rozjebac" to naprawde smutna historia, naprawde w kazdej innej grze jest to niespotykane zjawisko. Tibia SUXXXXooOoOOrrr. Nie wiem jak mam sie do Ciebie zwracac, Ufok the Lord of PvP ? Dlaczego myslisz ze Twoje PvP jest lepsze od mojego =(? Pewnie napiszesz "Bo jestes słaby ble ble, Me is Master, Me powah rozjebac all" jakos nigdy w zaden sposob nie udowodniles w jakikolwiek sposob swojego "PvP", jesli jest tu ktos kto mysli inaczej, ofc oprocz tego malego kosmity, niech mi o tym napisze i przedstawi jakies sensowne argumenty. Bo do tej pory moge tylko przeczytac z Twojej strony jaki jestes to dobry, ale ze tak Ci powiem gowno mnie obchodzi co myslisz o starym czy nowym systemie PvP, jak chcesz recznie strzelac ciagle z sd to pograj w OTS, to jakby nie bylo nie moja wina ze jest taki a nie inny system PvP. Czekam na ten cam z tej akcji =) Z Poważaniem Urien =) Aaaa i zapomniałbym, to co najbardziej mnie rozjebalo x D Dlaczego mialbym robic noob chary na Senji ; o? Chciales tym tekstem pokazac jaki jestes wszechwiedzacy : o?! Nigdy nie expilem, ani nie botowalem na Senji, moje wszystkie noobchary powstaly na Rotach Darashii, Middle Resp. <3 Have a nice day. Ostatnio edytowany przez Urieno - 08-05-2008 o 15:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#605 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie bede ci nic udowadnial odnosnie mojego pvp, nie zalezy mi na tym, zebys mial mnie za kogos, bo ja cie mam za nikogo ![]() co do tego filmu, moge ci go dac, ale nie bede go wrzucac na tibicams |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#606 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chciałem po prostu w moim ostanim poscie udowodnic iz wlasnie Ty masz sie za kogos, za giganta pvp. Z tego co napisales widze ze nie masz pojecia o PvP, tak jak mowilem obejrzyj ten film jako skromny tutorial. Wiem, ze wczesniejsze klikanie bylo bardzo zwiazane z umiejetnosciami, a Ty jestes na bank mistrzem klikaczem. Po prostu zamiesc ten film tutaj, tozto oskarazacie mnie ze Was sprzedalem, wiec o co chodzi ? Niech kazdy sam zobaczy i oceni ta sytuacje ; ). Wcale mnie nie zaskoczyles swoja wypowiedzia, jakobys mial cokolwiek udowodnic =(
![]() |
![]() |
#607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Usunięty
Świat: Aldora
|
![]() jezeli chodzi o scislosc, to powinny byc dwa przecinki, panie Bles~
@Urienos. Czy Ty naprawde uwazasz sie za takiego mastaha Tibii? Zacznijmy od tego, ze swoim 130+ ek mozesz pokazac gowno, nie pvp. Chakantenem biegasz ze swoja mega pro Gildia Henka i u*******acie jakichs baranow na combo(czy to takie trudne, gdy sie siedzi na ventrilo?). Nastepnie uciekacie, az sie kurzy, do miejsc ktore pozniej blokujecie 10 lvlami- I co, tego mialbym sie uczyc Ufoczixem?; o Chyba sobie stroisz zarty, mastahu. btw. Twoje osiagniecia Urienosem na openach tez byly niczego sobie ; > Kind Regards!
I've misstaken the heaven with stars reflected on the surface of pond. Ostatnio edytowany przez Vatian - 09-05-2008 o 08:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arek Dozamet
Gildia: Brotherhood of Evil
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Szczerze to na tym forum wiekszosc osob pierdo** tylko glupoty a tak naprawde sami nigdy nic nie osiagneli. Mozecie podac sobie raczke z Panem Gniewko aka Wagojim aka Dystansowiec... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Usunięty
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#610 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po 1 kto tu sie uwaza za giganta pvp? to ty piszesz zebym ogladal twoj film jako tutorial (ROTFL) po 2 filmu tego nie bede ogladal, bo mowiac o umiejetnosciach pvp, nie chodzi mi bynajmniej o otoczenie w dwudziestu, jednej osoby i na*******anie w hotkeya od sd po 3 pokaz mi gdzie napisalem, ze nas sprzedales |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 | |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
PS mnie w tą kłótnię nie wciągajcie. Nie moja bitwa. ![]() Ostatnio edytowany przez Gonzo - 09-05-2008 o 15:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#613 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Twoim wspanialym osiagnieciem sa wszystkie postacie ktore kupiles?? ehh... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#614 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wlasnie tak ! Wreszcie cos z sensem od Ciebie ! Ogladnij to bedziesz wiedzial ze mozna 40 lvlem zabic 160, bynajmniej nie samemu, ale jest to mozliwe ! Napisales ze jest to niemozliwe wiec chcialem Ci pokazac ze jest to mozliwe =)! Wlasnie robimy tak jak napisales w punkcie drugim, podchodzimy do osoby pod depot, otaczamy ją, i strzelamy z SD : o! Chłopcze, widac ze znasz sie na rzeczy. P.S Dalej nic odnosnie tego filmu, ktory miales zamiescic na tibicam, co ? Tak jak mowilem, poki co to tylko plujesz w ten swoj biedny monitor i pieprzysz jak potluczony, zero jakichkolwiek prawd w Twoich postach czysty bullshit. Staram sie Cie szanowac, ale mi tylko utrudniasz zadanie. P.S Jak Ci idzie zabijanie moich noobcharow na Senji ?!
Ohhh Goodie, through the tales ?! Ostatnio edytowany przez Urieno - 09-05-2008 o 18:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#615 | |
Dinozaur
|
![]() Cytuj:
Poza tym, nie odwracaj kota ogonem. Pochwal się, czego Ty dokonałeś. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#616 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ja na to patrze z innej strony ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#617 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 09-05-2008 o 21:54. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Dinozaur
|
![]() Osiągnięciem w grze - owszem, bo od kiedy zacząłem grać w tą denną grę to grałem tylko dla PvP. 'Wspaniałym' zostało dodane przez Ciebie. Szczyt moich marzeń? Sorry, ale nie łącze moich marzeń z grą.
Ostatnio edytowany przez Gonzo - 09-05-2008 o 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Siamianowice Śląskie
Imię: -
Profesja: Knight
Poziom: 49
Skille: 77/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Czytam te forum i płacze... Dajcie se po klapsie w dziób i po krzyku. Naprawdę niema ważniejszych spraw prócz tego kto jest lepszy w pvp? Albo kto więcej razy był na wojnie? (pewnie dla zasady nikt mi nie przyzna racji)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Ziemia
Poziom: 18
Skille: cs/tibi
|