![]() |
#2321 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Nałęczów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ferhazer
Profesja: Paladin
Świat: Elera
Poziom: 30
Skille: 70/48
Poziom mag.: 10
|
![]() No... otóż u mnie wyglądało to tak.. Expiłem sobie na cycach, obok Thais i było pełno ludzi i tuż przy schodkach do wyjścia na górę leżał sobie ded jakiegoś typka, wszyscy przechodzili nie zagladając do niego, sam oczywiście też uważałem, że dawno ktoś już przechwycił loota ale dla pewności sprawdziłem... w dedzie leżał knight armor, fire sword, plate legi, dark helmet i zwykłe buty, około 5 bp health potionów, ok. 500 gp. Wnioskuje, iż był to knight z red skullem, gdyż wypadło mu całe eq, musiał mieć strasznego pecha padając przy samym wyjściu. Aha i kilka dni później, inną postacią chodziłem sobie po depo nudząc się, leżało pełno bagów na skrzynce to zacząłem je zdejmować, aby dostać się do niej. Machałem myszką i gdy zrzuciłem wszystkie zobaczyłem sword ringa na tej skrzynce, włożyłem go do bp i zobaczyłem, że jest ich więcej... Było tego chyba 8, nie pamiętam dokładnie ale wszystkie były nowe
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Włoszczowa
Imię: Knight Kubsztyl
Profesja: Knight
Świat: antica
Poziom: 21
Skille: 49/48
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() ja znalazłem sperent sworda i bp w kturum bylo 10 bp wypchanych runami i mana fluidami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2323 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2008
Lokacja: Katowice
Imię: Velthorex
Profesja: Elite Knight
Gildia: Armia Krajowa
Świat: Celesta
Poziom: 90
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() a ja znalazlem crown legs
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Wolsztyn
Imię: Mico Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Unique
Świat: Libera
Poziom: 87
Skille: 91/72
Poziom mag.: 19
|
![]() szedlem kiedys noob charem na boat bo wiedzialem ze tam magebomba XD ,oczekujac loota. magebomber zabil jakiegos 60 ms i spadlo z niego 6cc 100 platinum xd , na poh znajdowalem duuuuzo loot bagów które ginely ';..;' i do tej pory malo tego mozna znalesc a sam przedmiot .. hmm woi w zabitym dragu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2325 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2008
|
![]() Najlepsze co znalazłem i wziąłem to pół bp sd schowane za drzewkiem które były przykryte bagiem, gdy zaczynałem grać w tibie to na dwarfach znalazłem ciałko a tam demon shield, myślałem że to jest słabe bo czerwone (jak wooden shield) i nie wziąłem, nawet do teraz żałuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Płock
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura/Pacera
Poziom: 500
|
![]() Ja w depo znalazlem bag a w nim kilka bp itemow miedzy innymi crown armor, vampire shield i 2 cc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Lokacja: Warszawa
Imię: Soul Ozzi de'Bringer
Gildia: Ewenement
Świat: Nerana
Poziom: 100
Skille: 94/81
Poziom mag.: 19
|
![]() kiedys 50k w parcelu lezacym na srodku dp ;o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Kiedyś (11lvl) chodziłem z nudów po venore. Zobaczyłem stamped parcel na skrzynce pocztowej. Zajrzałem, tam 2 bp. Otworzyłem, a w środku było 38 life ringów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2008
Lokacja: Sopot
Imię: Daker Garrie
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 16
|
![]() ja jak sobie z nódów chodziłem po carlin to na ziemi była torba ( taka co na początku gr każdy ma ) nikt nigdy nie zagląda do takich ale tym razem zajrzałem a tam - dwarven shield , scale armor , brass lags , brass armor oraz dark helmet
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2008
Imię: Ogfamonpeus
Gildia: Apocalypse Riders
Świat: Celesta
Poziom: 86
Skille: 81/77
Poziom mag.: 6
|
![]() znalazlem jakiegos deda kolo guardow a w nim 4 bp kasy i 2 bp manasow - chyba byl afk bo ani jednego manasa nei zuzyl ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2331 |
Guest
|
![]() Ja osobiście zarąbałem kolesiowi blue roba z kumplem.Rzucał sobie przy cmentarzu koło Thais mówiąc "Look noobs for my best items" i zaczęliśmy mu rzucać fire fieldy na b roba i w końcu b robe byl nasz, sprzedaliśmy go i podzieliliśmy się kasą na pół.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Jaworzno
Świat: Harmonia
Poziom: 135
Skille: 87/83
|
![]() ja ubiłem 1 bottera a w nim było RH i wyvern fang
z 2 kolesia wyleciało v shield, k armor i fur boots |
![]() |
![]() |
![]() |
#2333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Lokacja: Miechów
Imię: Knight of ded of Guardia
Świat: Guardia
Poziom: 23
Skille: 61/62
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() W kopalni dwarfów na slimach znalazlem deda a w nim : 1 bp uh , 1 bp mf , z 200 gp i smieci .
W carlin ktos zaczął rzucać : Guardian shield , p ammy , crocodile boots , plate legs , noble armor , crown helmet , serpent sword i bp . Jedynie nie wziąłem guardian shield i bp , gdyż nie miałem juz capa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Imię: się nie nazywa
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Poziom mag.: 37
|
![]() Ostatnio znalazłem czyjegoś lootbaga z kusz, dwarven shieldów, halabard i steel helmetów w Cyclopolis, ważył niecałe 5k oz. Nie, nie wziąłem go ;p po prostu znalazłem i zostawiłem ;p
![]() |
#2335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: W kancelarii
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Rookstayer
Gildia: Maczuga Squad
Świat: Saphera
Poziom: 13
Skille: 9/9
Poziom mag.: 8
|
![]() Ja dostałem od jakiegoś h lvla (tzn. wyrzucił w depo) 51 burst arrows, 100 royal spears, 2 dragon leather czy jakos tak, 1 scale lizard cos tam cos tam 2 piórka i ze 20 gp XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2336 |
Użytkownik forum
|
![]() >Rookaard
- 100GP pod bankiem. - Present Box w Bear Roomie. - Viking Helmet w Skeletons Cave. >Mainland - Tempest rod w Depot (nie zdążyłem podnieść ![]() - Iron Helmet w Amazon Camp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2337 |
Guest
|
![]() Na rooku brass shield, mace, hatchet i różne itemki spadające ze skeletonów.
Na mainie two handed sword, plate legi, scale armor, battle axe i różne mniej cenne przedmioty ;] |
![]() |
![]() |
#2338 |
Guest
|
![]() Może to było wredne, może nie. Stałem sobie na górze depo w carlin, stoi sobie 3 gości i zaraz dwóch zaczyna lać tego 3 a jak padł to zaraz podbiegłem i wziąłem z trupa c set, bohy i fire sword
![]() ps. było to z 3 lata temu ![]() |
![]() |
![]() |
#2339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() woi, wodr(dragonbreath), ob knife, 5k, crown armor, fibula key, spike sword w dedzie na spike sword quest
![]() |
#2340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Włoszczowa
Imię: Knight Kubsztyl
Świat: antica
Poziom: 21
Skille: 49/48
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() w piatek znalazłem w depo lightning boots pod gościem leżała i je zobaczyłem
![]()