![]() |
#4181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() z kim ja w gildii jestem o żal xD devres ma konto na fotka.pl xD żaaaaaaal xD szkoda że linka nie mam
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
|
![]() |
#4182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Tak Shejq Sie Ukrywa Bo Sie Boi Z Wami Gadac
![]() edit: NPNP skonczcie juz postowac te bzdure posty o niczym bo mi sie zygac chce jak czytam to,jedyna sensowna rzecz co napisal to jest post tensziego a reszta pierdoli o niczym. @Imperek,Arpens,Sibuna,Eter poczekajcie az shejq wroci i wtedy mozecie z nim gadac a reszta to pierdoli bez sensu A ja odemnie powiem tyle Wy wszyscy piszecie,ze dopiero teraz zaczelismy bic arpens bo maja w comment jakies wyznania milosne do Etera.Caly czas mielismy to w dupie bo wiadomo ze skoro sa kumplami to napewno sobie jakos tam pomagaja ale bez przesady jezeli juz to robicie to robcie tak abysmy teego nie widzieli. Letko poprostu przegial tym co zrobil wczoraj ![]() Ostatnio edytowany przez Druid-Carlos - 10-05-2008 o 16:14. |
![]() |
![]() |
#4183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2007
Imię: Uriza
Poziom: za~
Skille: wyjeba~
|
![]() Do dnia dzisiejszego stan wojny Uriza vs boty thiefy PA i nooby z morgany + lavio dizt i arcano vampire zreszta tez nooby wynosi 2:0 na korzysc Urizy i jej teamu! Z dniem dzisiejszym Uriza osiagnela 26 poiom bojowosci. Udalo jej sie tego dokonac po wielu zamachach na jej osobe! Niedawno probowal ja usmiercic jakis 35 druid z czerwonymi szkieletami a nastempnie niejaki knajt 44 kasciej lecz obie proby zamachu nie powiodly sie gdyz jej boskie umiejetnosci walki pvp pozwolily jej przetrwac. Jak zapewne wiecie ze od 26 poziomu dostempna dla maga jest ruzdzka gromow razaca prodem. wiec teraz uriza wzbudza respekt i groze w szeregach noobow thiefow i PA. A ponizej jej piekne 2 akcje, fragi z wojny!
Piekny trap w wykonaniu Uriza Pk Teamu! I po akcji:d Oraz'Len May 06 2008, 23:00:58 CEST Killed at Level 56 by Uriza Bekerek May 09 2008, 06:37:11 CEST Killed at Level 34 by Uriza and by a carrion worm |
![]() |
![]() |
#4184 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już tłumaczyłem. Żałosne jest walczyć o nic. Nie będziemy nigdy się bawić w rządzenie, więc się nie wtrącamy w wojnę o władzę. Powodem walczenia ma być to, że mamy średnią leveli ponad 100?
|
![]() |
![]() |
#4185 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh
|
![]() Cytuj:
A, graty trzymania komuś PZ, mimo że ta osoba go nie ma ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4186 |
Zbanowany
|
![]() Ludzie o co wy sie klucicie? Malo ubiliscie naszych ziomkow z rl? Moglibysmy go zabic tylko z tego powodu ,ze to ziomek z rl Etera (tak jak to robi RC z naszymi rl) i nikt nikomu nie musial by sie tlumaczyc. A po tym jak ubil naszego noba ktory mial zrobic/trzymac pz eterowi ludzie sie pod****ili i po niego polecieli. Nie wazne czy Eter mial tego pzeta czy nie.
Do tego po tym jak Letko uciekl do AB mogl na pewno spokojnie zgubic pz i schowac sie do dp i wyjasniac sprawe.Nie gadajcie glupot ,ze jest on takim super pro honrowym graczem i po tym jak ktos go zaatakowal musial walczyc bo do tego go zmuszala sytuacja. Prawda jest taka ,ze podjaral sie chlopak ,ze wpadlo tyle ludzi z RC i maja przewage liczebna to wykorzystal okazje zeby pokazac jaki jest kozak i pobiegal sobie z nimi.W ten sposob wpakowal sie gowno po same uszy. Imperek nie baw sie w detektywa i zostaw ta sprawe NPNP i Arpensa. Apropo Arpensow to nie mam pojecia co z nimi bedzie nie mnie tu podejmowac decyzje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4187 |
Użytkownik Forum
|
![]() z tego co pamietam to rogstah sam do was wybiegl a wy s*******aliscie jakbyscie zobaczyli ghazbarana. Co do zabijania rl to wy zaczeliscie zabijac naszych rl np. Iverom? Letko mial 15min pz nie zgubilby go biegnac z veno do ab.
|
![]() |
![]() |
#4188 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2008
|
![]() Cze !
Macie wszyscy przejebane !! MACIEK JEST ZŁYYY ! Nara. |
![]() |
![]() |
#4189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Sląsk
Stan: Niegrający
Imię: R----- Inferno
Profesja: Master Sorcerer
Świat: N----
Poziom: 76
Poziom mag.: --
|
![]() Wtf??
![]() NPNP Zróbcie Konkretny Random PK xD Ale Taki że all bedziecie miec bany (joke) ![]() |
![]() |
![]() |
#4190 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2008
|
![]() @up
HAHAHAHA Znasz sie stary na żartach normalnie nery mi RozJ3bał0 !! |
![]() |
![]() |
#4192 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Imię: Whisperwind Shadowwalker
|
![]() Zaatakowaliście Letkiego prawie pod domem Etera wiec nie dziwne ze RC wpadło.
Skoro Letko tak bardzo sobie przejebał, czemu zabiliście Arvene, szliscie po Shavo, próbowaliscie zabić mnie? Nie mówcie że coś wam zrobiliśmy. Nie panujecie nad swoimi własnymi ludźmi a chcecie panować nad całym serverem?? Pathetic...
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
#4194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Sląsk
Imię: R----- Inferno
Świat: N----
Poziom: 76
Poziom mag.: --
|
![]() @UP
Oto Chodzi Żeby Morgana Była W Totalnym Bałaganie xD Tylko Oto Chodzi że NPNP Będzie Wtedy Miało Raj Bedzie totalny Rozp***erdol ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4195 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Żalosny jestes Ty i twoj bot ktorego zawsze puszczales na ankrahmun na wiezy i nie probuj sie wykrecac nawet od tego bo to zawsze bede pamietac.Nie podoba Ci sie to co robimy to nie musisz tutaj grac my za Toba tesknic nie bedziemy ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2008
|
![]() Im juz chyba przestalo zalezec na posiadaniu tu wladzy. teraz chca zabijac wszystkich i zrobic wielki syf i utrudnic zycie wszystkim jak tylko potrafia. w sumie fajna zabawa xddddddddd
|
![]() |
![]() |
#4197 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tu nie chodzi o to ze nam przestalo zalezec bo my nadal mamy szanse to wygrac.Nikt nie bedzie z nas robic debili i sobie expic.Jakbysmy zrobili to co od poczatku mowilem to letko i inni by mieli teraz po 30 lvli mniej
![]() |
![]() |
![]() |
#4198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Olkusz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() Szczerze gratuluje Urizie fragow i lvl
![]() |
![]() |
![]() |
#4199 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lapcie filmiki:
[char] Vudur [/char] 50ms http://www.*********.com/812904856.html [char] Semeyara [/char] 62 pallek x2 ( przyszedl drugi raz ale polegl =/ ) http://www.*******.com/908436570.html [char] Daro vampire [/char] 48 pallek, tu przewincie do summona ds'ow ( cos ponad pol filmu ) http://www.*******.com/318730554.html Ubilem jeszcze: [char] Kelis Etart [/char], [char] Irasu [/char], [char] Dilereq [/char] ( Koles sie zrookowal po dedzie XDD ), [char] Wielki Jogi [/char]. Wszystko solo 28 sorcem. Ps. *** - Spidisher ![]()
~ Everybody wanna run, ~ Everybody wanna hide from the gun. Ostatnio edytowany przez Kevon - 10-05-2008 o 20:38. |
![]() |
![]() |
#4200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Gildia: Flow
|
![]() @Up
Jesteś super! A tak poza tym, co mają te fragi do wojny?