|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam wszystkich, jest to mój drugi fake i od razu uprzedzam że nie będzie w nim mowy o supah horił i tym podobnych, wszystkie błędy ort. są tworzone tylko dla wygody oglądających, a zresztą sami się przekonacie
![]() Prolog Ponad 80 lat temu szalała straszna wojna pomiędzy ludźmi, a stworami zła. ![]() Lecz po wielu latach walki, królowie obydwu ras zawarli zgodę, a wojna ustała. ![]() Ale parę lat później, złe chmury zapowiadały, że wojna powróci, więc grupa magów, wiedźm i magicznych stworów postanowiła stworzyć artefakt, który powinien zapobiec złu. ![]() Tym samym utworzyli oni Zakon, postanowili wspólnymi siłami powstrzymać wojnę. ![]() ![]() ![]() Mówcie, czy wam się podoba ![]() Ostatnio edytowany przez Sevioll - 11-05-2008 o 14:43. Powód: poprawione czarne okna |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: biedronka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grzesio zbieracz piwa
Świat: Monitor
|
![]() klapki zapomnienia?! spadaj na APO...
dopatrzylem sie paru krzywych sklejek, ale mysle, ze ujdzie fabula... hmm zrobilibyscie cos dla odmiany ;/ (fake o wojnie,artefakcie,super hiro[?] widze juz chyba 100 raz =/ ) 7/10 rob dalej, moze cos z tego bedzie
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Za duże obrazki,rób mniejsze.
Rób w PNG,a nie w JPG. Dodawaj nicki nad postaciami,wtedy łatwiej się orientować kto jest kim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() @up za dużo szajsu by bylo z nickami, za dużo postaci
@2xup, no fakt, że gdzieś już to słyszałem, no, ale brzmi fajnie ![]() Ostatnio edytowany przez Sevioll - 11-05-2008 o 14:15. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() Uważam tak samo jak up...
Chyba chciałeś być śmieszny ale ci nie wyszło.. No sklejka: Mury w oknach mają czarne (ciekawe dlaczego jak na 2 stronie jest ziemia) Kilka Outów chyba nie jest twoich (przykład 1 obrazek w lewym dolnym rogu są łucznicy, któży raczej nie są twoje... Sklejka średnio fajna Efekty średnie (kryształy, lekko podjaśnione mury i szarość w 1 obrazie) Ni podoba mi sie :< (pozwolice ze uzyje buźki) :<
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() @up - to chyba tak wyszło przez to rozjaśnienie murów, sry
a, i tych łuczników znalazłem w dziale Zamówienie na grafiki, a w regulaminie jest napisane, że każdy dodany tam outfit jest dla każdego //poprawiłem okna Ostatnio edytowany przez Sevioll - 11-05-2008 o 14:44. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() Jpg ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2008
Lokacja: pila
Imię: Axe of immortal
Profesja: Knight
Świat: candia
Poziom: 26
Skille: 69/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Heh...dobro przeciw zło...nie mogłeś wymyślić czegokolwik innego?
Jest to prawie zasze...bardzo ładnie sklejone to(jak na mój gust) Ale fabuła zapowiada się ciekawie.Tylko żeby to też nie był kolejny fake w którym przychodzi główny bohater i wszystkich pobije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2008
|
![]() fabuły jeszcze praktycznie nie ma, więc nie mam za bardzo czego oceniać...
większych błędó w sklejce się nie dopatrzyłem... rób dalej. może coś z tego będzie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8