![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
![]() |
![]() Cytuj:
Kochany Dwiku jeżeli (Insulting statement in a letter, dated 11 Nov 2007) to jest za "jakąś idotyczna wypowiedź lub comment" to połowa z DE byłaby juz deleted. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Heheh racja teraz ty grasz Nonixem
![]() ![]() Piszac idiotyczna wypowiedz lub comment mam na mysli cos co zrobil Xarantiel, gdy napisal jakies suck my cock you bitch etc. Czysta glupota, CipSoft nie rozumie znaczenia ironi/sarkazmu. Sam mialem z tego powody 2 razy bana za account sharing. Trzeba wazyc slowa, tyle.
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Imię: Kenessio
Profesja: Elite Knight
Poziom: 118
|
![]() Cytuj:
Nie mowmy lepiej o DE i SC bo oni to przeginaja ale tak to jest jak sie ma 0 pvp. No ale coz ich strata tak to moga koledzy z Aldory ogladac jak sie pada ![]() Pewna osoba zna GM-a czy cos takiego i z tad te 'oczywiste bany' Wiesz z sharowaniem kont to moze i sharuja ale jak by mieli znajomego wsrod gm czy cm to tez by im dali fakty dotyczace DE i SC. Bo np. Wyslj email do CIP-softu to napewno cos zrobia z tym ze ktos sharuje ![]() Niestety nie ktorzy umieja grac i pogodzic sie z przegrana a nie ktorzy nie i szukaja roznych rzeczy by zniszczyc czyjas wygrana ![]() Zreszta chyba cala Kyra wie ze oni nie nadaja sie do gry w Tibie. Pvp=0 Exp=0 bo ciagle boty Nie rozumiem wiec po co graja skoro nic nie robia... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
po ch tak pjerd , jak wiadomo cala kyra ( w sumei szwedy chyba bardziej) to nooby, ktore nigdy nie potrafia sie pogodzic z porazka. Nie wiem po co siejesz propagande ze tylko SC itd to nooby nie umiejace grac, skoro twoja gildia nie jest lepsza. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wlasnie
![]() Dziekuje ze odpowiedziales za mnie ;p Pamietasz moze postac Danshey? ;] Taki znajomy z miasta nim gral jak dobrze pamietam to Szymiel. A ty kim grasz/grales? ![]() A i drogi Exodus. Dla twojej swiadomosci to ja nie mam gildi ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kenes - 10-05-2008 o 00:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Suwalki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir apocaliptic
Gildia: Deathly Edge
Poziom: 135
|
![]() Ehh patrze rozbrykales sie na forum ale szkoda ze tylko na forum;]
23:56 Tudiddo [26]: nie afkuj ![]() ![]() ![]() 23:56 Fada Mary [20]: wlasnie co znaczy afk ? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() No niestety ale nie gram ![]() ![]() Mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie zobaczymy ;] P.S : ty na forum nie potrafisz pisac a na ob też coś ci nie wychodzi,nawet s*******anie,zapytaj sie o korepetycje kogos z SC ![]() Ostatnio edytowany przez Kenes - 11-05-2008 o 01:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mozesz dokladnie okreslic swoja odpowiedz bo niebardzo wiem oco Ci chodzi ale nic Ty masz swoj swiat,swoje kredki na Tym forum.
23:56 Tudiddo [26]: nie afkuj ![]() ![]() ![]() 23:56 Fada Mary [20]: wlasnie co znaczy afk ? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2007
Imię: Matrin
Profesja: Druid
Świat: KYRA
Poziom: 30
Poziom mag.: 37
|
![]() przypuszczam ze chodzilo mu oto że?:
-nie umiesz wypowiadać sie na forum -nie idzie ci walka na open'ach (agree) -nawet s*******anie ci nie wychodzi -I powinienes wziasc korki od kogos z SC (chodzi o wyzej wymienione punkty) XD A co do tematu wojny to wczoraj nie miało być opena, wiec niewiem czemu wszystkie nubki placzą "o ja czikens z tych rodów" Mysle ze dzisiaj juz sie cos odbędzie, jednak nie liczylbym na Bóg wie jaki open i czy w ogole bedzie poniewaz RoD objelo dosyc dobrą strategie ze gatherują sie, i czekaja 30min na tamtych, max 1h po to aby nie zdązyli zebrac aldorianczyków i fagasów z furory;p bo open RoD vs reszta swiata (swiatów) niema za duzego sensu xd a co do fragów, to padaja jakies mniejsze lvle w sumie codziennie dzis w nocy z 2 osoby z smiley face 70+ siadly i ktos z Heroes dev~~ ![]() emaema |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
|
![]() Cytuj:
a kto dowodzi szwedami? niejaki Bsp z novej? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() to zalezy
Shyan lepiej sie spisuje jako commander;p (gra juffsem) praktycznie w 3/4 openów ktorych shyan dowodzil to bromma team itp wygrywał, ajezeli przegrywal to nie znacznie bsp jako commander srednio ale bez zażutów;p Tylko ze przez jego plan ktorego nie zrozumiala polowa os na vent , Rod przejebal ten najwiekszy open ;d bo pobiegli do defence w 2 rozne meisjca a wiadomo jak to sie konczy xd shyan jeszcze dowodzil za czasów FG .. To byly wojny ;ddd wtedy jeszcze Swe + Geddy, potęzni itp vs zenek i reszta polakow hajt lef zajebiscie openy wygladaly, 25 z fg na 50 z Mo murda/wiw i itak zawsze wpierdol MM dostawalo nawet po 30 fragów + na jednym battlu z czego FG tracilo max 2-3 os a wszystko dzieki commanderowaniu, zenek zazwyczaj nimi dowodzil a kiedy padl to juz nikt sie nie odzywal i bylo run far away xd mam jeszcze zachowane filmiki z tego okresu, i 2 Wmv zrobione przez olika i zenka xd Jakby ktos chcial moge zahostować w sumie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() Zenek nigdy nami nie dowodził.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
@V btw. Ja jestem neutralny i nie mam nic wspolnego z zadna ze stron. Na kyrze juz nie gram, ale dalej sie nia interesuje. A i nicku nie podawaj, ja kiedys podalem to po mnie wpadali co 2 dzień xD Ostatnio edytowany przez Exodus - 11-05-2008 o 20:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() stary
tak szczerze to na noobcharach w Rod moze z 10 os chodzi i to jakies friendsy same ,reszta to gapie albo nie udolnie blokujący swoich fagasy z furor aldor i innych kurwa cyrków na kólkach a mi sie kurwa wydaje ze u was z czasem wazniejszy staje sie Noob team od Mage team^^ bez jaj ![]() pozatym was jest wpizdu wiecej,przy full team na full team, Takze nawet jezeli wyjdziecie oslabieni to bedzie was porównywalnie duzo,ale dobrze Wiesz ze tu nie chodzi o liczbe graczy,tylko o to zeby ktoś inteligentny z aldory wami pokierował bo tak to dupa wpierdol do lochu ![]() @up~~ ta sory nie zenek tylko jakis inny szefuncio nawet niewnikam liczy sie to co dalej i wczesniej napisalem :X Ostatnio edytowany przez MatrinPlayerKiller - 11-05-2008 o 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cała prawda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A Ty tak wypowiadasz sie na tym forum a dalej nicku podac niechcesz ,ciekawe dlaczego:>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie podam nicku bo nie mam wlasnego chara puki co ,no cóż
na ostatnim openie gralem 80msem ktorego nicku nie podam bo nie jest moj, ale gdy jakis bede mial na dluzej to napewno dam znać, bedziecie mogli mnie zOWNWOAFć ![]() @geddzio nie denerfuj sie,spokojna twoja rozczocharana ze bylem na ventach obu stron swego czasu za mlodej kyry :S @sir apokacostam stary nie wdzialem cie nigdy rushującego na openie, pozatym na twoim miejscu wziolbym itemy na noobchara,najta zamienil na 70 sorka i sie bawil , bo tak to biegasz jak miesą jezeli niemasz 160+ lv kinem |
![]() |
![]() |