![]() |
#4321 |
Zbanowany
|
![]() Tak wlasnie zauwazylem ze teraz cala praktycznie cala czolowka Morgany oprocz Sibuny bierze udzial w wojnie
![]() Jakbysmy przetrenowali nasze pvp wszyscy to moze sie kolejna Aurea zrobi ![]() EDIT:aha no i jescze NPNP musi sobie jakis hig leveli zwerbowac |
![]() |
|
![]() |
#4323 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4324 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xomerek Jestes Najwiekszym Ogarniaczem Morgany Exit I Zabity Przez 55+ Jestes Moim Idolem Pvp Masterze Digi Dongu Russela ;-)
#4326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 41
|
![]() tak jak mowisz Eter niemialbys juz na blessy ani stary
![]()
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
![]() |
#4327 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Usunięty
Imię: Jayson Vorhis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sibuna
Poziom mag.: 7
|
![]() jakbys nie zauwazyl, to napisal, ze sie wylogowal, bo rl jest wazniejsze niz tibia. za co go pochwalam, bo pewnie niektorzy z Was woleli by siedziec i czekac na loga, zamiast isc na rodzinna impreze..
|
![]() |
![]() |
#4329 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xomerek
Poziom: 172
Skille: 92/91
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#4330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana
|
![]() Skąd wiesz, że niektórzy z nas nie dali by exita ? Gówno wiesz tak w ogóle, nie rozumiem co Ty chcesz pokazać... i tak samo nie wiesz ile jest prawdy w tym co gada Xome, nikt tego nie wie tylko on ; )
#4331 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pensive, pewnie dlatego napisał "niektórzy"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Jayson Vorhis
Gildia: Sibuna
Poziom mag.: 7
|
![]() @ Pensive
nic nie chce pokazac, tylko wkurzaj mnie posty takich osobnikow ![]() |
![]() |
![]() |
#4333 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Lokacja: Legnica
Imię: Firentrix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
|
![]() Cytuj:
Ale sie kurwa wielcy RL liferzy znalezli haha, najpierw trzeba miec "MUSK". Jak sie ma super odjazdowe rl lajf i w huj imprez to sie 10min przed wyjsciem nie wybiega po 1 kolesia, a juz napewno nie wbija sie pietnastki. @Xomerek A Kumpli to tez masz zajebistych, stales tam z 10-15min z wolfami na klacie , pare minut Cie zabijalismy i potem pkowalem tam z pol godziny i zadnego ziomka od was nie widzialem nawet na noobie. Wszyscy mieli Cie po prostu gleboko w pizdzie. Pozdro |
|
![]() |
![]() |
#4334 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
HAHAHA napewno spotkanie rodzinne czarny napewno by ci nie pozwolił żebyś poszedł na takie spotkanie rodzinne wiedzac ze walczysz na opence . Napewno byś dal komuś pass zamiast dać exit znam Cie i nie wkręcaj tu bajek ;]
You called me strong, you called me weak, But still your secrets I will keep, You took for granted all the times I never let you down. Ostatnio edytowany przez Jezior666 - 12-05-2008 o 18:08. |
|
![]() |
![]() |
#4335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
|
![]() powtorz plx
|
![]() |
![]() |
#4336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan
Imię: Wojtemo Koscian
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 121
|
![]() No faktycznie ogladajac wasze filmiki to sie zastanawiam czy to sa openy czy ch... wie co...Porownujac do Titanii to jest wielka roznica(przynajmniej ja mam takie zdanie)!!!Jedyna osoba rushujaca z RC to chyba Komisarz, ale on praktyki bral z Titanii
![]() |
![]() |
![]() |
#4337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 41
|
![]() Nom tylko Eter
![]() ![]()
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
![]() |
#4339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() ta, zydów tez bylo zawsze tyle i nie dawali sobie rady x)
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
#4340 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |