![]() |
#181 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
@down: A jak Twoim zdaniem inaczej nazwać nóż, czy też drewnianą tarczę? ; D Ostatnio edytowany przez Raxev - 22-04-2008 o 18:29. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nawet miecze, pancerze itd. maja nazwy z tibii. >,>
@edit Zrób ots'a, napewno lepiej wyjdzie niz to "cos". (i wieksza grywalnosc bedzie ;]) @edit2 Kiedy wejdziesz ots makerze, bo czekam i czekam i sie doczekac nie moge tej twojej blyskotliwej opinii. @up Mówie o chain armor, chain legs, chain boots, fire sword itd. jedyne co nie bylo z tibii to byl chyba bucket(czy jakos tak) i wooden sword, wylapal bym wiecej ale jestem zbyt leniwy i mi sie nie chce tego "fajnego" filmiku ogladac. Znaczy sie chain bootsów nie ma w tibii, ale zapewne pomysl jest zassany z tibii. @down Tak, wiem jestem pro maniakiem! Tipja to moje rzycie! Ja tez sobie zrobie gejt onlajn tylko poczekaj chwile, skrypty do ots sciagne ;] Aaa zapomnilem Ci powiedziec, ze gram jeszcze w pasjansa 4d original. Najprostszym dowodem na brak sciagania po-armów jest chociazby runescape. Nie ma plate arma, tylko plate body. Jednak ludzie maja pomysly, ots makerze ;] @edit Zbroi nie "zbroji".
Właśnie nabiłem posta. You have found a secret massage. "Nie chcę krakać jak inne wrony, ja jestem wolny, a nie uciemiężony" Ostatnio edytowany przez Kimo36 - 27-04-2008 o 14:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Krosno
![]() |
![]() Cytuj:
Wejdź sobie kiedyś na jakiegoś rpg'a/mmorpg'a i zobacz jakie są zbroje. Przecież autorzy tibii nie wymyślili tych zbroji z powietrza tylko większość z nich rzeczywiście była w średniowieczu(oczywiście poza jakimiś Blue Robe, Magic Plate Armor itp.).
www.gate.go.pl www.go-forum.yoyo.pl Edytor Map Gate Online: http://www.go-forum.yoyo.pl/viewtopic.php?p=3398#3398 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Cytuj:
@Down Nie zdziwię się, jeśli uważają, że Chain -> łańcuch -> zbroja obwieszona łańcuchami, którymi można atakować!11 Kul!11 Z kolei zbroja kolcza byłaby dla nich porośniętą kolcami płytówką ; )
Ostatnio edytowany przez .Matrik. - 27-04-2008 o 16:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Lancuch. Chain armor - tutaj bardziej chodzi o kolczuge.
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Za ile lat to wyjdzie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Słyszałem, że za dopłatą 10 złotych, dołączą egzemplarz do Duke Nukem Forever!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2008
|
![]() lepiej by chyba ots wyszedł hahahahahahahahahahhaha buhaha hahahahahahahahahahhaha buhaha
Ja też tak myślę i też tak sądzę, ten ma dobre skille kto ma pieniądze hahahahahahahahahahhaha buhahahahahahahahahahahahhaha buhaha ![]() a te cale "Gate" to ch***************** i popie*&*&@^%$%^&*() i c*** wam w mat*i ![]() ![]() *-k |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A teraz zdejmij swoja pusta glowe z klawiatury, bo niektórzy moga pomyslec iz posiadasz jakas dysfunkcje.
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Gra nie rozwija się w zastraszającym tempie, ale widać, że prace nie stanęły.
Patrząć na niektóre screeny i trailer, myślę, że Cipsoft da się wam we znaki. Ostatnio edytowany przez Arcan - 11-05-2008 o 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak zobaczyłem te screeny to naszła mnie 1 myśl.. straszna : TibiaPL.. więcej nie musze dodawać..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |
![]() mi sie nie podoba =( cos takie troche kiczowate
@Kupmimuska ZAL i... juz nie powiem ^^" zabardzo drastyczne /CeNzuRa/ boshe czlowieku ciebie do wariatkowa ta gra nie jest w cale taka zua no , moze to ma zla grafe ale to nie jest jakis Holiszit. Ostatnio edytowany przez Triplonq - 05-05-2008 o 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Mnie akurat gra sie bardzo spodobała,dla ludzi którzy uważają że yo gówno to niech sami utworzą taką grę,nie chodzi mi o możliwości może ktoś jest lepszy jako grafik chodzi mi o chęci.
P.S-Wie ktoś może kiedy będzie Wersja beta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja wiem
![]() Z bętą to jest tak, że kilka miesięcy temu była taka że każdy mógł grać. Jednak ostatnio nie można było grać, bo chcę wydać betę kiedy już gate będzie normalnie grywalne. A do tego niewiele mi zostało (najważniejsze rzeczy zrobione). Gry możecie się spodziewać od miesiąca do dwóch. Jednak wcześniej otrzymacie edytor map. Jeśli chcecie aktywnie uczestniczyć w rozwoju projektu - zapraszam do wypowiadania się na oficjalnym polskim forum projektu http://www.go-forum.yoyo.pl Strona została zaktualizowana - http://www.gate.go.pl
www.gate.go.pl www.go-forum.yoyo.pl Edytor Map Gate Online: http://www.go-forum.yoyo.pl/viewtopic.php?p=3398#3398 |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Kucza, jestem pod wrażeniem. Jesteś chyba pierwszą osobą, która umieszczając temat o nowej grze w dziale RPG, grę dokończy.
Zyczę powodzenia i z niecierpliwością czekam na wydanie wersji beta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaraz zaloze temat jak robie kalkulator w pascalu...
@down I nie zrozumiesz. Ostatnio edytowany przez Kimo36 - 17-05-2008 o 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() @UP
kalkulator tworzony w pascalu (i nie tylko) jest najłatwiejszą rzeczą jaką można stworzyć (jakieś 2 minutki ![]() Już nie mogę się doczekać... ;] Gra zapowiada się super! grać będę na 105% ![]() mam tylko nadzieję że projekt nie upadnie ![]() (przydało by się ten chodnik poprawić bo tak trochę shitowo wygląda ![]()
Death Is Not End... Death Is Only Beggining... Ostatnio edytowany przez Misiaczka - 18-05-2008 o 05:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aevolana Zamizuelin
Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Cytuj:
pff... nie mów głupot jak nie wiesz, albo jesteś wyjątkowo nieskromna albo ( i to jest najprawdopodobniejsze) jesteś wyjątkowo słaba i chcesz to jakoś ukryć. Kalkulatora, dobrego kalkulatora nie zrobisz w pascalu w 2 minuty, a jak jesteś taki B0SS(;p) to zrób mi kalkulator w asemblerze w 2 minuty... nawet więcej daje ci 10 minut! jeśli wogóle zrobisz ...
Tibia spoko giera, ale umiar trzeba zachowac ![]() http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=178 Jeśli grasz D lub ED to smialo ![]() Ostatnio edytowany przez Aevolana - 18-05-2008 o 09:10. Powód: jaki taki |
||
![]() |
![]() |