| 
 | |||||||
| Notki | 
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 11 2007 Posty: 271 Stan: Aktywny Gracz Imię: Leviathan Palladyn Profesja: Paladin Świat: Refugia | jestem knightem - zara bede miał 25 level - ale kaski mało a beholderki kusza... - tyko gdzie na nie pójść - prosze żeby ludzie nie pisali wbij 40 level i idż na hellgate tyko gdzie mógłbym se spokojnie posiedzieć na beho z paroma potionami  aa i nie mam pacca - zastanawiałem sie nad willą knighta i jej jaskiniami | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 10 2007 Posty: 65 Stan: Aktywny Gracz Imię: Ricco Thor Profesja: Druid Świat: Refugia Poziom: 36 Poziom mag.: 37 | Nie wiem dlaczego te beho tak cie kusza przeciez na nich wcale sie tak duzo nie zarabia juz lepiej jakbys poszedl na minoski jakiegos lootbaga zrobil. @Topic Jesli juz chcesz isc to masz racje kolo BK, jest tez resp 2 beho za plaza na polnoc od thais, i obok mummy quest | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 11 2007 Posty: 271 Stan: Aktywny Gracz Imię: Leviathan Palladyn Profesja: Paladin Świat: Refugia | kuszą mnie bo na minoskach lootbaga podpier**** bo jestem na np-pvp  - wiem bo siedze na nich i już 2 razy jednemu gościowi sprzątneli  - sam też robilem i to samo a na cyc tomb niemoge jeszcze iść ze względu na crypty i duchy | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 09 2007 Lokacja: Kraków Posty: 101 Stan: Aktywny Gracz Imię: Marcin of Valoria Profesja: Elite Knight Gildia: Troyanic Warriors Świat: Valoria Poziom: 45   | Możesz iść na beholdery niedaleko Thais na bagnach. Jest to wyjście z pólnocjnej bramy. 
				__________________ Mogę prosić o namelocka? | 
|  |   | 
|  | #5 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 01 2008 Lokacja: Cycow WLKP Wiek: 24 Posty: 229 Stan: Aktywny Gracz Imię: Rysio pogromca Neostrady Gildia: Mam Czlonka Świat: daj kamienia Poziom: daj Skille: mi Poziom mag.: !! | mozesz isc do ancient temple z pickiem na life ring questa tam jest z 5 czy 6 beho 
				__________________ Cytuj: 
 | |
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 05 2007 Lokacja: Bytom Posty: 133 Stan: Aktywny Gracz Imię: Darkan Nighteye Profesja: Paladin Gildia: Brak Świat: Guardia Poziom: 2x Skille: 6x/4x Poziom mag.: ~~   | Black knight villa jest najlepszym wyjsciem. 
				__________________ Statement: "i like blow jobs" (Aug 04 2008, 17:43:49 CEST in Game Chat) | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 08 2007 Lokacja: Wolsztyn Posty: 420 Stan: Aktywny Gracz Imię: Arveni Profesja: Druid Świat: Candia | Jeśli Beho to tylko BK jak dlamnie 
				__________________ Arveni and Tean http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2596965 | 
|  |   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 11 2007 Posty: 541 Stan: Niegrający Profesja: Paladin Świat: Harmonia Poziom: 6x Skille: 80/65 | Poszukaj na bagnach obok Veno   . | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 16 04 2008 Posty: 10 | jest takie miejsce przed głównym wejsciem do kazdoon (tylko musisz mieć linę) i tam jest resp jednego beholdera w małym pomieszczeniu ale często juz ktoś tam siedzi.. | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 04 2008 Posty: 213 Stan: Aktywny Gracz Imię: Richard the Lion-Heart Profesja: Elite Knight Gildia: Czarne Kruki Świat: Menera Poziom: 84 Skille: 76/72 Poziom mag.: 6 | Jak się idzie do EF jest 1 resp | 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 05 2007 Lokacja: Lublin Wiek: 35 Wpisy bloga: 1 Posty: 322 Stan: Zbanowany Imię: Loffam tipje Profesja: Royal Paladin Gildia: Tibia.br.swe.pl Poziom: -23 Skille: 9/9   | Tak jak wyżej czyli Fibula, oczywiście trzeba uważać na DSa. A co do pomysłu wybrania się knightem do Hellgate to...powodzenia, jak przeżyjesz to będziesz miał ładny waste :/ | 
|  |   | 
|  | #13 | |
| Użytkownik Forum | Cytuj: 
 @top : Ancient Temple only <fibula zasrana botami ;/> | |
|  |   | 
|  | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 05 2007 Lokacja: Gdańsk Wiek: 31 Posty: 419 Stan: Na Emeryturze   | @Hodal Coś mi się wydaje, że nie myślisz o tym samym. W tym miejscu spawni się tylko jeden beholder. @Topic Jeśli nie masz ochoty się zbytnio grzebać z drogą i związaną z nią przeszkodami, to zdecydowanie polecam podziemia domu Black Knighta. O ile pamiętam, spawni się tam łącznie 5 beholderów. 
				__________________ Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła... | 
|  |   | 
|  | #15 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 08 08 2005 Lokacja: Głuchołazy Posty: 272 Stan: Na Emeryturze Imię: Ceriux Profesja: Elite Knight Świat: Pandoria Poziom mag.: 8 | Myśle, że najlepiej nad Black Knightem będzie.  Ale mówiłeś coś, że nie chcesz ciągnąć loot bagów, no to mamy problem, ponieważ przy dłuższym hunceniu na Behe będzie to konieczne. Pozdrawiam | 
|  |   |