|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#61 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Użytkownik Forum
|
A po co to wszystko w ogóle? Żeby się na siłowni nie śmiali -.^'
Ja mam 1.81m, 55 i pół kilograma. Z jedzeniem nie mam problemów, podobnie z organizmem. Nigdy nie faszerowałem się odżywkami, etc~, jedyny sport jaki uprawiam to kilkugodzinne spacerki i szachy. A może się nie akceptujesz ; <
|
|
|
|
#63 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
up@
Akceptuje się takim jakim jestem, prawie samozachwyt. Lecz wszyscy w rodzinie itd. mówią mi że ja szczypior. Zresztą jak nabiorę trochę tkanki tłuszczowej to mi tak żyły nie będą wystawać. Down@ Daj mi ^^ Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 13-05-2008 o 00:30. |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Wrocław
|
co ja bym dał, zeby stracić te 3-7 kg
![]() |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
Cytuj:
To mit. Mozna co najwyzej spalac tluszcz i budowac miesnie. |
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
|
Cytuj:
Zmieniasz tkankę tłuszczową (spalasz) w tkankę mięśniową (budujesz). I To jest łatwiejsze od wyrzeźbienia ciała z niczego tak jak kolega powiedział.
|
|
|
|
#67 |
|
Użytkownik Forum
|
Twierdzisz, ze latwiej jest najpierw zrzucac tluszcz, by przejsc do budowania czystej masy, niz od razu zaczac budowac mase? Gdzie tu logika?
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Użytkownik Forum
|
Ponieważ 3/4 osób mówiących tutaj o odżywianiu, suplementacji i treningu siłowym gówno o tym wie. Rly. Ryż z cynamonem. Też mi coś, a po szkole zje batonika i już gówno z tego ryżu ma mieć. Jak dieta to dieta.
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Chelsea Fan
|
Chciałem to ująć bardziej w kontekście spalania tłuszczu a jednocześnie nabierania masy.
|
|
|
#70 |
|
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
|
Jeżeli chcesz przytyć, bez żadnych wynalazków typu odzywki i kreatyna to po pierwsze zamiast jeść 3 razy dziennie jedz 8x dziennie. Najlepiej ryż, makaron i kurczak, na siłowni pij wodę niegazowaną. Zawsze po siłowni zjedz coś pożywnego do pól godziny. Jak nic nie zjesz, organizm będzie kradł białka z twoich mięśni i zostanie sam tłuszcz
, a żeby zrzucić tłuszczyk trzeba dużo biegać ;p. Jeżeli już przytyjesz to radze ci utrzymuj te wagę, bo jeżeli będziesz tył, później trochę chudł, tył itd. to ci się porobią brzydkie rozstępy ![]()
|
|
|
|
#71 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
|
Witam , nie chce robić nowego tematu więc napisze w tym ... Jak mogę szybko schudnąć ( do zimy minimum 30 KG spalić ) Mam 1.70 Wzrostu i ważę około 105KG ( Błagam , nie śmiać się ) Ma ktoś może radę ? ( Nie obżeram się w fast foodach itp , mam tak od urodzenia ) Strasznie mi na tym zależy ...
![]() |
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#73 | ||
|
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Imię: Gawagi Slayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]()
Ostatnio edytowany przez Gawus - 13-05-2008 o 20:54. |
||
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Chelsea Fan
|
Cytuj:
Co do odżywiania: Polecił bym się przerzucić na ryż i kaszę Jak Ci bardzo zależy i masz silną wolę możesz sobie kolacje odpuszczać, ewentualnie zjeść ale bardzo "ubogą" i to kolo 18.Ty nie masz się głodzić bo w tak młodym wieku to bardzo nie zdrowe, Ty rośniesz. Staraj się jeść ale w mniejszych ilościach, przykładowo pomyśl że kiedy zjadłbyś tyle obiadu i odrzuć z tego połowę. Zupełnie zrezygnuj ze słodyczy i napoi gazowanych. Przerzuć się na wodę mineralną. Tyle ode mnie. Pozdrawiam
|
|
|
|
#75 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
|
efekt uboczny : 0 kasy
![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
|
Cytuj:
. No cóż , jeżeli chodzi o kolację to załatwione bo silną wole mam ... Hmm , bieganie to na razie czarno widzę ( Pograć w nogę to pogram , ale tak to wole na rowerze pojeździć ) No cóż , we wakacje jak będę w polsce to pogadam z jakimś lekarzem.+ Słodycze , Napoje gazowane odpadają , od teraz 1 cukierek tygodniowo i woda mineralna ! -,.,- Ostatnio edytowany przez Xydijo - 13-05-2008 o 21:14. |
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Zadupie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Puroo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Valiant Boys
Świat: Secura
Poziom: 83
Skille: 15/24
Poziom mag.: 58
|
Może napisz czy chcesz przytyć czy nabrać masy, a potem idź do dietetyka, lub poproś na sfd ...
|
|
|
#78 | |
|
Chelsea Fan
|
Cytuj:
Powtarzam głodzić się nie możesz, więc lepiej się przerzucić na mniej kaloryczne produkty.Co do sportu nikt Ci na rowerze jeździć nie broni ale co do roweru to trzeba więcej pojeździć by spalić kalorie. Mimo to jak chcesz efektów to raczej...BIEGANIE > ROWER Co do tego cukierka... Jeżeli masz jakiś "cukierkowy nałóg" to tak jak powiedziałeś staraj się po prostu jeść tych cuksów co raz mniej, aż w końcu z nich zrezygnujesz ![]()
|
|
|
|
#79 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
|
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
|
Heh, ja mam 174 cm wzrostu i ważę 64 kg, brzuch troche odstaje, ale co tam. Myśle, że jest ok. (i opycham się tym co chcę ^^)
|
|
|
|