![]() |
#482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: EJN
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 250
Skille: 120
|
![]() Hail Morsky
![]() Dziś Elitarna Jednostka Nerany dobiła w końcu 150 lvl ![]() ![]() Wiem, że też chielibyście to osiągnąć noobasy ![]() Ale jak sami dobrze wiecie Pan może być tylko jeden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: Z Encyklopedii Morskiego: Noobas - to osoba niepełnosprawna oraz niepełnosprytna aby grać samemu w Tibię, musi korzystać z jakichkolwiek dopalaczy aby cokolwiek osiągnąć. Noobas znakomicie zdaje sobie sprawę, że jest ciotą i leszczem ![]() ![]()
#483 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Cytuj:
Morski Paladyn - przyjebany głodem siedmiolatek, ktory mysli ze jest fajny pisząc swoje pierdoleniete posty i pokazujac jaki jest fajny poprzez osiaganie rzeczy ktore juz dawno zostaly osiagniete przez innych nie tylko drogą bota czy sharow [ale on tego nie dopuszcza do mysli bo jest spierdolony na maxa]. Ps. Zapisz sie wrescie na jakas terapie, to chociaz twoj doktor cie doceni [za pieniadze bo za pieniadze, ale zawsze jednak doceni]. Krotko mowiac, jezykiem przypierdolencow typu Spidi czy Butcher: S*******aj bo za wąski w piętach jestes. |
|
![]() |
![]() |
#484 | |
Użytkownik Forum
|
![]() nic sie nei dzieje ;p nie dostaje sie tylko expa cala reszta leci normalnie (loot, skills itp)
![]() |
![]() |
#485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: B-B ??
Profesja: Elite Knight
|
![]() ŻAL dzieci neo i tibi !! Proponuje aby każdy pilnował swojej postaci a nie wtykał ryja w nieswoje sprawy dobrze ? Plujecie się jak jakieś niedorozwinięte dzieci np:
bo on jest noobem a ten boci ten sharuje. Proszę zamkną nam ten temat jełopy i będziecie mieli !! Aaa zapomniałem. Zaraz jakiś "leszcz" będzie to cytował i bluzgał na mnie ale mi to lata. Dawać ss-u bo tu jest więcej kłótni niż fotek :/ a szkoda. |
![]() |
![]() |
#486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2007
Lokacja: Slask
Imię: Genoris
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 135
Skille: 95/65
Poziom mag.: 22
|
![]() No słucham, masz jakąś sprawę do mnie?
@ down: kk, hef fan! ; o Ostatnio edytowany przez Proler - 13-05-2008 o 22:10. |
![]() |
![]() |
#487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Bialystok
Imię: Keosser
Gildia: Mystic Sunrise
Poziom: 140
Skille: 93.90
Poziom mag.: 8
|
![]() Fajnie by było jak byś bana dostał ale jeszcze przyjdzie twój czas
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Cytuj:
btw. Morski = porażka
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
|
![]() |
![]() |
#489 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czyzby nikt cie nie lubil ?0.o Juz wiem! Przeciez ty nie masz kolegow! i musisz sie obstawiac ludzmi ktorzy patrza tylko na to co sie wyswietla jak sie da look na ciebie za tym noobowskim nickiem;o Zostaje Mi tylko 1 w twoja strone... "teSZ Hce takiH KolegUf!!" ![]() Pozdro ![]()
Ostatnio edytowany przez Scartex - 14-05-2008 o 06:20. |
||
![]() |
![]() |
#490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() od 13 w dól - połowa expa, na 0 jest 0 expa;
#491 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Racibórz
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 106
Skille: 92/78
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
<stop> Idź na siłkę, walnił w tyłek to co masz w podpisie a potem wróc do domu, coś zjedz, wyjdź na masto, upij się wróc do domu i idź spać... I tak codziennie żeby nikt nie musiał już czytać tych Twoich wypocin leszczu... <stop> Dupe bym lizał? Hahahaha, A to dobre... H@H@H@[email protected]ź pracować do cyrku, rozbawisz nawet najbardziej ponurego widza jaki jest możliwy do wyobrażenia... <stop> Sorry że aż tyle do Ciebie napisałem, zaznaczyłem Ci przerwy w których musisz da swemu mózgowi czas na ochłonięcie aby go nie przegrzać. /Ferax/
15:28 Ferax Uzra [71]: Poznalem spoko osobe i od razu ona skonczy grac? -.- 15:30 Kric'Hu of Refugia [128]: nie skonczy 15:30 Kric'Hu of Refugia [128]: tibja to nasze rzycie 15:30 Ferax Uzra [71]: xD! 15:37 Frost Evill [94]: zreszta wiekszosci nie przez ciebie dedlem 15:38 Wajher [97]: taaaa 15:39 Wajher [97]: hahah 15:39 Wajher [97]: ciekawe przez kogo k*rwa ;d 15:39 Frost Evill [94]: stara mi monitor wylaczyla 15:39 Frost Evill [94]: ... |
|
![]() |
![]() |
#492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Bialystok
Imię: Keosser
Gildia: Mystic Sunrise
Poziom: 140
Skille: 93.90
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Keo
Jeden normalny ![]() @ up 1,2,3... Żal mi was... Dalej pokazujecie swoje umiejętności w wyzywaniu i spamie na forum !! Pobawcie się tym co macie w spodniach albo dajcie sobie swoje adresy i zacznijcie wyładowywać napięcie na sobie dociera ?? @Scartex Wbij na pierwszą stronę forum "Nerana SS" i przeczytaj to co napisałeś. Sam olewasz zasady, a pouczasz innych. OWNED To tyle dajcie szkrany bo tu nudno... Ostatnio edytowany przez FighterKamil - 14-05-2008 o 13:22. |
![]() |
![]() |
#494 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Wedlug mnie szczerze mowiac WSZYSTKO!! ![]() Blad!;P Od 14 sie dostaje 1/2 exp ;p
![]() |
![]() |
#495 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Royal Buszownik
Poziom: 95
Skille: 90/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Morski zajebisty koleś , nie mówcie tzn. jak z nim na tibii gadam
![]() |
![]() |
![]() |
#496 | |
Użytkownik Forum
|
![]() SS z nudow
![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Scartex - 14-05-2008 o 16:46. |
|
![]() |
![]() |
#497 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Morski
Zero zgnojenia Scartexa ;D |
![]() |
![]() |
#498 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro tibia mnie nudzi... TO CZAS NA ZABAWE!!:d
![]() @edit ss od najzajebistszego msa na neranie takigo co nigdy nie pada xD ![]()
Ostatnio edytowany przez Scartex - 14-05-2008 o 17:22. |
|
![]() |
![]() |
#500 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia