![]() |
#6562 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg ale dzieci , wezcie sie ogarnijcie bo to co robi wam komputer z rozumem to porazka , wyobrazam se wasze zryte mordy piszac to , zalosne to jest ;] Sram na to co komu wrzucacie spamujcie se dalej pozdro dla was a btw jak nie macie co robic idzice na "dfur" pograc z "kolegami " w pilke , bo kazdy sra na to co piszecie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6563 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 05 2008
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6564 |
Użytkownik Forum
|
![]() no wiesz dla Ciebie poprawnie jest zapewne " dfur"
![]() btw moze frytki do tego? ;> ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Peja Of Luminera
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bomba Squad
Świat: Luminera
Poziom: 192
Skille: 91/87
Poziom mag.: 9
|
![]() poszedlem co bede z dzieckiem gadac :> widac brak ci milosci :d tak juz jest czasami :> moze cie przygarne pod koc jak poprosisz ladnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Lokacja: Tychy
Imię: Czarny Zenek wedrowiec
Gildia: VX Team
|
![]()
14:30 Robin Hood of Shaier [80]: wiesz z kim gadasz? 14:30 Czarny Okocza [79]: z mafiozem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6567 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
btw. nie, nie chce byc takim tlustym gejem (po diecie mcdonald's) ja ty :S Cytuj:
btw. tobie za to milosci nie brakuje, co wieczor twoi starzy sie gryza (kot i prosiak - knur) ktore to bedzie cie dzis w nocy namietnie kochac, a skoro nie bedziesz z dzieckiem (tu w domysle ze mna) gadac po co pizde otwierasz? najpierw mowisz "nie bede gadac" a kilka cm dalej cos do mnie bazgrolisz. powiedz staremu by cie tak mocno nie dymal bo ci mozg kutasem przez usta wypycha i pozniej takie glupoty piszesz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6568 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to 2 tez mialo znaczenie ironiczne , czlowieku idz do sql hushus widac ze nie kumasz textow i bierzesz wszystko normalnie , widac ze tak do ciebie pisac nie bede bo nie kumasz ;] tlusym gejem ? ja jestem tlusty? uAHSUHAusuAUSUa ale zes teraz dojebal ![]() ![]() a do*******asz sie do peji o avata wez zobacz na swoj nick tez jakis przyjebany "kluha" nie no najs widze ze lubisz jebac niezle musisz meic zryta ;] lubisz jebac? a moze lubisz być jebany , widaz ze chlopaki zanurzaja ci niezle ![]() Ostatnio edytowany przez KaMiLSpAwW - 15-05-2008 o 01:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6569 |
Zbanowany
|
![]() No i co z tego, że możesz sobie pooglądać zdjęcia na fotka.pl? Że tobie nie dała zdjęcia, to nie znaczy że mi nie dała. Zresztą zwisa mi to i powiewa koło pyty czy ty mi wierzysz czy nie. Możesz się jej zapytać i tyle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
|
![]() po*****lo was wszystkich na calego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6571 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6572 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zal na 5 stron sam spam i jakies 3 zdjecia...
![]() |
#6573 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Ewidentnie
Gildia: coś
Świat: Jebie
Poziom: tu
|
![]() @Lucas
Gratulacje =) Znalazłeś się na Tibia.pl ................................. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6574 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
1. nie jestem psem gdyż nie jestem twoim ojcem ewentualnie matka 2. pisze sie cwaniaczek, ale tłusta ciota która siedzi przed monitorem 20k/doba raczej sie tego w szkole nie dowie 3. będę robił co mi sie podoba a ty zamknij morde bo jebie kutasem twojej matki : | 4. 12 lat? marzy ci sie seks z nieletnimi? pare postów wcześniej pytałeś się mnie pedale czy możesz mnie dotknąć teraz już o wiek się pytasz? S P I E R D A L A J O P A S Ł Y G E J U! Ostatnio edytowany przez Kluha_co_ostro_ruha_Xddd - 15-05-2008 o 14:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2006
Lokacja: Tarnów_WNS
Stan: Na Emeryturze
Imię: Emon'Druu
Profesja: Elder Druid
Gildia: Mystic Warrior's
Poziom: 92
Skille: -.-
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6576 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2008
|
![]() lol wase stare daja for fun
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6577 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2008
|
![]() wiem wiem suko twoja stara jest w moim awataze pirdolona kurwo stray cie podzucal i za 3x nie zlapal izdo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6578 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja 20h dziennie? hmm no fajnie masz ja akurat chodze do szkoly i sie ucze w przeciwienstiwe do ciebie ;]
powiem tyle ze mozna zrobic w tym dziale 2 odzielne grupy niech tamtych 2 sie spamuje itp. i tak bana zalapia , a normalni ludzi niech wogole nie zwaracaja na nich uwagi i ss normalnie wklejaja , bo jaki temat mozna miec z 12 latkiem ? chyba ze tylko " twoja stara to i tamto" gz dla nich ; ] mecz sie dalej ignoruje twoje posty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6579 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Warszawska Praga
Stan: Aktywny Gracz
Imię: .
Profesja: Elder Druid
Gildia: Barra Bravas
Poziom: 666
Skille: 3,14/2
Poziom mag.: -1
|
![]() Przyjrzyj się
![]() @Yrelius King Druids to o ile pamiętam botter. Co chwila go na ratach pod thais próbowałem trapnąć, ale niestety miał alarm i jak się go przesuwało to zaczynał uciekać ;] Czyli znając życie nie umiał grać na tyle dobrze, żeby poradzić sobie z dragiem lol
![]() |
#6580 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |