|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#5002 |
Guest
|
![]() Uwaga!
Robię fake, o Gladiatorach Starożytnego Rzymu, o Ekspansji i wogóle o Rzymie (Głównie Będę skupiał się na Gladiatorach) Zainspirował mnie podpis jednego z członków forum. Miał on tam odnośnik do strony Gladiatus i napisał, iż jest tam fake, o gladiatorach starożytnego rzymu xD. Mam prośbę. Potrzebuję kilka rodzajów chełmów gladiatorów, Naramienniki i inne dodatki do gladiatorów. Wykażcie się! Czekam na pomoc. Jak ktoś chce to niech da mi też out rzymianina strażnika, ale ja samemu raczej zrobię xD PROSZĘ WAS. |
![]() |
![]() |
#5003 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xanath Dunin
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 23
Skille: -/20
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
@down Oto skull staff i baza ![]()
http://xn--al-vva.pl/index.php Wyżal się... ![]() Zrobione w 5 minut z powodu nudy. Dziękuję za wysłuchanie. ![]() ![]() lol!!! Ostatnio edytowany przez GullTony - 16-05-2008 o 17:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5004 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
Daj bazę postaci i skull staffa. @3up A jakie było? Jeśli to do Pacza - edity nie bolą. @Garg Masz jakąś bazę outa od tylnej strony? @down Hehe. ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 16-05-2008 o 07:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5005 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Dzięki Alph, że zwróciłeś uwagę na moje zamówienie, ale już nieaktualne - sam zrobiłem tył. ;D
![]() |
#5006 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pisze malymi literkami i mysli ze jego posty sa madrzejsze i rzeczywiscie bo mnie az glowa boli @topic dam zaraz edita z tym twoim... Eeee "ogórkiem" ![]() @edit to nie przypomina ogorka ale 3maj ![]() Ostatnio edytowany przez mikolaj99 - 16-05-2008 o 10:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5007 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() nieaktualne.
Ostatnio edytowany przez Logo-90 - 16-05-2008 o 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5008 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
moge ci zrobic ale musze dac edita potem ale prawie skonczylem hmm nie jestem z gornej polki ale coz... piekne to nie jest ale coz... ![]() Ostatnio edytowany przez mikolaj99 - 16-05-2008 o 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5009 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
@edit Logo, te twoje wlosy byly zajebiscie podobne do moich od Sasuke... Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 17-05-2008 o 10:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5010 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosiłbym o postać Terminatora i Sary Connor z Filmu Terminator (część pierwsza) z przodu, z tyłu i jak mozna to, żeby były z chodzeniem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5011 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Prace nad WoW Fake w toku, ino czekam na kilka outfitów, i nie wiem czy się doczekam. No, nieważne. Potrzeba mi ŁADNEGO krasnoluda na gryfie.
( http://www.freakygaming.com/gallery/...phon_rider.jpg) Mniej więcej podobnego do tego. Z różnymi kolorami włosów, w miarę możliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5012 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Chorzów
Imię: Mistyczny Axe
Świat: Guardia
Poziom: 35
Skille: duże
![]() |
![]() Więc i ja coś zamówię
![]() Więc niech będzie 5 martwych ciał ![]() 1. Siwe włosy, Ciemno szara koszula i ciemno czerwone spodnie. 2. Włosy lekko czarne, Koszula i Spodnie czarne. 3. Wszystko białe. 4. Blond włosy, niebieska koszula, czerwone spodnie, czarne buty. 5. Mocno Brązowe włosy, pomarańczowa koszula, lekko brązowe spodnie. Oraz 3 tła w rozmiarach 96x96 1. Przedstawiające obszar trawiasty 2. Pustynię 3. Obszar wodny Z góry dziękuję i pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowany przez HobGoblin - 18-05-2008 o 13:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5013 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5014 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5016 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() źle go trochę zrobiłeś bo z tyłu nie powinien być widoczny przód
![]()
![]() |
![]() |
#5017 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
![]() |
![]() To ja też coś dam xD, a mianowicie światła:
![]()
![]() |
#5018 |
Guest
|
![]() noto przenosimy tibie w nowy wiek
![]() //a bryczka fajna Ostatnio edytowany przez Sevioll - 18-05-2008 o 17:59. |
![]() |
![]() |
#5020 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |