![]() |
#1841 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki wszystkim<br>O 1 wiecej ;p Pozostale 2 nie byly dla priesta/locka/pala
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 14-05-2008 o 09:30. |
![]() |
|
![]() |
#1842 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Żeś pomógł...
@Serious Sam ESC>Interface>ActionBars. Zaznaczasz Bottom Left(po lewej w dolnym rogu) Bar, Bootom Right Bar(po prawej w dolnym rogu), Right Bar(po prawej 1), Right Bar2(po prawej 2) ^^ @Dreathan o.O gz! Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 14-05-2008 o 09:37. |
![]() |
![]() |
#1843 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Modlitwy na Teronie pomagają czy nie? ;-) (żart oczywiście) Ale skoro ludki nauczyły się spier*lać przed ogniem na Archim, to i bicie duszków na Teronie, czy też bieganie na Bloodboilu powinno pójść już z górki. Tak trzymać i do przodu jazda.
![]() |
#1845 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mozesz mi powiedziec o co sie juz drugi raz do mnie przy*******asz? Tak, pomoglem, bo chyba nie ma tam MILIONA opcji, zeby nie znalezc funkcji ktora pokaze dodatkowy pasek. A wnioskuje, ze jezeli ktos gra w WoWa to zna angielski na tyle, zeby ta opcje znalezc w czasie mniejszym niz minuta.
|
![]() |
![]() |
#1846 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
|
![]() Ej Jestem Nowy, Mam pare pytań jeżeli Chodzi o WoW..
1. Jaki Prywatny Serwer WoW'a Najlepszy? 2. Jest Jakaś Strona o Privach WoWa.. |
![]() |
![]() |
#1847 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() @up
1. WoWScape (www.wowscape.net) 2. No... takiej ogólnej o privach nie ma, ale wszystko co chcesz wiedzieć o WoWie, znajdziesz na www.wow-europe.com - na privach jest to samo. |
![]() |
![]() |
#1848 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() uscislajac, na privach jest to samo tylko czesc nie dziala, wiec jakiekolwiek informacje z globala sa az nadto wystarczajace.
@Dreathan Macie w gildii jakiegos boomkina ?
#1849 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dwóch, z czego jeden to alt lidera a drugi niewygearowany jeszcze bo doszedł niedawno
![]() |
#1850 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pomogły modły, Teron padł ![]() Ups, sry za double post!
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 14-05-2008 o 16:13. |
|
![]() |
![]() |
#1851 |
eX Moderator
![]() |
![]() i jak go gearujecie ? podbiera clothy casterom ?
Zastanawiam sie czy nie daloby sie zamiast w feralu druida levelowac jako boomkina, sprzet +dmg nie powinien sie zle sprawowac przy leczeniu w 5 man, wiec wyglada ciekawie. Co ty na to ?
#1852 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Dżizas, wszyscy raidują, tylko nie ja ;]
Przekleństwo grania na US w Europie, czy co?? ;> @2up Kiedy mamuśka Shathraz? Illidari Council? Shade of Akama? Bloodboil? Ach, kiedy Illidan?? ![]() Ostatnio edytowany przez Ziemniax - 14-05-2008 o 16:17. |
![]() |
![]() |
#1853 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up Akama to najprostszy boss w BT, do Bloodboila już doszliśmy ale trzeba poćwiczyć, teraz jak mamy juz Archiego opanowanego to możemy przyspieszyć w siedzibie Illidana, także myślę, iż wkrótce zaliczą glebę. Btw - zapomniałes o Requality of Souls czy jak "im" tam xd
![]() |
![]() |
#1854 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() @up
Mój błąd ;] (Znowu :/) Dreathan, kiedy zaczynacie SP w takim razie?? ![]() |
![]() |
![]() |
#1855 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
RoS to robota dla dwóch przytomnych rogali ;-]
![]() |
#1856 |
eX Moderator
![]() |
![]() ![]() Shatt z lotu pta... Vila.
#1857 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() Fly like an eagle - seal
![]() hehe widze ze gracie aliantami, ja gram horda A co do battlegroundow, fotek nie mogles to ja dam, ale narazie tylko z AV bo czasu niemam na gre. bitwa o smierc lub przezycie ![]() ![]() to sie zdobywa <: ![]() ![]() szturmem gęsiego ![]() ![]() Moj pierwszy raz na AB kiedy rozjebalismy allich do 0 ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Brojek - 15-05-2008 o 22:24. |
![]() |
![]() |
#1858 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() Buuuuuuuuuuuu ja chce moj normalny komputer z powrotem ja chce wkoncu zaczac grac na globie buuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
![]() |
![]() |
#1859 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1860 |
Użytkownik Forum
|
![]() O STARY NAPRAWDE?! JA MYSLALEM ZE MUSISZ MIEC PENTJUMA SZUSTKE!!!
![]() ![]() ![]()