|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#7403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: PYRLANDIA
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 165
Poziom mag.: 8
|
![]() Przecież w nazwie pliku wyraźnie YEETRO piszę.. ![]()
![]() |
#7404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
|
![]() mowilem cpsoftowi zeby mnie nie w*****ali
![]()
![]() |
#7405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
|
![]() jak tak patrze na Rafała to nie wierze (xespoz)
![]() |
#7408 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ale co to wnosi? 33kk to jest ogromna liczba, ale wojne skonczyl na 272 lvl, z 1% do 273 z tego co pamietam. Troche czasu minęło, dużo akcji było, nie ma co wspominać nawet.
19 maja ostatnia Matura !!!!!! i Plebs wraca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
Świat: Furora
|
![]()
![]() |
#7410 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A teraz najlepsze: Drogie bravo ! Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę.POMOCY o\/\/n3d |
|
![]() |
![]() |
#7411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Usunięty
Imię: Damge of Fall
![]() |
![]() Czytalem juz to, zajebiscie smieszne ale wyglada jakby ci co to pisali w wiekszosci przynajmniej robili sobie z brava jaja.
I've been living for so long, Many seasons have passed me by. I've seen kingdoms through ages Rise and fall, I've seen it all. I've seen the horror,I've seen the wonders Happening just in front of my eyes. Will I ever, will I never free myself by making it right? Retired. This is not the end. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7412 |
Użytkownik Forum
|
![]() OWNED:
Aneta 15lat: Droga redakcjo nigdy do was niepisalam ale zdarzylo sie cos okropnego kiedy rozmawialam z kolezanka doradzila mi zebym sie zmasturowala i kiedy to robilam poczulam przebicie sie blony czy to oznacza ze niejestem juz dziewica??czekam na odpowiedz Drogie Bravo mam 17 lat i straszny problem.Ostatnio koleżanka powiedziala mi ze przez pocałunek można zajść w ciązę.Czy to prawda?? I czy chodzi tylko o taki w usta czy w policzek też? Prosze o szybką odpowiedź wierna czytelniczka Małgosia z Pcina Dolnego _/ ! Ostatnio edytowany przez ripus - 16-05-2008 o 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Imię: Old Yaykam, Old Thellius
Gildia: Duskiness
|
![]() Olek 17lat:
Mój problem polega natym ze po nocach sni mi sie ze uprawiam seks ze swoim mlodszym bratem. Sen ten powtarza sie dosyc czest czy to oznacza ze jestem gejem?? LOL XD
21:06 Henry Cortez [56]: idac ulica rozgladam sie dokola czy nie sledzi mnie keylogger xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: PYRLANDIA
Poziom: 165
Poziom mag.: 8
|
![]() hahhhaahhhahaha : D
Cos mi na myśl naszło ![]() ![]()
JA JESTEM TEN ZUYYY xD Ostatnio edytowany przez JechaczNakonny - 16-05-2008 o 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() jak juz ttak glupi temat sie przewija to ja zaproponuje przegladnac zdjecia: http://sport.onet.pl/0,1264200,91472...oreportaz.html
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2008
|
![]() UP
Oj Karol ... -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7418 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
|
![]() Taifun Devilry 270 Master Sorcerer
![]() |
#7419 |
Guest
|
![]() http://www.virango.pl/?q=node/329
Trochę długie, ale dacie sobie rade ![]() KASZANKA SIĘ ZŁAMAŁA!!!!!!!!!! 0VV/\/3d |
![]() |
![]() |
#7420 |
Guest
|
![]() |
![]() |