![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Ogólnie Fake bardzo dobry.
Bardzo dobre efekty broni i świetna sklejka.Historia też dosyć ciekawa. Jedyne to co razi mi w oczy to lekko za duże nawiązywanie do kultur wschodu. Ba-do samej kultury w fake'u jeżeli jest pokazywana z sensem(tak jak u Ciebie)nic nie mam,ale wpakowywanie pseudo-japońskich nazw jest w moim odczuciu zue. Kontynuuj jak najszybciej! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() THX ARASHEL,głowa boli
![]()
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Episode II (2/5)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chwilkę póżniej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Episode II (3/5) Jakieś 3min później... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rekrutacja! Potrzebuje jeszcze jednego Exile! Ma być to martwy mąż Anny, któryz żalu że zginąl próbując ją bronić zawarł pakt z Liars'em i wrócił do świata żywych... Ukryty tekst:
PS. Osobę na Stanowisko Exile wybiorę w ciągu trzech dni... iGeneration >>>http://img171.imageshack.us/img171/662/report2wx3.png<<< Ostatnio edytowany przez Arashel - 16-05-2008 o 15:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Oerciak - 16-05-2008 o 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
Półmózg. Spamer. Raport. S*******aj. @topic Ciekawe skąd on wytrzasnął tam wytrychy? I co na to jego anioł? ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() @up
on otworzyl to czolem. @temat Dziwi mnie to zeby wejsc musial rozwalic drzwi a jak wyszedl mogl przeskoczyc? przeteleportowac? sie przez lade. Pozatym ladna sklejka outfity tez. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() Episode II (4/5)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @DOWN All Fajnie jakbyście nieco rozwinęli swoje wypowiedzi o Fake'u (Albo już lepiej przemilczeli jeśli macie tylko tyle do powiedzenia) Ostatnio edytowany przez Arashel - 16-05-2008 o 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() chcem
o.0 ownd... 7/11
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Nawet fajny fake rob dalej
![]()
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Tam ->
Świat: Harmonia
|
![]() Hehe, Świetny wątek z tym talerzem. No i ostatnie "Rozbieraj się!" xD Dobre, nawet bardzo. Szczególnie pod względem graficznym.
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawe co każe mu zrobić.
![]() Niezłe, tylko z deczka przynudza. Za to wątek talerza świetny.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Guest
|
![]() niezły fake
![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() Episode II (5/5)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chwilkę później... ![]() ![]() ![]() ![]() Templar - Poprzednio mówiłem Templariusz, ale teraz rangi będą tylko po angielsku... Exorcist (ang. Egzorcysta) - Tak samo zmieniłem z polskiej na angielską... PS. Proszę o ocenę za cały Episode II Ostatnio edytowany przez Arashel - 16-05-2008 o 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zbanowany
|
![]() eee noo
spox niech bedzie 8/10 dawaj next ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kto się kręci w kółko aby się oglądać, w dodatku bez lustra? o.0
Hahah, błędy ort Zwroty niektóre mi nie pasują ;d No i fabuła taka wydaje się oklepana... 8/10 @down: No, ale... ale zawsze widzi to samo o.0 @edit: Przechylać łeb to może bez obracania. A co to obejrzenia to o tym akurat wiem : P Ostatnio edytowany przez X-Zero - 17-05-2008 o 09:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() On się obraca i patrzy na siebie, przy okazji demonstrując nam out.
//edit// Nie do końca. Arashel przedstawił to w ten sposób,żebyśmy też outa obejrzeli, a w założeniu koleś obraca się i przechyla łeb. @topic Part jak part, nie jest jakiś tam genialny i lekko przynudza. Ale nie jest źle bo jest nieźle.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 17-05-2008 o 08:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Hah, ten fake imho jest świetny!
Fabuła: Już od samego początku mnie wciągnęło, ale teraz to już zupełnie. Nigdzie nie widziałem takiej fabuły i strasznie mnie wciągnęła! 10/10 Grafika: Co tu dużo gadać? Sklejka ładna, outy ładne, efekty ładne. Wszystko ślicznie, że tak powiem. 10/10. Ortografia, interpunkcja itp: Nie jest źle, żadnych błędów nie zauważyłem, tylko przeszkadzają mi zwroty tup "nara", ale przymknę na to oko (tylko tym razem, bo mam dobry humor xP). 9/10. razem 29/30, czyli dostajesz 6 (ocena celująca) albo jak wolisz 9.6/10 xP
![]() |
#98 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 05 2008
|
![]() Świetny fake party dodajesz dość szybko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() no zajebiste tylko zawsze mnie wku.. ehm.. denerwowało to że piszesz CHCEM to az rani oczy
![]() fajnie się zapowiada więc tylko czekam na next party
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() nom dobre..
Wydaje mi sie ze powinno sie wiecej dziac Episode II (2/5) jest maly blad "pozartym" wydaje mi sie ze powinno byc "pozatym" No ale tak to 7/10 ![]()