|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2008
|
![]() Siemka
Mam pare pytan: 1. Chce zalozyc sobie nowa postac. Wpisuje nick i wyswietla mi sie komunikat, ze ktos uzywa takiego nicku. Wpisuje w wyszukiwarce nick a pisze, ze postac o takim nicku nie istnieje... 2. Napisalem e-mail do Cipów. Ile moge czekac na odp ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Blondynka
|
![]() Zapewne ktos uzywal takiego nicku, lecz usunal konto. W takim razie musisz czekac okolo dwoch miesiecy od daty usuniecia, bys mogl uzyc tego imienia.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 18-05-2008 o 13:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Z czego co pamietam to mialo ono 4 lvl i nikt na nie sie nie logowal od 2 lat...
I musze czekac 2 miesiace ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Blondynka
|
![]() W takim razie mogla zostac automatycznie usunieta ; ). Wszystko zalezy od tego, kiedy to sie stalo... Jesli wczoraj - to bedziesz musial czekac okolo dwoch miesiecy (chyba tyle, moge sie mylic).
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Slythia, a nie przez przypadek 6 miesięcy? Tak mi się wydaje, również mogę się mylić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jeżeli postać została usunięta przez CipSoft (bany itp) to czeka się rok, nie wiem jak w pozostałych przypadkach.
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Name jest wolny w 6 miesięcy od skasowania postaci, teraz pozostaje tylko pytanie, kiedy usunięto postać o tym nicku co ci się spodobał...
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() A nie powiem scisle tajne :x
|
![]() |
![]() |