![]() |
#6341 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
ZOG - synonim od ścierwo, gdyby ktoś pytał. edit: pozdro mlody;]]]
![]() |
|
![]() |
#6342 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: pozdrawiam moich fanuf:cup:
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Vincento Vampire
Profesja: Paladin
Gildia: chonorwy bongo them member
Świat: Iridia:cup:
Poziom: 007
Skille: durzeee
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() Wasz szczerze, Shane ~
Ostatnio edytowany przez Vincento_Vampire - 18-05-2008 o 11:43. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gruhard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Deadly Delight
Świat: Iridia
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() ;;;p ok vincento-upilem-sie-i-dla-tego-napislem-glupoty-na-forum-im-so-sorry
pozdro. @feav: nie chodzi mi o to co osiągnales w grze, bo chwała ci za to ze miales 1ST FULL dŻEsTeR ouTfiT! Po prostu nie rozumiem, po co Ci ciagle gadanie i nic nie robienie, ukrywanie sie z charem na iridii - stawiam ze podszywasz sie pod Amerykanina (Anglik-to już było...) odnośnie lizania dupy, przypominam ci baranq tekst 'robie runy dla lubo jak skonczy mu sie ban to przyjebie expa' , im so pro oks? żałość
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Gruhard - 18-05-2008 o 11:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6344 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
pozdro gruszkers
![]() |
![]() |
#6345 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ale chociarz nie lirze dupy tym co mi pierdzom w morde ![]() Wasz szczerze, Shane ~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6346 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
nikomu nie lize dupy, gowno wiesz o tym co robilem za czasow grania gruszą wiec stfu. pokaz nam co ty osiagnales oprocz tego ze kilkoro ludzi ktorzy mysla ze w koncu zkumali znaczenie slowa 'ironia' , co chwile mowią 'o kacze pieczone ale on jest śmieszny ![]()
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6347 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Wasz szczerze, Shane ~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6348 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() /care
<short>
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6349 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakbys "/care" to bys nie pisał tego posta emotko, i nie kopiuj stylu phoenixa
![]() Dobra wystarczy jurz, napsułem wam krfi z okazji nowego tygodnia, spadam, EMA ZIĄĄĄMY ![]() ![]() ![]() Wasz szczerze, Shane ~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6350 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
o tak napsules napsules, chyba naprawde sie przeceniasz. zrozum ze po kazdym twoje posty splywaja jak ciepły letni deszcz(REKLAMA ![]() powoli zaczynasz byc jak ten ktorego tak bardzo starales sie naśladowac- gratuluję
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Prexar
|
![]() Skonczcie juz z tym najezdzaniem na siebie.
Hubert U. wyglosil dzis zlota sentencje. Ze swojej strony pragne zadedykowac ja Mewtu [aka sql skipper]: "Nie matura lecz chęć szczera, zrobi z ciebie milionera." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6352 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() Brave Sali wolny
![]()
![]() |
#6354 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Gruha
1.to ze lizales dupe hmm racze nie. 2.G legow po raz kolejny mowi ze Ci nie zajebalismy jak by tak bylo to by tego chara juz nie bylo bo bysmy mieli lettery oraz bysmy zajebali wszystko mysl. oFF Top 1 LIGA 1 LIGA LECHIA GDANSK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez .Viffarn - 18-05-2008 o 20:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Teraz czas jeszcze na SLASK!!!
Chyba juz mu sie znudzilo siedzenie w pzcie
"Dzisiaj życie to nie sen Jednak trzeba bawić się No bo co innego pozostaje W takim chorym kraju ..." Pierdolona era techno http://www.wrzuta.pl/audio/8CQW8eKH9...ona_era_techno Ostatnio edytowany przez Massterralph - 18-05-2008 o 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() poprostu dostal dobra propozycje i z niej skorzystal
![]()
![]() |
#6359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
|
![]() [quote=Vincento_Vampire;2062918]plx lub mnie potżebuje uznania na forum musze opowiadac o tym jak bardzo jestem fajny bo mam dziewczyne i bo pale trafke i bo wogoule nie jestem uzalerzniony od tibii i bo mam wszystko w dupie jak kasztany plx potrzebuje dowartosciowania ej plx
on lizał karzdemu, nawet mi ![]() ![]() ![]() Vincento wiesz co jedziesz all ale mnie nie zjedziesz zaczynam z toba wWARRRR na forum zobaczymy kto wygra jestes dla mnie zwyklym nobem przez ktorego wiele osob niechce pisac na forum bo ich za szybko gasisz slyszalem ze jestes z Viritue czyli tak jak ja ale po twoich wypowiedziach wygladasz na dzieciaka ktory wlasnie stracil cenny p armor wiec albo pisz do rzeczy albo daj pisac innym a nie wszystkich krytykujesz twoimi bezsensownymi i strasznie glupimi mwypowiedziami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6360 | |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Pippah;2063937]
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |