![]() |
#1881 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
|
![]() |
#1882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() jaki rate i jaki serwer?
#1883 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 17-05-2008 o 11:40. |
![]() |
![]() |
#1884 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wczoraj na 19lv wybralem sie na WSG, dostalem siermiezne baty. Poszedlem drugi raz i imho nie bylo tak zle.
![]() >klik< Ogolnie to wbilem juz prawie 21lv, powoli zaczynam sie rozkrecac. Poszedlem w fury, 2x one-hand. http://eu.wowarmory.com/character-sh...ogg&n=Guthakug |
![]() |
![]() |
#1885 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Mogłeś na Anachronos wbijać :d Ja od nowa gram hunterkiem, bo mnie wk#$%^&*ł warlock i questowanie w ungoro/plague~ XD! Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sh...&n=Quilianesti
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 17-05-2008 o 17:14. |
![]() |
![]() |
#1886 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1888 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() @2up
Nie en/us tylko EU/US. Chodzi o podział na europejską(EU) wersję WoWa i amerykańską(US). Płacić najlepiej prepaidami ^^ |
![]() |
![]() |
#1889 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Ciebie chyba pogielo, przy obecnym stanie dolara to najlepiej grac na us placac przez paypall.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#1890 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com i bedzie ci Us dzialac na En ![]()
|
![]() |
![]() |
#1891 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1892 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
#1893 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Też myślę nad powrotem na globca
![]() Na razie na pre-paidzie pojadę, potem kupie WoW'a, tylko jedno pytanie: Kiedy będę mieć postać na pre-paidzie to jak mam zrobić z niego prawdziwe konto, tylko żeby nie kupować WoW'a w pudłach? Zagram na Anachronos, jak Grue postawi flaszkę :d |
![]() |
![]() |
#1894 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie jestem pewien, ale pewnie w opcji account management jest opcja cos typu " buy account" albo " buy WoW" czy cos takiego.
![]() |
#1896 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
http://allegro.pl/item364993974_cd_k...szybciej_.html |
|
![]() |
![]() |
#1897 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
#1900 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Ej tak sie nie robi, jezeli mowi ze nie pije i juz to nie naigrywac sie z niego tylkoprzyjac do wiadomosci i zyc dalej, bo to tylko i wylacznie jego sprawa.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |