|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
Pokaż wyniki sondy: Jaki potwór jest najsilniejszy na rooku? | |||
rotworm |
![]() ![]() ![]() ![]() |
189 | 58.51% |
minotaur |
64 | 19.81% |
orc spearman |
70 | 21.67% |
Głosujących: 323. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Rozśmieszyłeś mnie ![]() Mam 20 rookstayera i najsilnijszym potworem do którego można się dostać jest ... Orc Sperman. |
|
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2008
|
![]() Moim zdaniem najsilniejszy jest Rot, bo Orca Spearmana łatwo w trapa wziąć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Lokacja: Krosno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Blood Chidori
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 13
Skille: 44/42
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Norbit - 02-05-2008 o 10:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() Omg.
Próbowałem napisać [dotarło to zapewne do 40 % tego forum] że [MONSTER]Orc Spearman[/MONSTER] jest silniejszy od [MONSTER]Rotworm[/MONSTER] i [MONSTER]Minotaur[/MONSTER] @Offtopic Stan: Aktywny Gracz Imię: Blood Chidori Profesja: Elite Knight Świat: Nebula Poziom: 12 Skille: 42/41 Name: Blood Chidori Sex: male Profession: Knight Level: 12 World: Nebula Residence: Thais Last login: May 06 2008, 15:13:54 CEST Comment: ..One Shot.. ..One Kill.. ..No Hax.. ..JUST SKILL... //FOREVER// >>>>> CS RuLeZ <<<<<< Account Status: Free Account Wytłumaczysz mi jak na 12 lvl można być EK i to w dodatku bez Premium Accounta? Bo też bym tak chciał ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
Świat: Iridia
|
![]() Na roku najsilniejszy jest boss minotaurów The aprentice sheng czy jak sie to pisze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak wam powiem
![]() Rotworm -zdecydowanie najsilniejszy atak ma z potworow na roku ![]() Minotaur -ataku nie ma super silnego ale nadrabia do defem ![]() Orc sperman -niby czasami mu siadzie hit za 30 ale on jest najslabszy z tych 3 potworow poniewaz wystarczy blisko niego podbiec igo bic sprawic aby on uciekal to latwo go mozna ubic a obrazenia zadaje wtedy 2x mniejsze ![]() .................................................. .................................................. .................. Mino mag- najsilniejszy potwor na rooku poniewaz na mino magu nawet na meinie i 30 lvlu mozna pasc a co dopiero na roku ![]() Ghoul- to samo tez bardzo silny bo wali combosy w sec smierc i mele ![]() co do mino maga nigdy nie bedzie mozna sie z nim mierzyc ![]() bo co by bylo jak by tours mace zaczely z niego ludziom wypadac ![]() i |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Z nienacka.
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
|
![]() o!
tu się zgadzam. jak atakują w grupie (a robią to przeważnie) to nawet wysoki level polegnie. ale Waspa wiele osób nie bierze za silnego.
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
|
![]() A beary mają haste walą nawet po 50 hitów a nikt o nich nie wspomniał... A szkielety wysysają życie i mają żądła
![]() Ostatnio edytowany przez Multikonciarz - 17-05-2008 o 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2008
|
![]() o lol , mam 32 rookstayera (na kyrze - tam gdzie jest mafjozo - 105-.+) i jakos orc spearman jest najslabszy , je sie wybija jak trolle , a hity nawet nie wchoodza mi , a mino mi wchodza po 5 max , mam pacc i wiem ;p
@offtop mafjozo to jest najwiekszy noob w calej tibii poniewaz nigdy nikomu nie pozwala expic na pacc isle , jak kogos zobaczy to chodzi za nim i mu wszystko wybija az delikwent nie opusci pacc isle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() niby minohell to postrach , lecz na 5 lvlu można iść na bear room(oczywiście palladnyni
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2007
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Oczywiście to była ironia ![]() Topic: Ja zagłosowałem na orc`a spearman`a, ponieważ czasem potrafi być denerwujący. Gdy na przykład idziesz i bijesz orc`a, a tu spearman wyskakuje i cię zabija ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: W kancelarii
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Rookstayer
Gildia: Maczuga Squad
Świat: Saphera
Skille: 9/9
Poziom mag.: 8
|
![]() Mino Mag, Apprentice Sheng i Ghoul. ^.- Taka prawda. Co z tego, że do mino maga nie da się dostać, ale jest na Rooku i zdecydowanie najsilniejszy. ^.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Lokacja: Krosno
Imię: Blood Chidori
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Skille: 44/42
![]() |
![]() LoL morze mi sie tak podoba jakis klopot?? =))
Ostatnio edytowany przez Norbit - 22-05-2008 o 18:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() Obecnie rotworm a kiedyś minos minos kiedyś był ciężki ja z kumplem mieliśmy po 7lv i go zabijaliśmy 15 minut rota 8 a orca spermana niecałą minute a czemu tak jest?? minos posiada mocną obrone i atak ale po pewnym update udupili rook tak że prawie każdy cos byłza 10 w minosa z carlin sworda.Rot to mocny potwór gdyż mocno bije jak na rooku nawet za 15-20 a dalej trudno w niego trafić chyba że na full atack ale to strata hp na balanced trafiać trudno a i rot nie potrafi walnąc mocno i często.A orc sperman jest słaby może i potrafi walnąc za 25 ale wystarczy go przyblokować a pada na 4 hity.Uciekając przed 5 minosami zdołąsz jednego odepchnąć i uciec lub zabic.Uciekając przed 2 orcami spermanami wystarczy dać full def i uciekłeś.Ale uciekając przed 5 rotwormami leżesz jak Cie trapną
nie odepchasz je bo sie nie da na full def zabiją Cie nawet w 10 sekund.
![]() |
#78 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Kakashi Assassin
Profesja: Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 43+
Skille: 75/61++
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wg mnie najsilniejszy potworem jest mino - mocny def, duzo hp czasami zabiera mi 40hp czasami 5, dobry do trenienia i trapowania
![]() Pozdro PS.Mam 23 lv |
![]() |
![]() |