![]() |
#622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Lokacja: Hrubieszow
Stan: Na Emeryturze
Imię: Distsu
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 90
Poziom mag.: 20
|
![]() kolejny bodzio szajs pozdro i gl zacznij chodzic przez tibie
#623 |
Użytkownik Forum
|
![]() Juz dawno wzielismy slub, prawda Kochanie?
Nie zostale zaproszony? To przykre, pogodz sie z tym ze kazdy ma Cie gdzies...panie wodogłowie =*
#625 |
Użytkownik Forum
|
![]() popieram speediego ignore dla dziwek ;d
#626 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kedis Lithan
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Ministry
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 66/64
Poziom mag.: 5
|
![]() @Distsu
Cytuj:
![]() @Yumiyo Robisz z siebie idiotkę. Chcesz zwrócić na siebie uwagę tym, że "kofasz spidiego". Z taki tekstami to tutaj możesz się bawić : www.yumiyo.fotka.pl . To nie jest forum dla "słita$nych p0k3m0nków z fotki.pl, które kochają się w koksach". To jest forum dla graczy, którzy grają w tibię. I Ty, moja droga tu nie pasujesz. @ Speedy Lepiej nie dawaj swoich fotek, bo Yumiyo podczas aktu samogwałtu przerwie sobie błonę patrząc na Ciebie. ![]()
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wlasnie Distsu, dla takich meskich prostytutek jak ty "elito"... co wlazisz kazdemu w dupe a nie umiesz nawet poprawnie pisac... wiecej nauki mnie tibii? Alez tak mistrzu speedi jest bogiem, moze i ty skonczysz tak jak on..
dla was skarby: "SA LUDZIE TO NIE ZART DLA KTORYCH JESTES WART... MNIEJ NIZ ZEROOOO" Kedis_Lithan Tak nie umiem grac w tibie, jestem SwEeT PoKeMoNkIeM ale niestety przykro mi ze wpedzaw was w komplesy bo umiem pisac poprawnie i nie wygladam jak potwor [ czytaj wodoglowie Distsu ], ale coz.... tibia to wasze "rzycie" nic na to to nie poradze :>
KoFuSiAm sPeEeEeDiEgO <3 Ostatnio edytowany przez Yumiyo - 19-05-2008 o 21:14. Powód: bledy |
![]() |
![]() |
#628 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
baruteq zaczynasz w*****ac
![]() |
#629 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
czy ja wyzywam rodzicow buahsau wes idz spac walnij minete temu pokemonowi bo zal
![]() |
#631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() @Yumiyo
Zamknij juz sie... Unormowalem swoje zdanie o tobie... nie powiesz mi ze jestem jednym z cwiercdebili na forum bo znam swoją wartosć. I choc moze nie jestem z tego zadowolony to musze poprzec Speediego. Gadalem z toba na gg i wiem jaka panna jestes... Prujesz tym kogo nie lubisz, a potem mowisz ze nie lubisz pruc. Twoje jedno slowo przeczy drugiemu. Pieprzysz ze przyjaciele na rl zawodzą a Ci w internecie sa czasem lepsi, coz wspolczuje przyjaciol narl, ale powoli przestaje sie dziwic. Probujesz zwrocic czyjas uwage? "Nie piszcie mi prv ze chcecie ze mna pogadac na gg" Kurwa smieszne, ile Ci osob napisalo ze chce pogadac? 2 zakompleksionych chlopcow... to max. O ile te zdjecie sa prawdziwe... Bo wiesz na niektorych wygladasz inaczej niz na innych, jesli sa prawdziwe [poprosze zdjecie z z kartką [tak kurwa, bede jak speedi, niedowiarek, on ma swoje wady ale kurwa jak powiedzieli zeby udowodnil to udowodnil]], to i tak nie jestes jakas piekna sliczna i w ogole zajebista dupą... ale chyba ci sie w dupie popierdolilo bo Dawidek [taaaa Boss 160+ lvl to powiedzial to musze byc sliczna] z toba chodzil w tibii. Wez dziewczyno se to przemysl bo Jezdzisz po Speedim ze sie przechwala jaki to on koks jest, a ty nie jestes inna bo tez "jestes piekna"... zal. @Baruteq Mysle ze Distsu mial na mysli raczej duchowe kurestwo. Bo owszem ciala nie sprzedaje, ale pierdoli smety np. do Bodzia ze jest koffany zeby cos dostac. JAk sie przeniosla na kyre to od razu zaczela kochac innego bo dostala hajs... no sorry, sprawdzaj zrodla i nie daj sie wmanewrowac bo beda z Ciebie brechtac jak z Bodzia... Ja wiem ze czasem potrafi pisac jak inteligentna dziewczyna, ale to albo przeblyski albo jej mama siada wtedy do kompa ![]() Pozdro 600 ! ![]() |
![]() |
![]() |
#632 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#633 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Kedis Lithan
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Ministry
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 66/64
Poziom mag.: 5
|
![]() @Yumiyo
Cytuj:
@Distsu Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hasnu, prywatne rozmowy zostaw na prive a nie pierzesz to na forum, sa granice panie wielce poprawny, wiesz o tym? i nie wytykaj mi bo sam nie jestes lepszy. A teraz zalamie sie w sobie bo madrzy ludzie z tibii mi pojechali i jest mi smutno
![]()
#635 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Omg, znowu zamkną temat -.-
ss, żeby nie było: ![]()
#636 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#637 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Wyobraz sobie ze nie zostawie, ktos Ci musi wytknac? A co mi wyrzucisz? Mowisz ze nie jestem lepszy? Czy ja mowie na kazdym kroku ze jestem super przystojniak? Czy przecze swoim slowom? Nie sadze, "pani idealna" . I wyobraz sobie ze poprawny jestem bardziej od Ciebie... Bo widzisz zyje na tym swiecie 3 lata dluzej niz Ty i zdarzylem pojac wiecej niz Ty i wiem gdzie sie zacieraja granice przyzwoitosci i mimo ze niezawsze sie ich trzymam to jednak przekraczam ta granice w mniejszym stopniu niz Ty... Tak wiec daruj... I owszem, moze nie zalamuj sie, ale przemysl sobie to i owo... bo nie kazdy tu pierdoli smieci....
|
![]() |
![]() |
#638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2007
Lokacja: Slask
Imię: Genoris
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 135
Skille: 95/65
Poziom mag.: 22
|
![]() Kupie wszystkie
![]() I R O N O R E ![]() MSG Proler'do!
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Proler - 19-05-2008 o 21:39. |
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik Forum
|
![]() Akurat to ze jestes starszy nie oznacza ze madrzejszy ^^ robisz sie na kogos, kto musi innych pouczac bo tylko twoja "prawda jest prawdziwa" nonsesn.... zastanawiam sie co tak wybitna osobowosc robi na takim smieciowym forum.
Pozatym nie podkreslam tego ze jestem ładna, Ty znasz swoja wartosc a ja swoja- wiec mam gdzies zdanie ludzi postronnych ....
#640 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Cytuj:
może któryś ze sprzedanych Aavillów mieszka tam. 1. Aavill - ms z Xantery, 2. Aavill'Cruger - rp z Kyry, 3. no i ja.