|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Dzień dobry.
Na wstępie powiem, że wiem o istnieniu przyklejonych tematów, ale jednak temat do zgłaszania błędów na forum dotyczy błędów językowych. Otóż, od dawna nurtuje mnie pewien dział na forum zwany "Użytkownik roku 2006". Ten dział od dawna jest zamknięty, nikogo już w zasadzie to nie interesuje, a poza tym i tak nie znalazłem oficjalnych wyników głosowania ;<. Zatem chciałem poprosić o usunięcie tego zaśmiecającego serwer tematu. Dziękuję. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() ahh! jakże ciężkie było by napisanie tego w prywatnej wiadomości do moderatorów! ahh! aż trzeba było założyć osobny temat! zabłysnąć! dać o sobie znać!...
Widzisz, mi ten temat nie przeszkadza i pewnie 99% osób na forum też, ale kto wie... jakoś moderacja nic z nim nie zrobiła (po za zamknięciem) więc niech sobie siedzi tam zamknięty... Bosal też nie narzeka, że zbędne tematy mu transfer kradną (a przynajmniej ja takich narzekań nie słyszałem ![]()
#3 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
@topik Jeden dział w te a we wte nie zamuli za bardzo forum, po co kasować, skoro można zachować na pamiątkę, a w może kiedyś jeszcze ktoś reaktywuje ten projekt robiąc kolejny konkurs tego typu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() To forum przy czyszczeniu jest dosc czesto zmulone, wiec nie wiem, czy "by nic nie zrobil".
Barosa7 - pisz do Bosala, "szary" moderator nie ma mozliwosci usuwania dzialow.