|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Osób? Z tego co wiem wystarczy 1 ^^. Zapuszczasz bota, który wysyła klientowi niechciany spam, dużoooo spamu i boom
![]() A co do Lorda to chyba każdy głupi widzi, że drugi Liam Darkcrosser czy inny pvp mastah to z niego nie jest... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 87
Skille: 82/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() Szczerze mowiac nie mam o tym pojecia i mi to LOTTO, uwalili Frayera co tylko w PA sie umie bawic, juz nawet na jego czesc i naszego rodaka podzielili F. Dragi na okolnir: 1. Resp Paulistinhi 2. Resp Maurolkita. Zresztą, nikt nam tu nie wmówi ze to był wypadeq przy pracy i ze On ma PvP! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Megiido = Żal
Świat: Celesta
|
![]() Po prostu chłopakowi nie wyszło co w tym śmeisznego
offtop monouth fajnego masz noobka Ostatnio edytowany przez Mateuszek12345 - 19-05-2008 o 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Stan: Niegrający
Imię: Moze kiedys
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ktoz to wie
Świat: Nowy pvp
Poziom: 100
Skille: 16/25
Poziom mag.: 70
|
![]() Az tak tragicznie nie padl. Widzialem gorsze gleby. A co do pingowania. Potrzeba neta z wiekszym uploadem niz download ofiary. Jesli chcesz spingowac np. kogos z neostrada 1 Mb, potrzebujesz lacznie predkosci wysylania 1 Mb/s np 2 neostrady 6 Mb (majace po 512 upload) albo 4 neostrady 1 Mb/s ( majace 256 up) i tak w kolko...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
|
![]() Mój pro ziomek potrafiący paść stojąc w pz'cie, spokojnie wyleczyl by sie z czegos takiego... zbic 5k hp to nie takie trudne, tyle ze majac takiego speed'a, klikając na mapke, znalazłby sie przy statku zanim by shooterom exhaused mineło
![]() @Up: Macie racje, zero opanowania. 95% wladzy nad kontem ma bot, pozostale 5% to dzialka samego L'P <wpisanie pasów,adresowanie lablów i wysoko rozwinięta umiejetnosc podrózowania statkiem na frosty> |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @odnosnie pingowaniaAby spingować wystarczy komputer podłączony do internetu i średniej wielkości botnet, wystarczy tak i z mocą około 10 Mb/s, żadne łącze nie da możliwości odbioru innych pakietów. Pingowanie poprzez tradycyjny ping mija się z celem, ale myślę że 10 osób jest w stanie spingować gracza.
@odnośnie filmu Paulistinha padł bo dostał paraliża i poszeł na skos. Po takim kroku można się leczyć dopiero po 2 sekundach (sic!), jedynie podczas kroku mógł walnąć exane mort. W ogóle leczył się cholernie niemrawo, jednak jedna sytuacja to mało by oceniać skilla ludzi, biorac pod uwage że ma on paru ownerów. Dla tych co myślą ze przy starej tibii byłoby go łatwiej zabić. No way. Trafienie go z paralyza albo z sdeka graniczyłoby z cudem. Dodatkowo podczas ruchu na skos na paralizu nie mozna było trafiać z sd. Biorac jeszcze pod uwagę uhanie sie za 1,5k bylby jak czolg - ekipa by musiala byc 3 razy taka i miec takie zgranie jak ta. Poza tym gratuluje.
"Catch me if you can" Dwiks~ 2004-2008 A.D. Ostatnio edytowany przez Dwik - 20-05-2008 o 00:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Świat: Berylia
|
![]() @up
Ty padles? Czy moze bot zawiodl ? Banished: until May 28 2008, 12:14:15 CEST because of using unofficial software to play Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 20-05-2008 o 01:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
|
![]() tak czy siak zbytnio się tym, nie przejął - jest godzina 1:20 on jest oczywiście online, a godzina ostatniego zalogowania to 12:15:41 CEST czyli jest około 13 godzin online, jakby myśleli to teraz by lognęli wszyscy i znowu go powinni ubić, no bo chyba raczej nie siedzi i gra tylko bot to za niego robi, a nawet jakby siedział to po tylu godzinach nie byłby w stanie sobie z nimi poradzić...
btw może mi ktoś wyjaśnić co dają te blokady w firewallu, czy one pomogą przed pingowaniem, używam comodo firewall i są tam jakieś opcje "Attack Detection"?? Ostatnio edytowany przez Multikonciarz - 20-05-2008 o 01:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zachował się tak jakby pierwszy raz grał tą postacią manualnie -.^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Nawet do tego już skrypty porobili xD
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Lokacja: u siebie
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 113
|
![]() po prostu own3d!
Co tu polemizowac, botchar i tyle ![]() leczyl sie tez tyle o ile, co bylo widac, myslac ze go nie ubija, bo ma duzo hp, a tu niespodzianka o,o p.s. Tez sie zgadzam co do tych outfitow, troche denerwujace ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() no no gratulacje we 2 iść na ~15 osób i to jeszcze knightami a padł jak ostatni noob po 300 lvl sie oczekuje czegoś więcej widac ze na bocie wbijał lvl
Ostatnio edytowany przez Teon_Aldorian - 20-05-2008 o 18:07. |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh
|
![]() Po przejściu na ukos gdy ma się paraliż nie można się uleczyć ze 2 sekundy, dlatego padł. Proste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Zamosc
Imię: Teder Foresco
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nie mam xD
Świat: Trimera
Poziom: 62
Poziom mag.: 52
|
![]() Zal mi 50% tych którzy sie wypowiadaja
Smieszą mnie wasze posty ze zrobil chara na bocie lol Jezeli on robi moze wy zrobicie?aaa zaraz bedzie wymowka ze wolisz rl i takie tam. Przeciez wiadome ze 335ek by tak nie leczyl sie jak sierota no nie? Ping rox |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Świat: Selena
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
|
![]() Czytam codziennie przed spaniem i rano jak się obudzę, a masz jakieś nowe części?
Dowiedziałem się jak to było - W Brazylii w pewnym kasynie "Tipja Cassino que pasa" na jednym automacie jest tylko postać Lord'Paulistinha, wrzucasz 10 pesos i jedziesz! Kto dednie na frostach kończy u właściciela kasyna w pokoju z jego psami jako ich karma... Nie ma innego wyboru oprócz frostów tylko jakiś dzieciak został zjedzony prze psy bo się za bardzo oddalił tą postacią i padł. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() No coz wlasnie obejrzalem caly filmik i powiem jedno, padl jak szmata... Tak w ogole po chuj on odpalal pk jak poszli w 2 ek? Co oni chcieli osiagnac to ja nie wiem. A z ta ekseta res to sam juz nie wiem ale wydaje mi sie, ze wczesniej byl cos blokowac wiec ustawil exeta res. Po czym poszedl na ta ekipe i chcial walnac exori grana ale zapomnial przestawic... Innego pomyslu nie mam no chyba, ze jest tak jeb*ety, i zabija exeta res...
|
![]() |
![]() |