![]() |
#4201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() @Mojżesz
fifi przecież to nie ty ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tu co 3 osoba daje fotke z tanim winem i jest cacy, jak ktos to z piwem to juz bee.
@Co do ty acodinów to jak zjesz za duzo to mozesz zalowac. Tzn pierwszy dzien fajna bania ana 2 bedziesz sie czula jakbys umierala. xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#4203 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Łączenie prochów z alkoholem to naprawdę idiotyczny pomysł.
A co do tych Waszych siarczanych napitków.. Od święta może i wypije, ale zdecydowanie Absynta xd
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Świat: Astera
|
![]() @Glamri :
Ha! Chciałbyś to zrobić ! Ale nie, ja się nie daję dotykać byle komu. ![]() @Chesterkaa : Dziękuję za radę. Na pewno nie będę już pił taniego wina. Obiecuję. @Macqren : Ej! Weź Ty cicho bądź w końcu, bo wygadasz wszystko wszystkim. @Exodus : Następnym razem dam z piwem i też będę fajny. Mogę dorzucić do tego również chleb z cukrem i majerankiem. Ot, tak dla smaku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Mojzesz,
chodzilo mi o to, ze kilka razy ktos juz dal fotke z piwem/wódką to zostal zjechany, a jak ktos da z tanim winem to wszyscy sie tym podniecaja...Dziwi mnie troche, ze dzieci ( zazwyczaj takie fotki daja ludzie w wieku 15~ lat) sa dumne z tego, ze pija tanie wino. W moim otoczeniu picie bełtów to raczej powod do wstydu. @up Ja bym powiedział - ćpakolem. @Lynx Branie 30 tabletek, które zawieraja w sobie bodajze srodki morfinopodobne to cpanie. Ostatnio edytowany przez Exodus - 19-05-2008 o 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4207 |
Da Old school.
![]() |
![]() Ex nie lubi siarki ;x
piontka.! ^____^
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4208 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() Acodim to nie prochy ani cpanie tylko tabletki na gardło <3
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Ja pierdole jaki to jest żal. Dać na forum swoje zdjęcie z "tanim winkiem" elo! I jeszcze się tym podniecać,albo pisać,że lepiej brać Acodin. Get a Life ludzie... Jesteście idiotami.. Serio. To jest forum internetowe. Tylko i wyłącznie. I pierdolcie się,waszą opinią o mnie się przejmować nie będę...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() Walekifa ma racje. Niedługo zamieści tu ktoś fotę z czterema penisami w ustach żeby być 'elo'...
@down To, że lansowanie sie na siłę jest żałosne ? Tym bardziej tak idiotycznymi sposobami...
![]() Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 19-05-2008 o 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4212 |
Da Old school.
![]() |
![]() @up
A co w tym złego..? edit: Nie, nie, chodzi mi akurat o to, czemu akurat napisałeś o tych penisach w ustach. Jakby to było coś złego ;x Ostatnio edytowany przez Gelt - 19-05-2008 o 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Świat: Astera
|
![]() @Wszyscy gniewni :
Przepraszam. Ja nie chciałem. Miałem nadzieję, że po dodaniu tego zdjęcia będę lubiany i zdobędę sympatię kolegów oraz koleżanek. Nie udało się ![]() A tak na serio - ej, ludzie, wrzućcie trochę na luz. Nie można już dodać żadnego "luźnego" zdjęcia, bo zaraz wszyscy (no prawie) besztają człowieka z błotem. Jeżeli niektórzy nie zakapowali - tu nie chodzi o żaden lans, ale raczej o samą postać, która została odpowiednio ucharakteryzowana do roli młodocianego żula. Zresztą, tło też nie zostało wybrane przypadkowo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cóż, jako osoba prawie pełnoletnia (17 lat) nie odczuwam żadnego wstydu w związku z tym, iż piję tanie wino. Generalnie jak piję, żeby się napić - piję piwo, jak piję, żeby się schlać - piję wino, bo tańsze i lepsze. Wódka sux. Zresztą, czy to powód do wstydu, że nie stać mnie na drogi alkohol?
![]() |
![]() |
#4215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Wpisy bloga: 7
Profesja: Elite Knight
Poziom: 91
![]() |
![]() Poza tym picie taniego wina w jakiś krzaczorach na przedmieściach, w towarzystwie kolegów i koleżanek ma swój niesamowity klimat.
![]() "Jeśli ktoś zaczepia ciebie poproś go by przestał. Jeśli nie przestanie, zniszcz go." Ostatnio edytowany przez Marsseel - 19-05-2008 o 23:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4216 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
Masz racje - rzeklem. Wyjdz dziecko i zamknij za soba drzwi (a, i twoja atmosfere tez ze soba wez) I ja ci moge nawet po cichu powiedziec kto to bedzie: jej nick zaczyna sie na Ches....
![]() |
![]() |
#4219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() |
![]() |