|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Pandoria
|
![]() Siema all!
Posiadam 46 druta i 45 pala, niestety są one na n-pvp i w tym tkwi problem, ponieważ znudziła mi się gra na n-pvp. Wiec tu nasuwa sie moje pytanie: -Czy opłaca mi się zaczynać grę od nowa? -Czy na pvp opłaca sie grać sorkiem? -Czy znacie jakiś serv pvp oczywiscie, na którym sie w miare przyjemnie gra? -Jakie wg. Ciebie są plusy grania na pvp. P.S.Pytałem się na wielu przyklejonych tematach, ale nikt mi nie odpisał -.- |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Marcin of Valoria
Profesja: Elite Knight
Gildia: Troyanic Warriors
Świat: Valoria
Poziom: 45
![]() |
![]() Jak bedziesz mial pacc to graj sorcem na paccu najlepszy~
na non pvp knight
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Na serwerach pvp sork ewentualnie druid to najlepsza postac 3.Furora Masa pkerów, Pa na porzadku dziennym, ogólnie super sie tu gra 4.Plusy są takie, że nikt na respa Ci sie nie wbije, ewentualnie jeśli cie ktos zdenerwuje możesz mu zasponsorować szybkie tp do temple |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2008
Lokacja: Pyskowice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seri Toonbra
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tempus Nosturm Est
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 16/25
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Ja gram na non-pvp ale wiem co nieco o niektórych światach.
A mianowicie. Elysia - nie polecam dostałem 3 x hunted za szybkie expienie. Duże PA chodź szwedom się znudziła gra i nie grają. (Tanaka Arkino i Gosuge największe debile na Elysii. Iridia - bardzo spokojny serwer nikt mnie nie zabił tanie rzeczy ogólnie spodobał mi się ten server. Galana - dobry serwer sporo polaków jak i szwedów średnia gra. Inferna - na początku trudno ale powyżej 30 lvl jest super ![]() No to na tyle a i + na pvp to to że możesz się zemścić i tańsze ceny ale wole non-pvp bo wystarczy mi dedów od monsterów xD
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Przyklejony temat Droma się kłania.
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() ![]() 1. 46 lvl bije sie 7 dni a mlv to inna sprawa 2. Na pvp oplaca grac sie kazda profesja ... xD 3. Polecam ci galane , jest na tym forum w dziale zdjecia temat o galanie , napisz tam cus i juz znajdziesz kilku friendow ;] 4. Za duzo tych plusow ale np. mozliwosc ZABIJANIA ;] ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Dużo PK, niskie ceny, PA to normalka, ale ten server jest magiczny (moja historia wiąże się z nim od 2005 roku może dlatego). Ale najważniejsze SUPER SIĘ TU GRA !!! |
|
![]() |