![]() |
#3841 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Napastnik Arsenalu Londyn, Emmanuel Adebayor przewiduje, że finał Ligi Mistrzów będzie doskonałą okazją do zemsty za porażkę na finiszu sezonu Premier League dla Chelsea.
- Po przeanalizowaniu sytuacji i rozmowach z moimi bliskimi przyjaciółmi z Chelsea stwierdzam, że oni w głowach mają tylko jedną myśl - zemsta. Kiedy takie myśli targają drużyną ciężko ją zatrzymać - zaznacza Adebayor. Moim zdaniem to że ligę wygrał Manchester, nie znaczy że są lepsi od Chelsea... Sezon był zbyt wyrównany... Old Trafford ~ MU 2-1 Chelsea Stamford Bridge ~ Chelsea 2-1 MU Łużniki ~ Tu zostanie wyłoniony prawdziwy mistrz.
|
![]() |
#3842 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() jak prawdziwy czyli jak czelsa wygra to mu i tak nie będzie najlepsze w angli czy jak;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3844 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nom, mówi się o wielu klubach.
![]() |
#3845 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://samir-nasri.net/images/articl...08/arsenal.jpg -
potencjalny drugi Zidane w Arsenalu ? Ponoć już dziś na testach medycznych w Londynie ![]()
![]() |
#3846 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Co do dzisiejszego finału to nie spodziewam się jakiegoś wielkiego widowiska. Będą to bardziej piłkarskie szachy. Myślę że mecz rozkręci się dopiero, gdy któraś z drużyn strzeli bramkę lub opadnie z sił. @Down: Fakt. Tak jak Messi nie będzie drugim Maradoną. Ostatnio edytowany przez Xendriel - 21-05-2008 o 17:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3847 | |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#3848 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Cytuj:
Van der Sar Brown, Ferdinand, Vidic, Evra Ronaldo, Hargreaves, Scholes, Giggs Tevez, Rooney Zawodnicy wyróżnieni kolorem czerwonym mają według mnie pewne miejsce w składzie. Do tego na ławce powinni zasiąść: Kuszczak - na wypadek kontuzji/kartki Van der Sara. Pique - godny zastępca Ferdinanda/Vidica na środku obrony. Park - grał w ważnych meczach, raczej nie zawodził - można go nazwać jokerem. Nani - skrzydłowy, który rywalizuje o miejsce w pierwszym składze z Giggsem - nie może go zabraknąć. Saha - jedyny napastnik (oprócz 2 podstawowych) pokazujących cokolwiek. O'Shea - potrafi dobrze zagrać w ważnych spotkaniach, uniwersalny. Anderson - dość rzadko gra, ale zdaje mi się, że finał go nie ominie. Co do reszty... Ukryty tekst:
Oczywiście mogę się mylić (i to bardzo), bo nie wiadomo co przyjdzie do głowy Sir Alexowi Fergusonowi. Najtrudniej obstawić pozycję środkowego pomocnika (obok Scholsea) - wielu kandydatów, a żaden nie jest wyraźnie lepszy od drugiego. Jak wyglądają wasze typy? Pytanie do kibiców obu drużyn (Chelsea i Manchester). @Edit W sumie to pytanie do wszystkich. @Edit 2 Znamy oficjalny skład - moim zdaniem byłem bardzo, bardzo blisko. Van der Sar [OK] Brown, Ferdinand, Vidic, Evra [OK] Ronaldo, Hargreaves, Carrick, Scholes [Giggs <-> Carrick] Tevez, Rooney [OK] Kuszczak [OK] Silvestre [FAIL] O'Shea [OK] Fletcher [FAIL] Anderson [OK] Nani [OK] Giggs [obstawiłem pierwszy skład, ale zjebałem na całego, bo byłem pewny pierwszego składu] Szykują się "piłkarskie szachy", tylko dwóch napastników, do tego Rooney zagra na lewym skrzydle (w razie czego na rezerwie Giggs i Nani). Do tego dwóch defensywnych pomocników (Hargreaves i Carrick) + jeden na rezerwie (Fletcher), co o czymś świadczy. Zdaje mi się, że Manchester dopiero od ~65 minuty zaatakuje (ewentualnie po stracie bramki). Wtedy zejdzie Hargreaves/Carrick, a zastąpi go Nani/Giggs. Rooney zajmie miejsce w ataku, Ronaldo przesunie się do przodu... I BUM! Tak powstał Chocapic! Nic tylko oglądać ![]() Ostatnio edytowany przez Ditto - 21-05-2008 o 20:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3849 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chodzi mi o to, że będzie grał dokładnie tak jak on, ale że będzie prezentował podobne umiejętności itepe itede.
![]() |
#3850 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() U bukmachera bym nie postawił. Sercem za ManU.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3851 |
Guest
|
![]() Dzisiaj Manchester zdobywa kolejny puchar
![]() |
![]() |
![]() |
#3853 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3855 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() cicho tam xd jeszcze 30 minutek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3856 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Mecz wyborny, to jest własnie finał LM. Poziom gry bardzo dobry, ale do idealności brakowała dramaturgii, od czego jest dogrywka
![]()
![]() |
#3857 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co w nim jest śmiesznego ?
![]() |
#3858 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() bo makelele jest w chelsea cole tak samo i było to na treningu, znaczy to że make~ gra do końca.
Teraz karne, Drogba przesadził, ale sędzia nie powinnien dać kartki bo gorzej już się vidić zachowywał ale i tak united rules. Brak nisterlooya ;? :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#3859 |
Użytkownik Forum
|
![]() No skoro nawet na treningu nie odpuszcza, to znaczy, że zawsze gra do końca, co nie ?
![]() |
#3860 |
Guest
|
![]() WYYYYYYYYYYYYYYGRAAAAAAAAAAAAAAAALIIIIIIIIIIIIIIII IIII!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak jak było ustalone, wygrali najlepsi! ![]() |
![]() |