|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Zbanowany
|
![]() Ja szacunku do prewencji i krawężników nie mam. Kiedy mi zwinęli roczne Audi A6 pod blokiem siostry, w Gdańsku, to się dowiedziałem po godzinie, że to przecież nie był znowu taki super samochód i że na drogach jeździ masa z większą pojemnością niż 2.4. Naiwny zapytałem się jak zamierzają go zwinąć, to stwierdzili, że może jakiś patrol na niego natrafi, ale i tak pewnie nie złapie, bo Audi i Polonez to 2 różne światy. W dodatku dane samochodu patrole dostaną jutro, więc złodzieje mieli jakieś 24 godziny na schowanie go, albo rozebranie na części. Na komisariacie siedziałem 4 godziny.
Innym razem wracałem z Warszawy drogą przez Łomianki i tam dalej jest taka "hopa" i za nią się zwykle chowają niebiescy. Ja o tym nie wiedziałem i mnie dorwali jak przekroczyłem prędkość. Wszystko ok, powinienem zapłacić, ale to nie powód żeby od razu kogoś rzucać na maskę i mierzyć z broni, bo na tamtej trasie nie ma pasa awaryjnego ani pobocza, więc musiałem chwilę odjechać, żeby móc się bezpiecznie zatrzymać. Potraktowano to jako próbę ucieczki. Dobrze, że nie wezwali helikoptera i nie rozłożyli kolczati. Krawężniki są mocni tylko jak mają do czynienia z kimś kto jest sam, albo z matką z dziećmi, czy jakimiś dziadkami. W ogóle nie reagują na praktycznie żadne zajście, gdzie potencjalnie mogliby dostać w mordę. Odwaga ich cechuje tylko wtedy kiedy trzeba wpierdolić jakiemuś chłopaczkowi, bo ich wyzwał. Byłem świadkiem takiej sytuacji, kiedy właśnie jakiś dresik ok. 14 lat zawołał "hał hał" i dostał buta w nogi i go zwinęli, ale wcześniej jak duży dres ok. 20 lat szedł z wielkim jak szafa buldogiem bez kagńca, to nawet się nie spojrzeli. Więc jak mogę mieć szacunek do jakiejś grupy ludzi, kiedy nie spotkałem żadnego normalnego człowieka wśród nich? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2007
Lokacja: Bakersfield, Kalifornia
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Grue
A mógłbyś powiedzieć jakie do wojska trzeba testy fizyczne wykonywać,jakie kryteria.Czy wada kręgosłupa i wzroku od razu wyklucza ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli sądzisz ,że jakaś nie określona wada oznacza całkowite kalectwo to gz dla ciebie.
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Każda wada jest niekorzystna z definicji, prawda? A zawód żołnierza jest na tyle wymagający i odpowiedzialny, że powinien wykluczać 'słabszych' fizycznie ze służby.
BTW gdzie napisałem o całkowitym kalectwie? Bo coś nie mogę się dopatrzeć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ślepy to stopień całkowitego kalectwa jak dla mnie w przedziale wzrok.
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No cóż, widzę, że pojęcie hiperboli jest Ci obce. Zresztą sądzę, że dobrze wiesz, o co chodzi, ale czujesz potrzebę przyczepienia się
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Pipcio - 22-05-2008 o 12:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Pływanie to wbrew pozorom wcale nie problem. Brzuszki tak na prawdę są większym hardkorem ( o ile 300 sflaczałych brzuszków jakie robi się na wf-ach to nie problem,to zrobić 300 PRAWDZIWYCH brzuszków to ostra jazda) Ciekawe jakie są testy na odwagę. Coś czuje,że są tam też testy z pająkami ^^
@ UP Ale nie chodzi o to,że 5-10% zdaje egzaminy. Pewnie zdają wszyscy. Ale potem wybiera się te 10% najlepszych i tylko oni dostają się do jednostki. Najlepsi z najlepszych.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 22-05-2008 o 13:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: w domu
![]() |
![]() Idziesz do sklepu >kupujesz gre S.W.A.T 4 >wracasz do domu >instalujesz > Brawoo!!! mozesz teraz strzelac do ludzi gwalcic wycinac lasy i jeść zupe widelcem
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
No to poleciałem. Ale już mi lepiej. : P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
|
![]() piszcie coś bo bardzo ciekawy temat;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() @up
Cichoooo! Bo wbije do Ciebie na chate i będzie... @temat Daj se chłopak spokój już ;P
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |