![]() |
#62 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: Ruda Śląska/Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Malfroy
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 300
Skille: 113/108
Poziom mag.: 10
|
![]() Jak tak prosisz to masz ;s
Fajne SSki |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Imię: Piootrus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 90+
Skille: 85+
Poziom mag.: 20
|
![]() Elo Venore Dragon Lair Dziś dla odmiany hunt na DLach for fun ![]() ![]() Nie ubiłem nawet jednego. Przy moich skillach ciężko go ubić szczególnie, że szybko sie ta bestia leczy, a niechciałem mieć jakiegoś mega waste :S ![]() Tutaj próbka jego możliwości Stan Postaci Paladin ![]() Druid ![]() Teraz zabieram się za skilowanie, więc niestety będzie mniej fotek, chyba, że poexpie troche Jup'ixem. Komentujcie Pozdrawiam
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
|
![]() Skoro zalezy Ci na komentach to prosze bardzo . . .
Piękne zdjęcia, poskilluj troche dista ![]() Życzę 100 strony, zarówno jak 100 levela ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo all Wczoraj postanowiłem oderwać się troche od nudnego skillowanie i poszedłem gdzie?... Ofc na Venore Dragon Lair ![]() Ale najpierw jeden adv w shildingu Skilowanie ![]() Mam 22 % do 74 dista więc może dziś dobije Venore Dragon Lair W sumie 2-wu godzinny huncik godzina wczoraj i godzinka dziś Odrazu na wejście prezent od Draga ![]() ![]() Póżniej troche ciężej bo 2 na raz ![]() A teraz godzine 7:42 rano puste Venore Dragon Lair ![]() Było ich więcej ale nie ryzykowałem wdania się w większą grupke No i locik z tej wyprawy wbite ~50%. Wyszedłem 1,3k na + ![]() ![]() Pzdr i zachęcam do komentowania ![]()
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nice screeny.
Nie napisze nic więcej, bo nie wiem co napisać ![]() P.S Zapraszam do mnie, (podpis) Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo Skills Tradycyjnie zaczynamy od skillowania dziś tylko 1 ![]() Venore Dragon Lair Tym razem baaaaaaardzo udany hunt. Zobaczycie dlaczego ![]() ![]() ![]() ![]() Równy exp ![]() ![]() I loocik. Małe obliczenia: Manasy=8k, Loot=17k ![]() ![]() ![]() Teraz już chyba wiadomo, dlaczego ten hunt był tak udany ![]() Trade Przychodzi taki czas, kiedy trzeba sellnać itemki. Narazie tylko 2 transakcje ![]() ![]() Zachęcam do komentowania ![]() Pozdro
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() ELo all Skiling Jak zawsze ![]() ![]() Advy ![]() Dodam później jakieś hity z SDków GS on Blood Herb Quest Jakieś hity ![]() ![]() ![]() Giant Spider Slik ![]() I loocik. Nie taki zły ważne, że nie ma waste ![]() ![]() Orc Fortess Najpierw Solo... ![]() ... Potem z teamem ![]() ![]() I locik ![]() Devil Helmet Quest ![]() Next foty koło południa jak troche pokomentujecie. Będą fotki z PoHu i z Giant Spider huntu ![]()
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() ELo Fotki z małym opóźnieniem, ale są ![]() PoH Godzinny huncik na PoHu z teamem: Mondrag 74 EK, Piootrus 51 Paladin, Twoof'theseven 38 ED. loocik nawet dopisał choiaż mogło być lepiej ![]() Najpierw hunciliśmy tylko ja i Siocher ![]() ![]() ![]() A tutaj 38 ED bloczy DLa ![]() ![]() Potem już hunt z blokerem ![]() ![]() I locik ![]() Giant Spiders On Crusader Helmet Quest Co tutaj pisać... poprostu hunt na GSach solo ![]() Akcja ![]() ![]() ![]() Lubią mnie coś te GSy w 2 dni 3 GSS wylootowałem ![]() Loocik ![]() Advy Zostało 12% do lvla więc poszedlem na Mount Sternum i oto efekt ![]() Trade Sprzedaż ![]() ![]() ![]() ![]() Kupno ![]() Komentujcie troche ![]() Pozdro Ostatnio edytowany przez Zdzichuu - 22-05-2008 o 11:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Początkujący
|
![]() Świetny strój szamanów! I te trójgłowe potwory które uśmierciły jednego z głównych bohaterów!!!
@Jup'ix - czy Twój nick powstał w związku z przedawkowaniem napoju JUPIK Truskawkowy?!
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Ładne fotki ^^
Btw. mam pytanko, czy masz waste pallem na warlordach na OFie?
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() No fajny temacik i ladnie prowadzony. Dobij tak z 78 dista i daj sobie spokuj.
A tak nawiasem to dla pokonal 29 ed bez utamki ofc. solo. Byl kiedys filmik w dziale filmy i bylo o tym ;] Czekam na wiecej fotek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2008
Profesja: Knight
|
![]() Spoko fotki, są advy/hunty/skille tzn wszystko tylko pokaż EQ
![]()
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo
Dawno nie było fotek, dlatego, że byłem na wycieczce. Mam tutaj kilka fotek, najprawdopodobniej ostatnie fotki na Faccu ![]() Test Hits Tak jak mówiłem hity z SDków ![]() tutaj dosyć słaby-110 ![]() tutaj ciut lepszy-129 ![]() i best hit-136 ![]() Trade Coś w oczekiwaniu na PACC ![]() ![]() Końcówka roku szkolnego więc trzeba troche poprawić oceny ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przepraszam, ale był Mass Kick.
Ostatnio edytowany przez Xyq - 10-06-2008 o 16:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() Genialne! Jest wszystko, co powinno być...
Jeden z moich bardziej lubianych tematów! |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo
Mam dziś kilka fotek juz z PACC. Tarpit Tomb Akcja [url=http://imageshack.us] ![]() ![]() ![]() I loocik ![]() Narazie tylko tyle. Teraz na lagach robie ench speary ;S
![]() |
#80 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Ladny temacik
![]() |
![]() |
![]() |