![]() |
#3901 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Witam po mojej krótkiej przerwie... problemy czysto techniczne :-)
Po przczytaniu pierwszych postów o kasie CFC, o sezonowcach,miałem nadzieje wywalić z siebie złość co do tych jakże bezsensownych i irytujących postów, ale kolejne wypowiedzi zrobiły to za mnie,czyt. wszystko co do powiedzenia w tym temacie zostało powiedziane, i zgadzam się z większością. I tak krótko od siebie dodam,dla tych niedoinformowanych człeków, że CFC przed Romkiem nie bylo jakimś outsiderem,czy innym klubek walczącym o utrzymanie. CFC ma ciekawą historię, lecz bez pucharów. Może pech,czasami we wcześniejszych latach brak jakotakiej kasy.. ale chodzi mi o lata bliższe przed Romkiem, kiedy trenerem przed Mou był Rainieri. top6 w tabeli było praktycznie ciągle, CFC liczyli się w walce o mistrzostwo i często skutecznie walczyło z klubami pkroju LFC ManU czy Arsenalu, i to nei jest tak ,że przyszedł Romek,dał kase,cały skład wyleciał,wszedł nowy,i z klubu który sobie walczył między miejscami 10-15 w tabeli stał się mistrzem Angli. Nie. @Edit: Co do finału. Chelsea bez szczęścia, oczywiście szkoda Terrego, tych niewykorzystanych sytuacji.. w trakcie 90 minut CFC byli bliżej 2 gola,niż MU, choć i MU miało of korz duużo okazji. KArna wygrały Diabły, ale ... hmm.. nie powiem ,żeby wygrali lepsi(leps jak na ten sezon,a nie całość istnienia klubu), chociaż puchary tego sezonu przemawiająza MU.
My Blue Heart beat for Chelsea FC. Life's Ours. We Live it Our way. Legenda Ducha Prypeci Ostatnio edytowany przez MatiCFC - 23-05-2008 o 11:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3902 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Czyli jakby nie patrzeć to na jedno wychodzi. /Mam na myśli dorobek/
Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 23-05-2008 o 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3903 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Avram Grant w ciągu 48 godzin dowie się czy będzie trenerem The Blues w następnym sezonie.
The Times sugeruje, że będą to ostatnie godziny Izraelczyka na stanowisku trenera Chelsea mimo iż po raz pierwszy w historii doprowadził The Blues do finału Ligi Mistrzów. Przyszłość Granta zostanie przedyskutowana na nieformalnym spotakniu w Ritz Carlton Hotel w Moskwie, w którym udział wezmą Abramowicz, Kenyon, Bruce Buck i Eugene Tenenbaum. Grant nie ustąpi ze stanowiska z własnej woli, jednak jest niezadowolony z braku poparcia klubu, zaznaczył również, że nie przyjmnie oferty dyrektora sportowego jeżeli straci pracę trenera, gdyż jak twierdzi będzie to zniewaga dla jego godności. W moich oczach Grant sobie wiele zyskał, po prostu przekonałem się do niego po tym jak Chelsea zaczęła efektowniej grać. Dałbym mu jeszcze jedną szansę, ale od początku do końca sezonu.
![]() |
#3904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Tak, jeśli o dorobek chodzi to i tak na to samo wychodzi- MU jest lepsze. I w całej histori i w tym sezonie. ale mi też chodzi o gre,poza dorobkiem,myśle ,że CFC w tym sezonie wcale nie było gorsze, mieli poprostu bardz odużo pecha. No ale fakt jest faktem i sukcesy w tym sezonie są za MU.
A co do Granta. Mnie też przekonał. Co do jego odejścia, nie mam zdania. Ale gdyby odszedł... kto by go mógł zastąpić? Transfery: "Dyrektor wykonawczy Chelsea Peter Kenyon zapowiedział, że The Blues będą liderem letniego okna transferowego." ""Pozyskamy kilku zawodników. Będziemy patrzeć na jakość nie ilość więc na pewno muszę powiedzieć, że nie będą tani. Patrzymy na zawodników, którzy już są gwiazdami lub mają potencjał aby nimi zostać "" "Finał Ligi Mistrzów mógł być dla wielu zawodników Chelsea ostatnim w niebieskiej koszulce." ""Jesteśmy dość pewni, że gracze, których chcemy zatrzymać, zostaną. Musimy zrobić kolejny krok aby wygrać Ligę Mistrzów, wrócimy lepsi w następnym sezonie "" Źródło Chelsea.pl. Są to fragmenty wypowiedzi Petera Kenyona. Ja osoboście chciałbym w napadzie Davida Ville / Torresa PS. Właśnie doczytałem wzmiankę ,że Ballotellim interesujesię Chelsea. Ballotelli to młoda gwiazda Interu i przyszłość Włoch. Napastnik. EDIT: 1 zdjęcie za 1000 słów... ![]() ![]()
My Blue Heart beat for Chelsea FC. Life's Ours. We Live it Our way. Legenda Ducha Prypeci Ostatnio edytowany przez MatiCFC - 23-05-2008 o 12:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3905 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Mam nadzieje ze to tylko plotka,bo nie wierze by zarzad Interu nie uczyl sie na bledach i znowu oddali wielki talent z calkiem kolorowo zapowiadajaca sie przyszloscia...
![]() |
![]() |
#3906 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Terry wieśniak ;[
http://i30.tinypic.com/aylrn6.gif Swoją drogą - dlaczego łzy Ronaldo i Ronaldinho były złe, a płacz Terrego dobry? http://static.sky.com/images/pictures/1681242.jpg Za to, że splunął na Teveza... Po prostu będę go nienawidził do końca życia. Ostatnio edytowany przez Ditto - 23-05-2008 o 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3907 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Po co wyrzucać Granta? Mi tu pachnie polskim wyrzucaniem trenerów, z tym że Grant zasługuje na to, by zostać. Co, gdyby Drogba lepiej przymierzył w finale LM, to Grant byłby pewny swego stanowiska? Kretynizm.
PS: No tak wiadomość o mistrzostwie Szkocji jest baaaaaardzo ważna wg TVP. Szkoda, że nie mówili tak o lidzie włoskiej, sukin... PS2: I co oni odpierdzielają z tymi rajdami po wiadomościach? Komercha, komercha, korzeniowski.
http://www.youtube.com/watch?v=OCfxAqCt4og Ostatnio edytowany przez Articuno - 23-05-2008 o 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3908 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.sportnetwork.net/main/s378/st129383.htm - robi się coraz ciekawiej
![]()
![]() |
#3909 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() haha, Terry postąpił po chamsku. Mógł przynajmniej mu popatrzeć w oczy i to zrobić a nie tak od tyłu. Debil. Zgadzam się Ditto co do tych łez ;-)
Nasri jest przeje-banie dobry.. jak za taką cenę.. hoho. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3910 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Cytuj:
@Yoh Nasri to bardzo dobry transfer, ale moim zdaniem recepta na idealną drużynę to połączenie w niej doświadczenia z młodością. Fajnie że Arsenal inwestuję w młodych piłkarzy, ale może się to dla nich skończyć tak jak w tym sezonie. Ostatnio edytowany przez Xendriel - 24-05-2008 o 11:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3912 |
Chelsea Fan
![]() |
![]() Pierwszy raz słyszę o tym że zawodnicy nie mogą płakać po przegranym meczu, w szatni Chelsea wszyscy płakali, to są wielkie emocję ;d
Mati, prośba usuń zdjęcie Terry'ego z podpisu... płakać się chcę, jak mi się to wszystko przypomina.
![]() |
#3913 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Uhm, ale chodzi o to, że jak Ronaldo płakał np. Po przegranej w Euro to wszyscy się naśmiewali, wykpiwali go itp, a teraz jakoś nic dziwnego, że np. Terry płacze? Dziwne to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3914 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() to proste jak myślenie idioty. Ronaldo to zapłakana ciota z żelem na włosach a jon terry to twardziel , który parkuje na miejscach parkingowych dla inwalidów , dlatego jak on zapłacze to to normalka. A jak pizdka z portugali to już nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3915 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 24-05-2008 o 17:10. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3917 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Nie wiem czy zostało to wspomniane, ale pomimo swoich długów, to Manchester jest drużyną dysponującą największym budżetem w Europie, a przynajmniej był do niedawna.
Chelsea ma tego pecha, że w nich pompuje akurat Rusek - dlatego media się czepiają. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3918 |
Chelsea Fan
![]() |
![]() Chelsea Football Club za pośrednictwem swojej strony internetowej oficjalnie potwierdziła, że dziś - 24 maja - rozwiązano umowę z dotychczasowym trenerem zespołu - Avramem Grantem.
Decyzję pojęto po serii spotkań mających miejsce w dwóch ostatnich dniach. W krótkiej notce na ten temat Chelsea FC podziękowała za wkład Avrama w rozwój zespołu od chwili jego przejęcia we wrześniu ubiegłego roku. Jak widać, zarówno Roman Abramowicz jak i zarząd klubu stracił cierpliwość, kończąc sezon z pustymi rękoma. 53-letni Grant mimo braku doświadczenia objął posadę trenera na Stamford Bridge we wrześniu ubiegłego roku zajmując miejsce José Mourinho. W prowadzeniu londyńskiego zespołu nie pomagały mu zarówno prostesty kibiców, jak i brak licencji UEFA. Mimo to, Grant doprowadził Chelsea do pierwszego w jej historii finału Ligi Mistrzów. W Premiership walczył do ostatniej kolejki o mistrzostwo z Manchesterem United. Nie podano nazwiska następcy Izraelczyka. Wygląda na to, że decyzja na ten temat nie została jeszcze podjęta, poinformowano jedynie, że klub rozpoczyna poszukiwania nowego trenera. Prasa na jego następcę od kilkunastu dni typowała Franka Rijkaarda (ex-Bercelona) bądź Roberto Manciniego (ex-Inter Mediolan). Dziś pojawiły się też pogłoski w angielskim brukowcu 'The Sun', że zespół ponownie może objąć Jose Mourinho. joł
![]() |
#3919 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Dobra teraz coś na wesoło, dla tych którzy jeszcze nie widzieli encyklopedii humoru http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Manchester_United Oto cała prawda o ManU. Zawsze jak mam zły humor lubię sobie to poczytać
![]() Polecam również inne drużyny: Milan, Real, Barce, Arsenal ![]() @UP: Ciekawe jak Ryjek poradziłby sobie w Chelsea. Ostatnio edytowany przez Xendriel - 24-05-2008 o 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3920 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() JOŁ ale od kiedy Manicini jest ex Interu xD?Przyszlosc Mancio bedzie znana w przeciagu najblizszych dni,bycmoze juz jutro nie bedzie trenerem Interu ale narazie Moratti stara sie nie robic szumu wokol zespoly,by ten skupil sie na dzisiejszym finale pucharu Włoch.
![]() |