![]() |
#2001 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() A jakbym chciał zagrać Ally, to co zaprasza ktoś?
![]() EDIT Najlepiej żeby było dużo Polaków i dało sie grać, męczy mnie ciągłe zmienienie servów, chciałbym gdzieś osiąść na stałe, nie ważne czy Horda czy Ally. Ostatnio edytowany przez Bluray - 23-05-2008 o 17:01. |
![]() |
|
![]() |
#2002 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() _Cyrus_, ja Ci powiem tak - powszechnie uważa się, że paladyn to najnudniejsza klasa. Mają rację. Ja Ci polecam maga, najwięcej się na nim nauczysz i jak już będziesz umiał grać to mag jest palce lizać
![]() |
![]() |
![]() |
#2003 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @ktośtam xD Najlepszy build na rajdy, najwiekszy dps wchodzi - sb 4k+++ ![]() PvE i Raidy rox ![]() ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 23-05-2008 o 20:22. |
|
![]() |
![]() |
#2005 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2008
|
![]() Jak hunter na pvp sie sprawdza?
![]() edit Na wow.battlenet.pl napisano : ''Wszystkie klasy są dostępne. Nowe czary i talenty powyżej 70 poziomu są dostępne dla klas: Druid, Mage, Priest, Shaman, Warlock, Warrior.'' Nie bedzie mozna np: hunterem zdobyc nowych talentów ? :C
AC/DC Ostatnio edytowany przez _Cyrus_ - 23-05-2008 o 22:15. |
![]() |
![]() |
#2006 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wersja alfa.... widziałeś dalaran? 60% bez tekstur...
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#2007 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() hahahaha
ten wladca pierscieni idziemy expic ownuje xDD (http://pl.youtube.com/watch?v=G6Try36fOwU) z tym 1000k gold plx co jakis czas nie moglem hahaha tibia mi sie przypominala xD
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
#2008 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Dzieki grue ale mam problemy z mana na tym warlocku co przeszkadza czesto. przy deep affi takiego problemu nie mialem bo darmowe źródełko w postaci impa bylo fajne. co nie zmienia faktu ze w dps bylem 2 tuz za warlockiem o tym samym buildzie ale w full t6 =P(ja mam full t3)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 24-05-2008 o 08:20. |
![]() |
![]() |
#2009 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Heh, sprawilem sobie w koncu tego WoWa i odpalilem na WoWcraked z wowscape.net
![]() ![]()
#2010 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a wowcrack to fun czy high bo juz nie pamietam ?
btw na gre na globie nigdy nie jest za pozno zawsze mozna wystartowac a zwlaszcza teraz zeby dobic 70 i na w sam raz na dodatek i odrazu bez grindowania wbijac sie na expowiska.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#2011 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() To jest ten blizz high rate
![]() ![]()
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 24-05-2008 o 11:03. |
![]() |
![]() |
#2012 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() A ja gram na funie, 4fun ^^
Moja orczyca ma już 62 lvl - warlock > all ^^ |
![]() |
![]() |
#2013 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() @up
A ja gram na globalu Mam 70 lvl i jestem orkiem Warloczkiem Thrall's Crib 4ever !!! ![]() |
![]() |
![]() |
#2015 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kurwa no, codziennie zastanawiam sie czy fury warrior to trafny wybor. Coraz mniej jestem tego pewien, ale szkoda mi tego uber 25lv'a.
|
![]() |
![]() |
#2016 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kajulec graj z nami na anachronosie xd ja od zera jade chyba szamana, ew. ciagne dalej 18lvl huntera ;P nichce mi sie juz locka expic, outland sux, a fel reaver to gej
![]()
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#2017 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z nami tzn. z kim?
|
![]() |
![]() |
#2018 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Za kilka miesięcy wychodzi Wrath of the Lich king - wszystko zacznie się niemalże od nowa. Teraz nabij 70 lvl i naucz się PvE i PvP, a we WotLK szalejesz ![]() Cytuj:
Ale na 25 lvlu to tak naprawdę guzik wszystko znaczy, bo to nie lvl
![]() |
![]() |
#2019 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2020 |
Guest
|
![]() Można jakoś ominąć płacenie abonamentu? na samą grę wydam całą moją kasę, a tu jeszcze trzeba co 2 miechy prawie 150 zł płacić. Wytłumaczcie mi to.
|