![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shimo Vabazco Packer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Pride and Dignity
Świat: Isara
Poziom: 191
Skille: 96/90
Poziom mag.: 9
|
![]() Noctum/Kongi w Thais: [ Te które da się jako tako złapać ]
![]() Avesa: ![]() Darcik: ![]() Pharaos: Mahrdis: [ No loot :< ] ![]() ![]() Vashresamun: [ No loot :< ] ![]() Morguthis: ![]() Taddei/Cran Arox and more incoming soon.
![]() |
#244 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2008
|
![]() gratz oby tak dalej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Profesja: Knight
|
![]() ![]() A też się pochwale ; ) ![]() Któryś z tych miłych Panów ( po za domkiem ) to Kazo team sux jak z nimi rozmawiałem o ile to rozmowę przypominało to wynikło że to ktoś z nich. 15:02 Dareddov Del'Vis [52] 15:02 Jaxins [25] To Ci właśnie Panowie ; ) a teraz to co powiedział mi mój kumpel. Pozwolę sobie go zacytować : 15:xx Saintcik[81]: wiesz kto to dareddov del'vis? wpadli po mnie jak skillowalem 15:xx Kryn Dutaremo[7]: dareddov del'vis to jest bimber-warlord Kazo team sux = najprawdopodobniej to nasz kochany Bimber-Warlord
<: Ostatnio edytowany przez Saintcik - 25-05-2008 o 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2008
Lokacja: Sczecin
|
![]() Saintcik wpadles
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mniejsza o to ważne że prawda wyszła na jaw ; )
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2007
Imię: Bimber-Warlord
Poziom: 188
|
![]() Prawda jest taka:
Dare to rl i to wie każdy kto powinien wiedzieć. Miał kiedyś dostep do acc ale stracił je dawno temu. Kazo team sux to jestes ty. Kiedy to przysiedliśmy cie pomęczyć napisałeś Kazo team sux wtedy zaczęliśmy się z ciebie śmiać ze to jednak ty jesteś tym niekulturalnym użytkownikiem na forum i że dowiedzą się o tym pewne osoby na co odpowiedziałeś "Róbta co chceta" co widać na screenie szkoda że nie pokazałeś co było wyżej. I teraz w akcie strachu próbujesz odwrócić kota ogonem. Co i tak pomnie spływa. Poza tym czemu dosłownie 3 min temu skasowałeś swój podpis brzmiący "Isara Sux"? ![]() @down Data dołączenia: 26 07 2007 < tak baranie zrobiłem to konto w tej chwili .... reszty wypowiedzi nie potrafię zrozumieć. "Isara sux z przyjemnością znów to ustawie ; )" No cóż domyśliłeś się że ktoś Cię jednak skojarzy i szybciutko usunąłeś podpisik : ))) Btw trochę dziwne że akurat teraz tak go dziwnie usunąłeś. "Ty po co miałbyś mnie atakować." Bo pekujesz z swoim Uber druidem :> ? na PoH? "po jaką cholerę bym miał pisać na forum kim jest Kazo team sux." Gdyż napisałem w tibi że dowie się pare osob że to ty i teraz próbujesz wmówić jakieś cudaczne rzeczy : ) GL @edit twój podpis a raczej nagła próba jego usunięcia Cię zdradziła wiec nie ma po co ciągnąc tego tematu Mr. Sux Sax czy jak tam wolisz. Masz jakieś pytania zapraszam na priv forum/tibi. Ostatnio edytowany przez Bimmber - 25-05-2008 o 17:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
|
![]() Isara sux z przyjemnością znów to ustawie ; )
Kazo team sux nawet nie wiedziałem że tam jakiś team : D no a że ty tam jesteś dowiedziałem się dopiero dzisiaj kazo team sux to Ty bimberku a to konto teraz zrobiłeś gdybyś to nie był Ty po co miałbyś mnie atakować i z walać że niby to ja ? Pierwszy argument drugim jest to że gdybym to był ja to po jaką cholerę bym miał pisać na forum kim jest Kazo team sux. A teraz ty bojąc się tego co pisałeś na innych i cwaniakujac na innym pogiętym nicku zwalasz na mnie : D Róbta co chceta - taki sarkazm specjalnie użyte słowa nie odzwierciadlają mego słownictwa ; ) Teraz jedynie jak możesz się zemścić to zabić mnie Twym wysharowanym kontem pozdro&poćwicz Kilka sprostowań przepraszam konto założyłeś 2007 czyli nie teraz wybacz. Data dołączenia: 28-07-2006 dzień kiedy został założone konto kazo team sux ja gram w Tibie od wakacji 2007 a Ty ? Ostatnio edytowany przez Saintcik - 25-05-2008 o 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Uważam, że po chuj sie kłócić kto to ten Kazo team sux, bo wszystkiego się można wyprzeć jeśli nie ma niezbitych dowodów ;s
Poszukajcie czegoś lepszego póki co ;] Pozdrawiam~
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Imię: Fiskusso
Profesja: Elder Druid
Gildia: Pride and Dignity
Poziom: 64
Poziom mag.: 51
|
![]() Saintcik splyn stad nie ingeruj w kazordianskie sprawy, i tak sie nie dowiesz kto jest kim . A poki co nie mow ze Kazo team sux to Bimbber jak nie masz jakiegos sensowengo dowodu. Pozdro dla Ciebie i Twojej gowno wartej gildii Amon Gwareth . cya .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra zamykamy temat nie udowodnię bo nie mam tego niezbitego dowodu ale swoje wiem.
A co do mojej gildii jaka by nie była będę dla niej lojalny do końca i nie ja jestem jej założycielem. ( Po za tym co gildia w nosi do tematu ? ) To był mój ostatni post na tym forum. pa
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2008
|
![]() Zamknac Kurwa Swoje Mordy Zajebance Pierdolone,ten Temat Jest Dla Isary Nie Dla Spierdolencow.x(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up -powiedzial co wiedzial
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
|
![]() znajdz najwiekszy smietnik kolo kafejki internetowej, pewnie bedzie tam nocowal.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Guest
|
![]() Ty i on teraz z domu nigdy nie wyjdzie :<
|
![]() |
![]() |
#259 |
Guest
|
![]() Patologia...
|
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2008
|
![]() Jak masz zamiar mu najebac, to poprostu jedz do niego i mu najeb a nie kozaczysz na forum szczoto. Laxia jest cwany,on juz szykuje podstep ^^
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |