![]() |
#621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2008
Imię: Aata Arhari
Profesja: Knight
Gildia: Przegramy Wojne
Świat: Nie Arcania
Poziom: 213
Poziom mag.: 75
|
![]() ahahah bo jebne ze smiechu
wczoraj Medivh shady nie jaki vice-lider INterregnum napisal do naszych ludzi *lr) czy chcemy OB my oczywiscie sie zgodzilismy.Oczywisicie Medivh ustail godzine 22 na ktora tak samo sie zgodzilismy po czym ludzie z LR rozmawiali z nie jakim Shiel SHarinem ktory zapewnial ze WYJDA NA OB O 22 i jest to PEWNE po czym wybila 22 a inter jak nie bylo tak nie ma XDDD gz dla Inter nie wiem moze to bylo celowe cy LR zebralo ekipe czy cos ale ponizacie i pograzacie sie z dnia na dzien ehehe oby wiecej takich OB XDDD |
![]() |
|
![]() |
#622 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Snozi
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
@Kendi Zrobili was po prostu w chuja, Medivh mowil, ze nie bedzie planowanych openów. I nie wiem po chuj piszesz, ze coraz bardziej sie pograzaja, jesli tak nie jest. |
|
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Pici cieciu wez zloz odwolanie ze to byla ironia/sarkazm bo przeciez to jest absurd O,o
![]() |
#624 |
Zbanowany
|
![]() Gdzie to jest o.O??? Bo u mnie prawdopodobnie tego nie ma ;O
Zreszta powód bez sensu napisane jest w nawiasach mana shield no to elo jakis gm znajomy Tylko jak it stane w miejscu na ob to ja sie bede usmiechac o tak : ;] Ostatnio edytowany przez Picinhoxs - 26-05-2008 o 16:38. |
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Poziom: 140
|
![]() Hahahahah i czemu mnie zaczepiales? xD masz za swoje
|
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() forum.tibia.com i szukasz na podforach gamemasters board i rzeczowo przedstawiasz istote twego problemu
temat roku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441 Ostatnio edytowany przez Faytah - 26-05-2008 o 17:17. |
![]() |
![]() |
#628 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Zal mi tych gm'ow . Nawet nie wiedza za co bana daja "trading or sharing" . Chyba jest róznica pomiedzy Sprzedawaniem/wymienianiem a Sharowaniem?
![]() ![]() ![]() ![]() Inter go go ![]()
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Adow Adan - 26-05-2008 o 17:21. |
|
![]() |
![]() |
#629 |
Zbanowany
|
![]() Hahahaha ja tam te kilkadziesiat km asfaltu a nie polami zapirdalam polami do szkoly hahaahahahahha
Btw: W edron nawet jest afalt Ostatnio edytowany przez Picinhoxs - 26-05-2008 o 17:29. |
![]() |
![]() |
#630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Interregnum
|
![]() Moja Wypowiedz na temat wojny jest prosta..
kazdy człowiek ktory uczestniczy w wojnie ma inne podejscia ... ja naleze do tych co Bili by sie codzień ... ale zeby bic sie codzien, człowiek ktory prowadzi mna i reszta ludzi z gildi musi wiedziec co robi ... leader ponosi duza odpowiedzialnosc za swoje czyny albo raczej słowa, bo co powie to reszta gildi traktuje jako słowa świete ;p Pisząc posty nie bede nikogo obrazał czy tez nasmiewał sie z nich ze ,, nie wyszli na Bitwe czy tez moze dali loga w srodku akcji czy tez moze maja sux pvp etc'' mozna powiedziec ze nie mam na to czasu... jak juz mówilem niektorym ludzia z LR ,,wojna była... jest i bedzie dopoki jest przynajmniej jeden człowiek ktory jej pragnie... i nie walcze dla lukiego czy tez moze z innych powodow walcze dla przyjaciół ... poprostu bylismy ... jestesmy i bedziemy razem i bede z nimi wygrywac zarówno jak i odradzac sie przy ich boku w temple. |
![]() |
![]() |
#631 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
A ponizamy sie chywa tylko w waszych oczach ;P , pozatym patrza na takiego verudura ala smoka i debilnego nintoko co mysli ze jak robi coraz do durniejsze posty na forum to jest cool !! wisi mi i reszcie co o nas myslicie i jak prowadzimy wojne , nie trzeba bylo jej wypowiadac ;/
![]() |
#633 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża
Imię: X.x.X.X.X buba bu?
Gildia: echo,unbeatens,whisper,bona,dpft
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() Chlop co sie doczepil do Verudura to omg ![]() ![]() ![]() Co jak co ale nintoko to ma zajebiste poczucie humoru. Caly czas z niego smieje na vent. On to potrafi zrobic szydere o,o. LOLZ owned, to nie my wam ja wypowiedzielismy, tylko Luki, nie pamietasz juz war declaration? Medivh New owner?????????!!!!!!!!!!! To ze tobie cos zwisa to nie znaczy ze innym tez ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#634 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
wy nas zatakowaliscie na dragach veno to wy pierwsi wypowiedzieliscie wojne . i na forum jesli byles z PP
![]() |
#635 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Gildia: Suicide Boys
Poziom: 140
|
![]() |
![]() |
![]() |
#636 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Jedna prosta rzecz ktora przekresla to ze nie jestem verudurem, mianowicie ja bylem w Dpft verudr nie. Ale widze ze ciezko u ciebie z kojarzeniem pewnych faktow. ok nadal jestem verudur siema! ![]() ![]() Cytuj:
W Rl zyciu tez tak oceniasz ludzi, na pierwszy rzut oka? mam nadzieje ze nie. Jak dla mnie nadal jestes duzym dzieckiem. Ostatnio edytowany przez Smokuu - 26-05-2008 o 19:06. |
||
![]() |
![]() |
#637 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#638 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Lubie poprostu sie z wami bawic i kazdy nowy name ktory mi przypisujecie dodaje mi duzo humoru ![]() @ Wojna trwa i zabawa tez ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Smokuu - 26-05-2008 o 19:13. |
|
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik Forum
|
![]() A po twoich postach widac, ze nie masz jaj. Nie ma chyba osoby, ktora od czasu do czasu sobie nie przeklnie. Przynajmniej wiesz kto cie bluzga.
|
![]() |