Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Titania

Notki

Titania Wydarzenia ze świata Titania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-05-2008, 21:30   #781
Nosferatu_Niedziel
Użytkownik Forum

Nosferatu_Niedziel's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Łodź

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Titania
Domyślny

o Kurwa Scarab też tak pierdolisz jakbyś pół heatu fragnoł, a kogo tam jeszcze ujebałeś prócz Satho?\o/

btw. A swoim nickiem to nawet mój przebiłes(Nosferatu Niedzielson) : D

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-05-2008, 21:31   #782
Floov
Użytkownik Forum

Floov's Avatar

Data dołączenia: 06 09 2007
Lokacja: Bochnia

Stan: Usunięty
Imię: Floov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Para Squad
Poziom: 140
Poziom mag.: 80
Domyślny

Bolek ty kozia kupo tak czytam te twoje wypociny to mi sie smiac chce ze komentujesz to oczym niemasz pojecia bo niewiesz co sie stalo dlaczego Mario odszedl/zostal wyjebany z heat a komentujesz czlowieku ogarnij sie pozatym twoje wyzwiska sa na poziomie podstawowki tylko na tyle cie stac ? wybitnie uczona KURWO ? , ty mu zaszkodzisz ? chetnie to zobacze niekoniecznie na tib ELO BOLKU(KURWA JAKI NAME N/C)
Floov jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2008, 21:32   #783
Wojtemo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan

Profesja: Knight
Gildia: Oven
Poziom: 121
Domyślny

Wizz powiedz mi za kogo ty sie uwazasz??Moze ja nie jestem jakims Bogiem ale przeciez ty zawsze byles nikim...Z tego co wiem to szanowalo cie tylko pare osob.Przyklad jak chciales wlaczyc przeciwko CF to nawet bys nie mial vickow na zrobienie guildi.A co ja mysle na twoj temat to juz wiesz bo wiele razy ci mowilem.

Ps.Pozdro Bolus:*
Wojtemo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2008, 21:34   #784
Maya_Shkarab
Zbanowany

Maya_Shkarab's Avatar

Data dołączenia: 25 05 2008
Lokacja: Ankh

Imię: Mayaaaa
Gildia: Haj Kłaliti
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nosferatu_Niedziel Pokaż post
o Kurwa Scarab też tak pierdolisz jakbyś pół heatu fragnoł, a kogo tam jeszcze ujebałeś prócz Satho?\o/

btw. A swoim nickiem to nawet mój przebiłes(Nosferatu Niedzielson) : D
Nick to tak 4fun zem zrobil bo ziomek Bodzioo se mial nub chara Bodzio Skarab wielki no to dawaj rodzinka i czuj.

Co do fragowania ,na moim .cam ktory jest na WoT forum (Not for Pl) widac jak sie przyczynilem do battle'a.

PROSTE MAJA OPERATOR PIECA OWNZ!
Maya_Shkarab jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2008, 21:35   #785
Emok
Użytkownik Forum

Emok's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wizz Pokaż post
Ja jestem dwulicowy?Przeciez to nie ja ojebalem chara "swoim".
Gowno wiesz a kozaczysz ;d
I kto mnie bije ? Chyba twoja stara pod moim biurkiem.
Wybacz ale ty mi nie zaszkodzisz ;d
Jak bys chodzil do szkoly to bys nie robil tyle bledow, chyba ze konczysz podstawowke 7 rok wraz z kirshna.
Zreszta chyba temat mojego rl mial sie skonczyc 4 strony temu?
Zalatw inne argumenty poza tym ze mnie bija na rl i ze nie mam rl life bo to juz nudne.
Tutaj cwaniaczek nr. 1.
Mam pytanie: czy w tej Twojej wirtualnej szkole uczą interpunkcji?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Floov Pokaż post
Bolek ty kozia kupo tak czytam te twoje wypociny to mi sie smiac chce ze komentujesz to oczym niemasz pojecia bo niewiesz co sie stalo dlaczego Mario odszedl/zostal wyjebany z heat a komentujesz czlowieku ogarnij sie pozatym twoje wyzwiska sa na poziomie podstawowki tylko na tyle cie stac ? wybitnie uczona KURWO ? , ty mu zaszkodzisz ? chetnie to zobacze niekoniecznie na tib ELO BOLKU(KURWA JAKI NAME N/C)
Cwaniaczek the second.
Przy Tobie, nasz forumowy ulubieniec (Bolter) to profesor/wykładowca Uniwersytetu Jagiellońskiego.
Emok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2008, 21:38   #786
Floov
Użytkownik Forum

Floov's Avatar

Data dołączenia: 06 09 2007

Stan: Usunięty
Imię: Floov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Para Squad
Poziom: 140
Poziom mag.: 80
Domyślny

a od kiedy ty kurwa tak dupe tym heatom tak lizesz ? i tak cie maja wchojo wiec niewiem po ************** sie tu wypowiadasz twoje lamerskie doczepki sa naprawde wazne :*::*:*
Floov jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2008, 21:39   #787
Maya_Shkarab
Zbanowany

Maya_Shkarab's Avatar

Domyślny

Ty floov cos tu smierdzi ,ale to nie gowno TO PADLINA!
stary 26-05-2008, 21:41   #788
Wizz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 11 2007

Imię: Wizzard
Domyślny

Emok - Nie ucza mnie , (<---) Wybacz :/
Wojtemo - Bo kazdy byl pizda?Czy to nie prawda ze oven robil co chcial tylko dlatego ze wyrywacz lachonow za kase w tibii byl kiedys w cf?Kazdy sie bal przeciwstawic najwiekszej gildi ktora upadla po 2 miesiacu klepy xDD
Wizz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2008, 21:46   #789
Wojtemo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan

Profesja: Knight
Poziom: 121
Domyślny

Upadla??Jakos my tez ostatnio expilismy a teraz wy expicie.To jest loteria...CF byl do rozjebania przez nas ale po co??W jakim celu skoro moglismy robic co nam sie podobalo.Tylko ty chciales walczyc bo miales w pizdzie nas i nasze chary, ale sam dobrze wiesz co na ten temat mysle...
Wojtemo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2008, 21:48   #790
Emok
Użytkownik Forum

Emok's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Floov Pokaż post
a od kiedy ty kurwa tak dupe tym heatom tak lizesz ? i tak cie maja wchojo wiec niewiem po ************** sie tu wypowiadasz twoje lamerskie doczepki sa naprawde wazne :*::*:*
Liżę, bo lubię. Przynajmniej wiem, że kilka osób stamtąd mnie szanuje.
Niestety nie posiadam takich umiejętności jak Ty i tamten drugi (Wizzzzzzz), których uwielbia cała gildia no liferów
Emok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2008, 22:04   #791
BPN
Użytkownik Forum

BPN's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2007

Imię: Retard
Profesja: Rookstayer
Gildia: Retard
Świat: Retard
Poziom: -.-
Skille: ,.l.,
Poziom mag.: ??
Domyślny

WY PSY! KAZDY Z WAS TU TO JEST PIES, CFEL I MACIE NICKI DO DUPY!

BIALY POGROMCA NIEBA TO JEST KUTWA KOZAK

KTOS MA BUNTY WY ZASRANE PEDALY!!!???
TAK NAWET TY GRZYBIE JESTES PSEM!!!

TAK JESTEM RETARDEM! IDIOTA MAM ADHD DOWNA ITD NO I? STARA MNIE NIE KOCHA NO I? LUBIE SIE BAWIC Z PSEM NO I?

Ostatnio edytowany przez BPN - 26-05-2008 o 22:06.
BPN jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2008, 22:06   #792
Bolek XXX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: Sk-ce, RwT <3

Imię: Nie ma.
Poziom: 26
Skille: 11/10
Domyślny

HAHAHAHA, kurwa Wizz chyba musiałeś książkę jakąś przeczytać żeby pojechać po mojej starej w takim stylu xDDDD U Ciebie na obiedzie tak do siebie móią , spoko, nie wnikam Nie muszę nasyłać na Ciebie mafii, bo i tak z domu nie wychodzisz i chuj, nikt nie wie o Twoim istnieniu i nawet nie wiedzieliby jak Cię znaleźć...

"Wedlug mnie nie umiecie grac w ta gre xDD" A Ty umiesz? Bo jueszcze nic pr0 nie pokazałeś w swojej tibijskiej karierze, żeby ludzie uważali Cię za umiejętnego gracza. Ty chyba zjebie nie umiesz grać, bo kurwa "PO CO KILKAĆ 1000x TEN SAM PRZYCISK, LEPIEJ USTAWIĆ BOTA", właśnie w ten sposób pokazałeś jaki jestes pr0 player A wracając do Boltera, on ma TV, Ty go zamieniłeś na PACC

Floov,

powiedz nam czemu mario tak naprawdę wyszedł z HEAT, bo ja jestem podobno niepoinformowany. I wogólę do Ciebie nie piszę to po chuj kapsko tutaj otwierasz? Zależy Ci na Djadrielu? I btw, wolę byc wyuczoną kurwą niż niewyuczonym prostakiem tak jak Ty, nic Euro za 4 lata, łopat braknie dla Ciebie xD

Też Cię kocham Wojtemo <3
Bolek XXX jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2008, 22:15   #793
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wizz Pokaż post
Emok - Nie ucza mnie , (<---) Wybacz :/
Wojtemo - Bo kazdy byl pizda?Czy to nie prawda ze oven robil co chcial tylko dlatego ze wyrywacz lachonow za kase w tibii byl kiedys w cf?Kazdy sie bal przeciwstawic najwiekszej gildi ktora upadla po 2 miesiacu klepy xDD
Sory juz dluzej nie moge. Co jak co ziomek ale Skrzat wyglada jak czlowiek, ba nawet opalony jak murzyn wyglada lepiej niz ty, swiecacy bladymi lydkami w ciemnosci pro playa tibijski - bo przecierz slonce dla ciebie nie mile. Chodzisz na gruuuuuuube melanze ale hej gdzie? Na cmentarz z kumplami wygladem przypominajacym ciebie. Ziomek dla mnie jestes nikim, dzieciak ktory mial swoje 5 minut poprzez "respekt" bo zrobil keyloggera ale jak ludzie sie dowiedzieli ze to nie tylko twoj wytwor to skonczylo sie twoje blyszczenie jako "gwiazda". Teraz robisz szum wokol siebie ale to i tak ci nic nieda, myslisz ze imponujesz ludziom ze masz multum kupionych charow? Jedna bitwa nie przesadza losow calej wojny.

@Edit:
Wiesz jeszcze cos: To co Skrzat zrobil z hajsem za postac to powinno cie huj obchodzic, mogl nawet wyjebac te pieniadze w bloto lub oplacic silownie czy dac rodzicom. W kazdym razie nei wydal na panne tych pieniedzy ))

Co do Bolka to pamietam go z titani duzo wczesniej niz ciebie i zawsze byl lojalny co do kumpli (np. Patryk Hero stary owner). Takze on wie wiecej od ciebie.

@Kuba Maly Kutas
Jarasz sie dzisiejszymi fragami jakby ci starzy pacc kupili pod choinke. Dzieciak opanuj sie to tylko pixele.

@Floov
Ty jakos zawsze byles spokojny z klotniami na vent O.o

Ostatnio edytowany przez SeQ_PL - 26-05-2008 o 22:19.
SeQ_PL jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2008, 22:21   #794
Skrzatorr
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k

Imię: Smuggler~
Profesja: Elder Druid
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
Domyślny

Latynoski wyrywacz sikorek = ok

Zresztą Srisu to jeśli jest coś takiego jak archiwum forum tibia.com sprawdź z tamtych czasów temat napisany przez AS : "Że gildia OVEN nie ma powiązań z Cfem i że nie jesteśmy allied". Kocham Twoje wykorzystywanie manipulacji językowej ;*

EDIT:
@ Skarab (bo nie mam pojęcia jak to się pisze):

Kim Ty kurwa w ogóle jesteś? Skąd się wziąłeś i dlaczego akurat na Titanii? Powiem Ci jedno gościu: Ani fragi ani frekwencja na openach nie dadzą Ci sławy ani pożądanej reputacji między swoimi, to liczba ludzi których uratowałeś ze swoich, zaangażowanie w walkę poprzez rozkminianie różnych, dobrych pomysłów i odwaga (z rozsądkiem bo mogą cię nazwać szaleńcem [pozdro Yapan]) dadzą Ci najlepszy efekt w moim mniemaniu. Dlatego dla mnie jesteś i będziesz zwykłym cieniem bandy Xoo... Mógłbym tu nawet dać siebie jako przykład: Ludzie kojarzą mnie jako "dobrego" gracza, z odwagą na granicy szaleńca, a zarazem s*****ela który bez powodu ze swoją bandą wytłukł jak kaczki na polowaniu pół Titani... Bez pozdrowień

Ostatnio edytowany przez Skrzatorr - 26-05-2008 o 22:29.
Skrzatorr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2008, 22:22   #795
Maya_Shkarab
Zbanowany

Maya_Shkarab's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SeQ_PL Pokaż post

@Kuba Maly Kutas
Jarasz sie dzisiejszymi fragami jakby ci starzy pacc kupili pod choinke. Dzieciak opanuj sie to tylko pixele.
Ty a to nie czasem w tych samych pixelach twoja RL (tzn. virtual) dziewczyna robila fotki za itanz na solerze?!!!!! we misiek P&P
stary 26-05-2008, 22:23   #796
Bolek XXX
Użytkownik Forum

Domyślny

Wizz, z takiej piosenki do Ciebie pasujące zdanie:

"Nie chce marnować czasu ej ,
Teraz gwiazda. Co musisz zrobić wokół siebie szum, bo prawie zgasłaś?"

Mhm, chyba Wizz musisz dzwonić po posiłki do Bochni, bo kurwa nawet we 3 nie możecie zgasić jednej osoby tutaj na forum xDD Po prostu, każdy zna prawdę, was i nie da sobie wmówić pewnych rzeczy. Z gówna piany nie ubijesz
stary 26-05-2008, 22:24   #797
Wizz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 11 2007

Imię: Wizzard
Domyślny

Osoby ktore nie uzywaja bota koncza jak emok ,na 45 lvl
Nigdy rl hajsu nie wydalem na tibie ;]
Kurwa , bolter pozycz mi ten tv 12 calowy, PLXXX
Co do djadriela, to chyba rl joli.Wiec rob co chcesz ;]

Seq - Mam ci dac kod zrodlowy owntibii?Opisac ci kazda funkcje i procedury?I podac nicki wszystkich pierwszych osob ktore kupily odemnie keya?Robisz z siebie idiote.
Odezwal sie ten ktory wyglada jak model
Gruby ponton ktory nawet nie widzi swojego huja sie jeszcze wypowiada na temat wygladu.
Wizz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2008, 22:27   #798
Bolek XXX
Użytkownik Forum

Domyślny

Double post, srry ;p

Ostatnio edytowany przez Bolek XXX - 26-05-2008 o 22:29.
stary 26-05-2008, 22:28   #799
Bolek XXX
Użytkownik Forum

Domyślny

Ja pierdole, ale jesteś zajebisty!!!! Znasz się na procedurach owntibii o.0 Chuuuj, nie pogadasz. Jesteś za duży pr0 dla nas, my nie pojemajet. Jesteś żałosny. A zdajesz wgl maturę z informatyki? Czy jesczcze nie pisałeś egzaminu po szkole podstawowej? I zapomniałem, że na maturze nie ma tematów związanych z tibią, to bys poleciał.

A co do wyglądu w realu, cofnij kilka stron i zobacz swoje zdjęcie xDDDDD Bo ja myślałem, że to bal przebierańców na przedszkolną choinkę xD Ty też swojej cipki nie zobaczysz, bo jeszcze nie urosła.
stary 26-05-2008, 22:30   #800
Vilumek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SeQ_PL Pokaż post
Sory juz dluzej nie moge. Co jak co ziomek ale Skrzat wyglada jak czlowiek, ba nawet opalony jak murzyn wyglada lepiej niz ty, swiecacy bladymi lydkami w ciemnosci pro playa tibijski - bo przecierz slonce dla ciebie nie mile. Chodzisz na gruuuuuuube melanze ale hej gdzie? Na cmentarz z kumplami wygladem przypominajacym ciebie. Ziomek dla mnie jestes nikim, dzieciak ktory mial swoje 5 minut poprzez "respekt" bo zrobil keyloggera ale jak ludzie sie dowiedzieli ze to nie tylko twoj wytwor to skonczylo sie twoje blyszczenie jako "gwiazda". Teraz robisz szum wokol siebie ale to i tak ci nic nieda, myslisz ze imponujesz ludziom ze masz multum kupionych charow? Jedna bitwa nie przesadza losow calej wojny.

@Edit:
Wiesz jeszcze cos: To co Skrzat zrobil z hajsem za postac to powinno cie huj obchodzic, mogl nawet wyjebac te pieniadze w bloto lub oplacic silownie czy dac rodzicom. W kazdym razie nei wydal na panne tych pieniedzy ))

Co do Bolka to pamietam go z titani duzo wczesniej niz ciebie i zawsze byl lojalny co do kumpli (np. Patryk Hero stary owner). Takze on wie wiecej od ciebie.

@Kuba Maly Kutas

@Floov
Ty jakos zawsze byles spokojny z klotniami na vent O.o

Powiedział to 170+ ed siedzący w sylwestrach na wrl itp itd^.-

Albo jak płakałeś że reale cię wyjebali z serva itp itd jesteś tutaj nikim jak zawsze..... a pierdolisz do kogoś że nie ma reala itp itd a ty masz? Kurwa Polska pospolita cipa.....
idź kurwa kup sobie ponton lepiej i zajmij sie tym niby swoim rl lifem
Vilumek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania