![]() |
#821 |
Zbanowany
|
![]() Tu masz fragment jakis znalazlem.Innych nagran nie chce mi sie szukac bo szkoda czasu na plebs.
SPIDI SHARE!!!!!!!!1 - 815735230.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() wrzuc na wrzuta.pl albo patrz.pl - anonimowo tez sie da
![]() |
#823 |
Użytkownik Forum
|
![]() POZDRAWIAM WSZYSTKICH TIBIJCZYKOW ZWLASZCZA:
*KUPA SCARAP FFIELKI *VAJLUM *Wlof *Ffiss BIALY POGROMCA NIEBA MOJ UCZZZEN KOCHANYYYYYYYYYYY ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Martinesz - 26-05-2008 o 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2008
Lokacja: Warszawa
|
![]() Cytuj:
czyli forum tez nie dla ciebie (wg. twego mniemania ofc)
Podwórkowy punkt widzenia Ostatnio edytowany przez very_roxy - 26-05-2008 o 23:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#826 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wrzuc posluchamy wszyscy. @Edit: Ty za to masz zyciowy avatar, do konca zycia bedziesz jebal w tibie? Ostatnio edytowany przez SeQ_PL - 26-05-2008 o 23:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Łodź
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Do doczekamy sie rehosta na wrzucie Wielki Skarabie?
![]() |
#830 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Imię: Ancient Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Heat
Poziom: 147
Skille: 97
Poziom mag.: 23
|
![]() pierdoli mnie pisowania bo zastanawiac sie nie bede
@ Wizz masz kompleks miejszosci chociaz tu nie postuje ty i tak starasz mi sie pojechac, twierdzisz ze to seq ma kompleks na*******a o starych innej osoby tym czasem sam na*******asz o mojej starej i seqa /bolka starej( moze swojej dawno nie widziales) Co do skrzata Wiesz jak bylo i nie sciemniaj tyle ,odjebales bunt zalozyles gildie i na 1 slowo skrzata i moje juz was chcialo klepac 3/4 titani i to jest fakt ktory oznacza ze byles, jestes i bedziesz nikim gdy skrzat odszedl powiedziales byl hujowym leaderem nie mielismy nic do gadania tylko tgk rzadzil, skoro byles taki kozak czemu nie powiedziales tego w czasie gdy walczylismy badz gdy rzadzilismy servem hmm odpowiedz jest prosta zostal bys wyjebany na ryj i gowno bys mogl zrobic (sam wiesz ze gdyby Xiro znow cie niehccial spowrotem zmienil bys juz server) Wiesz jak kto gra uwazasz ze jestes Pr0? hmm z tymi botami to i Kobajashi byl by pro przypomnij sobie jak duzo zrobiles lub robiles w wojnach ovenu hmm spoko chlopaki mam bota na stone skiny i energy ringa. i co twoje pro skonczylo sie na tym ze wpadles w srodek i padles i co powiedziales (BOT MI SIE ZACIOL) AUHSUHAS panie kurwa pro bochnia team PS. Dla twojej wiadomość mam telewizor 32 Cale i mam co naprawiać Ty za to ruszyl bys dupe tylko gdyby ci cos w kompie jeblo a swiat rl widzisz za oknem lub z balkonu ktory odwiedzasz raz na tydzien. Co do szkoły Bolka i innych (ONI NIE MUSZA ZPAIERDALAC DO PRYWATNYCH CZY TAM DLA SPECJALNYCH i placic za wlasna glupote) @ Floov Odejscie chrisa powodem odejscia bylo to iz zajebal mu chara RIPI osoba ktorej chris nie szanowal wogóle i wyzywał pokazała mu ze jest nikim on tym czasem poplakal sie i zaczał wyzywac wszystkich i tak powodem zabrania mu chara bylo to ze wisial ponad 1kk ludzia z gildi i niechcial im ich oddac wolal zrobic addon (NACIESZYLES SIE SUCZKO?) a teraz tylko mzoe sobie poogladac jak jego postac biega w out i traci lv bo nikt na niej expic nie bedzie chcial. @Vilum Wannabe Cool. To Seq byl pojehcany przez rl ale teraz zrozumial ze rl jest wazniejsze od gry ,zmienil sie i ma pelne poparcie i szacunek unas. I to nie on zaprasza ludzi ktorzy go nie nawidza zeby miec wiecej znajomych na naszej klasie (co chciales osiagnac 1 cyfre wiecej, nowego znajomego, uniknac tego co nie uniknione czy kurwa possac palke) bo ja tego nie rozumiem na HUJ MI TWOJA MORDA NA NASZEJ KLASIE ? @ Panie Skarab Z tomby Wziety PoSIŁKI DLA CHRISA? na huj ci te forum Na huj nam twoj ryj tu Gówno wiesz ,bedziesz wiedział i kiedy kolwiek wiedziales (o to jakie majtki masz zalozyc tez pytasz kolegi)? Pozdrowienia dla Wszystkich Ziąbli i szczególnie tego GEJA Z IRLANDI !!!!!! "pijcie dobry Etyl" POLICZCIE BLEDY KRUWA I EXp WBITY NA TIBI Ostatnio edytowany przez Zbanowanyyy - 26-05-2008 o 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#833 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2008
|
![]() Cytuj:
@Miku - Pono w nokaucie mistrz!
![]() |
![]() |
#836 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Imię: Ancient Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Heat
Poziom: 147
Skille: 97
Poziom mag.: 23
|
![]() Widze skarab kazdy twoj dopisek lub pojazd koncentruje sie na LACHE KOTU CZY TAM PSU widze ze lubisz zwierzeta hmm czyzbys w mlodosci zostal zgwalcony? a moze zaduzo ANimal planet
Ostatnio edytowany przez Zbanowanyyy - 26-05-2008 o 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Użytkownik Forum
|
![]() JA CIEM LUBIEM MUJ MISIACZKU
![]() |
#840 |
Użytkownik Forum
|
![]() Anyway przesluchalem tego zajebiscie fantastycznego kawalka 17 sekund tylko hej gdzie tutaj jej glos? Wiesz bo ja mam kumpla ktory ma kumpla ktory ma kumpla ktory ma kumpla ktory ma brata ktory ma siostre ktora ma kumpla ktory mowil ze Chris myje sie przed kompem w misce i tez mam na to nagranie i to cale 20 sekund. Czaisz zion?