![]() |
#2042 |
Użytkownik Forum
|
![]() znacie jakis programik do robienia filmow? tzn zeby mi nagrywal to co sie dzieje na ekranie jako .avi, .mpg cze cos takiego ?( a najlepiej zeby dzwieki jeszcze nagrywal;p)
EDIT: i zeby nie byl jakis procesoro zerny;p Re: down daj jakas nazwe, bo cam studio cos mi szwankuje RE 2 down 2 gb a 512 lezy w szafie;] Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 27-05-2008 o 00:54. |
![]() |
![]() |
#2043 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tego co pamietam filmy zapisuja sie jako ogromny plik *.avi, przy czym kazdy z tych programow JEST procesoro- i pamieciozerny.
|
![]() |
![]() |
#2044 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2005
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Tymczasowo muszę przesiedzieć na privie. Podajcie adres jakiegoś hipermegadupersuper blizzlike'a, raty x1, żeby jak najwięcej (heh) działało.
Oczywiście 2.4.2.
![]() |
#2046 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() NIe ma... A przynaj,niej ja nie znam. mozesz probowac na naxxramas ale to juz 2x albo wowlegion ale to 3x
|
![]() |
![]() |
#2047 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już zapomniałem co to za syf, te privy...
![]() |
#2048 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @plague:
A co się dziwisz? ![]() Btw - jakby ktoś chciałby pograć na globalu na troszkę bardziej normalnie to można do nas wpaść. Moonglade, gildia Decipher. Gildia wyłącznie Polska, średnia wieku to coś około 22-24 lat. Wymagamy pozytywnego zrysu na bani ![]() Obecnie powoli szykujemy się do wejścia w WotLK. Ponieważ normalnych Polaków trudno znaleźć tylu, żeby mieć gruula/magtheridona śmigamy sobie po Kara (to już nawet farmienie nie jest. To badge run ![]()
![]() |
![]() |
#2049 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chciałem się z wami podzielić przerażającym wydarzeniem, które spotkało mnie w niedzielę.
Otóż, na Shattered Hand, zrobiłem sobie z nudów (nie potrafię grać jedną postacią bez przerwy, musze od czasu do czasu zrobić sobie coś, co mnie oderwie od monotonni jednej klasy) dwarfa huntera. No fajnie, gram sobie troszkę, a tutaj w Kharanos zaczepia mnie jakiś loladyn, próbując mnie wziąść do party. WTF? No odmówiłem, ten "invite" ja "What for?" on walnął coś po szwedzku. ja "English plx" on "swe?" ja "no" on "invite friend" ja "no" on "fuk u" ![]()
![]() |
#2050 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Cytuj:
PS: Jak tam fiurry lajf? ; p |
|
![]() |
![]() |
#2051 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2053 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2054 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Ej chlopaki ja mam zajebisty pomysl. pozakladajcie wy konta na www.photobucket.com i tam uploadujcie zdjecia. Na bank beda w lepsiejzym formacie i nie beda sie tak dlugo ladowaly.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#2056 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#2057 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Boostowalem kumplowi (11lv undead mage) Ragefire Chasm na 27lv. Nie bylo latwo, pojedyncze moby co prawda skladaly sie jak zloto, ale grupka 3 to juz byl problem. Gdy przyszlo do Taragaman'a przestraszylem sie na samym poczatku, bo weszlo lekko liczac ~5 missow, przez co bylem calkowicie zdezorientowany. Jednak ostatecznie dzieki pomocy Execute Taragaman gryzie glebe. xD Ostatnio edytowany przez Kajulec - 27-05-2008 o 20:36. |
|
![]() |
![]() |
#2058 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() toz nie mowie ze wszytscy ale jak widze img shake to *****ca mnie strzela...
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#2059 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wkońcu wypadł mi <a href=http://www.wowhead.com/?item=33463>Hood of the Third Eye</a>... allelujaxd
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 27-05-2008 o 23:22. |
![]() |