|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() @ Snopeczek
Może trenowałeś na siłę? : D
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Zadna trudność, a z przyklaskiem zrobisz?
@Top: ''Tak aby przeciwnikowy odechciało się dalszej walki''. To może nóż? Poza straszeniem, atakiem przydaje się w życiu codziennym. A jak chcesz być fajny to gazówka. Edit: o, właśnie, może gaz? Malutka puszeczka a gwarantuje, że nikt już nie będzie chciał się bić. Ostatnio edytowany przez Voon - 27-05-2008 o 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() @Walekifa;
możliwe, chociaż, raczej nie. ![]() @Voon Arculin; ależ ja wiem, że nic trudnego ![]() - Wiesz, gazem możesz przeciwnika odstraszyć i uciec; przynajmniej tak mi się wydaje. Ale żeby przeszła mu ochota na bójkę to chyba musiałbyś mu wgnieść tą puszkę w jego głowę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Ok, przyznaje się, psiknąłem sobie takim gazem w twarz. Gdyby mi tak ktos psiknął nerwy by mi nie przeszły ale w takim stanie nie chciałbym się bić. Z tego też wyciągam moje twierdzenie.
A skoro podajesz, że po kilkuletnich treningach karate pomogło Ci to tylko w tym to znaczy, że, hmm, albo nauczyciel do dupy, albo źle do tego podszedłeś, albo karate jest rzyciowe. Ostatnie raczej wykluczam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() przeglądałem różne filmiki,najbardziej do gustu przypadła mi sztuka walki "teakwondo" szybka walka przy użyciu przedewszystkim nóg ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
|
![]() podbiegasz i na kurw** wjeżdżasz panu X w strefę miedzy szyją a końcem klatki piersiowej (ewentualnie w twarz, ale to raczej mało realne i bezpieczne); jak dobrze przyłożysz gość się zatyka, no i potem zaczyna się zabawa: lewa, lewa, lewa, lewa, lewa, prawa, łokieć; jak się zacznie schylać do używasz kolan.
Na koniec robisz już co chcesz. To oczywiście sposób na mordobicie bez żadnych ograniczeń. Tego się raczej nie stosuje. Najczęściej wystarczy dobry kopniak w klate i buła pod żebra Ostatnio edytowany przez Bardownik - 27-05-2008 o 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Do odstraszenia przeciwnika dobrze nadaje sie gaz albo palka teleskopowa. Samo wyjecie puszki z gazem raczej nie wystarczy ale jak psikniesz komus po oczach to masz 100% pewnosci, ze do zadnej walki nie dojdzie. A co do palki to w 50% przypadkow wystarcza samo jej rozlozenie a jak to nie poskutkuje to cios pod lokiec ewentualnie w kolano i po zawodach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
Co do sztuk walki moim zadaniem najlepiej wybrac taką w ktorej liczą sie ręce i nogi czyli karate, kick boxing. Ale nawet jesli opanujesz do perfekcji jakąkolwiek ze sztuk walki, nie oplaca sie walczyc na ulicy bo potem prawie zawsze sa problemy z policja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() A trzymales kiedys taka palke w dloni? Jej raczka jest gumowa i karbowana, wiec nie da sie jej wyrwac, nawet jesli przeciwnik bedzie silniejszy. Zreszta jesli boisz sie, ze ktos ci ja zabierze to zaopatrz sie w gaz, ktory po 1 sekundowym kontakcie z oczami obezwladnia na jakies 30 minut.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Każdy wie że gadać to sobie można.I chyba każdy wie jak to jest jak przychodzi co do czego ; p
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Nie koniecznie dużego i nie koniecznie siusiaka :< Chyba, że moja znajoma z treningów ma siusiaka... :< nie wiem, nie sprawdzałem...
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hehe, a żebyś wiedział że jest. To zależy jedynie od tego czy narzucisz przeciwnikowi swój styl. Sam chodziłem (i będe jeszcze chodził) na Kyokushin przez 6 lat. Aktualnie więcej wagi przykładam do ulicznego stylu bicia. Odpowiednie połączenie daje odpowiednią mieszankę. Najbardziej popularną formą jest bicie się na bezpośredniego (czyli z wiatrem xd). Zresztą, co ja sobie żyły wypruwam... podbiegasz, kurwa w morde i to co pisałem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale jesteś na forum internetowym o tibii ; p Już słyszeliśmy tutaj opowieści o tych,co pobili 5 dresów na raz... A może ty w ogóle zza monitora komputera głowy nie wychylasz,co? I masz stresa przed wyjściem na osiedle po bułki.
@ DOWN No nie gram ; p z 2 lata..
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 28-05-2008 o 17:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() no własnie...
jak mniemam Ty grasz w tibie ^^ zastanów się więc, kto się nie wychyla zza drzwi swojego pokoju -------- edit: i nie pieprz mi o jakiś kretynach co położyli 5 dresów, bo dla mnie oni byli, są i będą kretynami. A ja nie mam zamiaru ani słuchać kretynów ani rozmawiać z kretynami Ostatnio edytowany przez Bardownik - 28-05-2008 o 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jaka na razie o Tobie można powiedzieć, że jesteś kretynem. 6 lat mówisz.? Dużo moich kolegów także uczęszcza na sztuki walki. Nawet krócej. I są bardzo spokojni. To naprawdę uspokaja. A Ty widzę, że ziąm który wie jak się za przeproszeniem "naku*wiać". Po 6 latach. Kyo~ to karate/odłam (nie znam się dokładnie na tym). A więc i jest z tym związana filozofia. Nie wygladasz na takiego, który by ją zgłębił : )
Btw, co do obrony: Gaz to bardzo fajna rzecz. Ale trzeba zachować zimną krew przy użyciu. Mozna nie trafić lub w siebie : P
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |