|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Nie najgorszy fejc, grafika uzupełnia braki w fabule, więc nie rani oczu. Kiedyś może wystawie ocenę.
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() dajcie wiecej komentarzy
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Nieco mniej Hazowe. Oby tak dalej.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() calkiem ladnie wykonane. tym razem nie robiles przynajmniej tych efektow. co nie znaczy ze nie masz ich cwiczyc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() nastepny kawalek.
![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() komentujcie efekty, a jesli mozecie, mowcie co i JAK poprawic ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
![]() |
![]() ta druga czesc zdecydowanie lepsza. lepsze efekty i lokacja ciekawsza.
ogolnie - moze byc |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Efekty nawet nawet, ale dla mnie troche to wszystko chaotyczne.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() komentujcie troche wiecej. chce wiedziec co poprawic.
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2008
|
![]() Niezłe
Sklejka : Niezła Fabuła : Ciekawa ale z tymi włosami to pojechane ? Ortografia : Dobra |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() efekty ładne nawet bardzo tylko jak on wziął tę książkę ze sobą skoro jej nie schował ani nie wziął jej do ręki?(Nie wciskaj mi kitu!) fabuła zaciekawiła mnie bardziej niż w fake'u kalasantegoX a to już coś! trochę brzydki ten cień jak skacze do wody ogółem 8/10
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() nastpeny odcinek. tak, wiem, ze malo. troche sie bawilem efektami i mam nadzieje, ze idzie mi coraz lepiej. komentowac!
![]() ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() oceniac!! |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolesie to idioci. Rozpalają ogień na maksa gdy są ścigani?
Powoli się gmatwa. Nie przesadź, to nie będzie źle.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
![]() |
![]() efekty coraz lepsze.
ogolnie, fake tez staje sie coraz lepszy. mam wrazenie, ze rosnie nam drugi arashel, twoj fake i pierwszy fake arashela sa dla mnie podobne. ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() dajcie wiecej komentarzy! coraz mniej chce mi sei robic fake'a, gdy tylko 2 osoby komentuja...
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() To forum ma to do siebie, że jak fake jest dobry to nie komentują. Musi być albo nieziemski albo gówniany. Ech, co się z forum dzieje...
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Tak jak powiedział Dark Alph... Fabuła...
Oni coś tam robią a po chwili znowu coś robią, co zaprzecza ich poprzednim działaniom, lub niweluje ich poprzednie starania (są ścigani, a zapalają ognisko w środku nocy. Mogłeś zrobić że któryś z nich wyczarował napis "Jesteśmy pod tym magicznym napisem" byłoby szybciej nie trzeba by zbierać kamieni i patyków na opał) Efekty, są ładne ale co ci po efektach skoro fabuła sie wali... Jakieś takieś The Truth'owate... Jeśli wiecie o co chodzi... może się mylę ale od kiedy to ognień taki z palącego sie drewna(bez zadnych dodatków chemicznych) daje czerwona poświatę/czerwone światło Rozmowy, albo ponumeruj je jak u mnie albo rób od góry, czyli pierwszy tekst na górze, następny niżej, następny niżej itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() i dawajcie DUZO komentow! ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Ty się tak na te komentarze nie napalaj. Tylko elo profesjonalne super fake'i inaczej dostają ponad 20 komentów.
A samemu ci się chce innego fake'i komentować? Fake niejasny, to tutaj wchodzimy, i nagle znajdują się zupełnie gdzieś indziej bez słowa wyjaśnienia. Tekst w miarę dobry, ale błędy się zdarzają.
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Magiczna pułapka. Teleport, inaczej mówiąc.
Fabuła pokręcona jak zwój drutu kolczastego. Powyjaśniaj to bo niektórzy się gubią.
![]() |
![]() |