|
|
#4861 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja bym pewnie zareagowal podobnie na telefon od szweda dotyczacy wojny, chociaz pewnie zalezy gdzie i z kim bym wtedy byl
![]() Ale Kuvok wypadl elegancko, klasyczna konwersacja ...o ile dobrze pamietam 80 czy 90% z matury zasluzone ![]()
|
|
|
|
#4862 |
|
Guest
|
Żal hahahaha naprawde nie ukrywam ze ciezko mi sie z kims rozmawiam w cztery oczy lub przez telefon po ingliszowskiemu zdecydowanie latwiej pisze xP
|
|
|
#4863 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
Cytuj:
Było dobrze ![]()
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
|
|
|
|
|
#4864 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh
Stan: Aktywny Gracz
|
|
|
|
|
|
#4865 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
|
Faktycznie Shejq ogarnal, szacun.
![]() |
|
|
|
|
#4866 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Protoss Corsair
Profesja: Elite Knight
Gildia: NPNP
Poziom: 97
Skille: mogąbyc
Poziom mag.: 7
|
Jakby do mnie zadzwonil jakis szweduch to napewno bym nie pogadal po angielsku
, bo przyznaje niejestem za dobry z anglika, duzo lepiej mi sie piszeszczerze? jedyne co mnie nauczylo troszke anglika to Tibia ![]() |
|
|
|
|
#4867 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
Name: Dance Van'Thorn
Banished: until Jun 27 2008, 18:45:23 CEST because of using unofficial software to play Ehh GM kara?
|
|
#4868 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: -*-
Profesja: Elder Druid
Gildia: Illusion
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
#4869 |
|
Użytkownik Forum
|
09:42 Hulabaloo [166]: thieved 110k from a guy that's RL friend with some1 in NPNP
09:42 Hulabaloo [166]: he jsut msged me "wanna do world trade, my rl need moeny in war" 09:42 Hulabaloo [166]: i was like "ok" 09:43 Hulabaloo [166]: Aran Tufus on xerena, he didn't have char on morgana except a lvl 1 but he asked me to send the items to some1 in NPNP, i need to check the name, i can't spell it sec 09:44 Hulabaloo [166]: Nobi Chra 09:45 Hulabaloo [166]: also he was talking something about guy called... 09:46 Hulabaloo [166]: Tekoreawyn Acanakamurara Moze nie robcie WT z ludzmi ktorych nie znacie =) |
|
|
|
|
#4870 |
|
Guest
|
I co chcesz przez to pokazac? Przeciez kazdy wie ze WT to ryzyko... A to ze trafil sie jakis ziomek co lubi sie tym jarac to co mamy teraz plakac i wyzywac bo stracil 100k? Widze ze jednak jestes zakompleksiony na punkcie tej gry, ciagle starasz sie wytknac nasze slabe strony, problemy w gilldie, problem z zyciem rl i inne pierdoly, ktore nas tak naprawde wogole nie ruszaja. Jakbys byl taki pro podalbys swoj nick i z glowa podniesiona do gory udzielal sie na forum a nie zajmowal sie bzdetami jak dzieciak... Daj twoj nick poogladamy filmy z OB i inne posmiejemy sie z Ciebie, pokaz ze potrafisz sie smiac ze swoich wad nie wstydz sie
Wiem teraz napiszesz ze masz 20 lat, ze ta gra wypelnia tylko twoj wolny czas, ze to my jestesmy no lifami, zachowujemy sie jak dzieci i nie ogarniamy Tibii, przegrywamy wojne bo Russel ma takiego pro jak Ty w teamie i innych; (jesli cos pominalem dopisz plz) Pokaz ze masz jaja a nie tylko potrafisz pisac na forum i szydzic z innych.Btw. Sir Resaka May 29 2008, 09:58:29 CEST Killed at Level 85 by Kuvok Czemu nie zalogowales i nas nie poogarniales bylo nas 5 z tego Armatyz lognal po 3 min. ? Tylko nie pisz ze ludzi nie bylo na 4 osoby... bo to forum sie litosciwym placzem zaleje xP Ostatnio edytowany przez Shejqus - 29-05-2008 o 11:51. |
|
|
#4871 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Wasze błędy wytykam tak samo jak Wy wytykacie nasze, co do nicku nie widzę potrzeby podawania go ![]() |
|
|
|
|
|
#4872 |
|
Użytkownik Forum
|
Ale wiesz co Seith (i inni anonimowi), trochę jednak Shejq ma rację. Ludzie podając nicki wystawiają się i na pochwały i na objazdy, reprezentują siebie samych przez grę i forum. Ja już nie mogę powiedzieć, że jestem promastah killer, co rąbie 98693890468 ludzi dziennie, bo ludzie wiedzą że jestem Imperek i zabijam raz w miesiącu (przy dobrym wietrze). To co mówię, potwierdzam grą i w drugą stronę. Chowając się za anonimem, nie wiadomo właśnie kim jesteś i co prezentujesz i to tak jakby trochę zabija wiarygodność. Trochę to zakręciłem, ale rozumiesz (rozumiecie) pewnie o co biega.
|
|
|
|
|
#4873 |
|
Zbanowany
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Children%27s_Day#Poland
Juz niedlugo dzien dziecka !!! patrzcie jakie niespodzianki was czekaja EEEE juz ktos zmienil hahaOstatnio edytowany przez Komisarzyk - 29-05-2008 o 14:12. |
|
|
|
|
#4874 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
#4875 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Świat: Azura
|
Cytuj:
Glory Manchester United Ostatnio edytowany przez Miszczunio - 29-05-2008 o 14:15. |
|
|
|
|
|
#4876 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
Z tego co ja wiem to zmienianie w wikipedi jest być może karalne. Kumpel zmienił w szkole na wikipedii coś dla beki i przyszedł list do szkoły i dochodzili kto to zrobił.
Przynajmniej tak było z polską wiki.Także pozdro. ![]()
` Miodu Ostatnio edytowany przez Lavi0 - 29-05-2008 o 14:48. |
|
|
|
|
#4877 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
|
@ co do podpisu lavia
ja pierdole coldy na waas to juz na prawde slow szkoda, twoj madry braciszek dizt tez chcial zaszpanowac na forum tibia.com, a nawet poprawnie tego zdania prztlumaczyc nie potrafil... no coz nie udalo sie popisac chlopcowi w ogole to niezle musial murzynowi dupke liznac skoro dostal pozycje vice leadera łał
|
|
|
#4878 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
#4879 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
|
Cytuj:
![]() chodzi mi o to idioto ze jak taki dizt smieszny cold mogl zostac vice leaderem gdzie ludzie duzo bardziej ogarnieci od niego sa range nizej, nasuwa mi sie jedno: ostre lizanie murzynskiego dupska rozumiesz juz?
|
|
|
|
#4880 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin