|
|
#6542 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Lokacja: Nigdzie
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Arkanium
Świat: Iridia
Poziom: 113
Skille: ~
Poziom mag.: 76
|
Wiron daj psu bardzo duza kosc za dobrze wykonana robote wybil pol "bongo themu"
![]() ![]() ![]() bo wiesz slyszalem ze z nim tez szarujesz.![]() ![]() Pozdruwki ziomy !
|
|
|
#6543 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
Lokacja: wlkp
Imię: D-A
Profesja: Royal Paladin
Gildia: bango them
Świat: iridja
Poziom: 40
Skille: 65
Poziom mag.: 11
|
zwruccie uwage ze viron fragowal na tych low lvlach 40~ a nie np. na daksie wrellu czy sewie ... wiec czym tu sie chwalic ...
![]() gdybys ich wysolowal to rozumiem ... <idiota>pzdr dama pimol adam dax vrel metek nitz i VV ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6544 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
Viron
moze my zabijamy w 20 100lvl, ale zawsze lapiemy go w trapa i potem dedaczymy. Teraz pomysl ilu debili 100+ jest na iridii, ktorzy dali sie zlapac w trapa? Juz nie mowiac o Tobie i Twoich kumplach z torcy, ktorych dedalismy teoretycznie na otwartej przestrzeni. Cos tu nie halo, pvp mastah, aje? edit: wpadne prawodpodobnie do Gliwic w polowie czerwca, przyjdz Viron to sie napijemy edit2: mam nadzieje ze Rybnik tez zahacze!! ![]()
"Dzisiaj życie to nie sen Jednak trzeba bawić się No bo co innego pozostaje W takim chorym kraju ..." Pierdolona era techno http://www.wrzuta.pl/audio/8CQW8eKH9...ona_era_techno Ostatnio edytowany przez Massterralph - 29-05-2008 o 17:39. |
|
|
|
|
|
#6545 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: u Vikinga starego
Imię: Dax'rider
Gildia: Bongo team!
Poziom: 74
Skille: 82
Poziom mag.: 17
|
nie chce mi sie tego czytac, chce tylko powiedziec ze jakby mnie viron na daxie sfragowal to bym go zrookowal;\ a no i nie ciesz sie, ze wbijasz unjusty na 30 lewlach i wciskasz hotkeye sd/paralyze jak ktos jest w trapie, bo apokalipsa jest blizsza niz uwazasz.
A no i piszesz ze 100 na 1, a wczoraj was bylo 20, nas 10, z lvlami 3x wiekszymi od nas, JESTES PROOOO vikinga libeeraaa a a _/
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic Ja mam 14lat, ty masz 14 lat, przed nami siodme niebo?XD |
|
|
|
|
|
#6546 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Kurwa, na serio, nie ma nic bardziej jarajacego czlowieka niz upierdolenie jakiegos 100+ lewa na dachu w carlin w nascie osob, gdy cale piedolone carlin blokuje jedyna droge. |
|
|
|
|
|
|
#6547 |
|
Użytkownik Forum
|
up ^^
jak chcesz sie wyzalic to pisz chetnie poslucham |
|
|
|
|
|
#6548 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Lokacja: Nigdzie
Gildia: Arkanium
Poziom: 113
Skille: ~
Poziom mag.: 76
|
Odezwal sie fagas co nie zostal wy**bany z saphiry
![]() ![]() ![]() ![]() podnieca sie ze jest w kool gildi,ma 0 pvp i dawal logi na openach,oh sorry na zadnym nie byles ![]() ![]() pozdro !!
|
|
|
#6549 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Imię: Gruhard
Gildia: Deadly Delight
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
|
olo to co dyskutujesz z takimi scierami. jedyne co porafia zrobic to usatwic sie 60 osobami na 1 po czym zabic ją (10-ciu padnie) i dumnie spiewac hymn polski ktorego polowa z was zapewne nie umie.
zrozumcie, ze gra - tibia - jest dla was ZA TRUDNA. zajajęcie sie wiec grami typu tetris jest tutaj niewatpliwie wskazane. wyzalic? to chyba raczej 'w poszukiwaniu za rozumem 99% forum'owiczów iridii' - syzyfowa praca
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#6550 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
ja tam chcialem tylko powiedziec ze MURLAT wreszcie masz konto ;];];];]
|
|
|
|
|
|
#6551 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
|
#6552 |
|
Użytkownik Forum
|
koles kcesz ded?
@gruha teraz nie jest mozliwe ubicie kogos nawet w 5 osob, sorry
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic Ja mam 14lat, ty masz 14 lat, przed nami siodme niebo?XD |
|
|
|
|
|
#6553 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#6554 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#6555 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2008
Lokacja: Rybnik
Imię: Doja'dus
Profesja: Druid
Gildia: Bongo Team<3
Poziom mag.: 50
|
Cytuj:
Cytuj:
ty za to umisz zabijac jak malo kto lawl 21:10:01 Viking (5516975) widziales rl nestaza foto? http://photos38.nasza-klasa.pl/dev82...0082412750.jpg 21:10:54 Viking (5516975) to ten leniwiec z epoki lodwocowej own3d
Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój, moim honorem zwycięstwo jest więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć. A kiedy mrok otuli świat, gdy cisza nastanie wśród zastygłych ciał, oddam hołd bogom za świętą ich moc, za siłę która pozwala mi trwać. http://www.grapheine.com/bombaytv/in...d8571c901fabd9 Ostatnio edytowany przez Pimol - 29-05-2008 o 21:16. |
||
|
|
|
|
|
#6556 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Żory
Profesja: Elite Knight
|
Olorion wypierdolil to Cie moze z domu ktos tak jak teraz Murat chce Nezia i uwierz ze predzej Kebaby zmienia server niz my.
"Pożyjemy Albo Nie" "Żołnierze nie umierają oni idą do piekieł żeby sie przegrupowac" "I Kiedy Stanie w ogniu dom uciekaj Bracie stąd bo Strzelają" Ostatnio edytowany przez Rzolniez - 29-05-2008 o 20:27. |
|
|
|
|
|
#6557 |
|
Użytkownik Forum
|
~~~~ 20:44:42
http://img117.imageshack.us/my.php?i...eztytuuoq5.jpg ~~~~~~~ 20:44:45 nezs ~~~~~~~~ 20:44:46 neztas
|
|
|
|
|
#6558 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
Cytuj:
@Krejzi masz racje! nawet Godhammer kiedys pisal ze nigdy nie padl od Bongo! i co? ded :< @Olo! ja w gimnazjum mialem srednia 5,00 kurwa! a bylo to elitarne gimnazjum dwujezyczne ![]() ![]() ![]() pozdrawiam pimol, vikinga, nitza, VV, daxa, dame, murlata i innych nooobkow
|
|
|
|
#6559 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: pozdrawiam moich fanuf:cup:
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Vincento Vampire
Profesja: Paladin
Gildia: chonorwy bongo them member
Świat: Iridia:cup:
Poziom: 007
Skille: durzeee
|
hehe witam no wienc pozdruwki w pierwszej kolejnosci dla dzbanoln, Pimol Masterralph a takrze Abdulwisimulacha natomiast nie ma pozdruwki dla blefaw ktury wogole nie umie byc powazny wienc doradzam mu rzeby dalej udawal kretyna bo to ma we krwi bardziej niz ja
![]() ![]() hcialem takrze powiedziec gruchard rzeby nie byl taki pro bo mam nowa kolekcje emo foci wienc niech drrzy poza tym foch rze mnie nie chce nikt na rel miting wiem rze jestem retard na rel i nie mam friends ale hociarz byscie zaprosili taki rzebym kurtularnie odmuwil ale niby rze jest care co nie???????![]() ![]() ![]() A teraz 100% powaga, to prawdziwe zdjęcie Neztasa? Wasz szczerze, Shane ~ |
|
|
|
|
|
#6560 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
|
|