![]() |
#1842 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
"Ogromny szacunek należy się VU za to ,że nie biorą każdego jak VO tylko są grupą lojalnych kolegow" Faktycznie muszę Ci przyznać rację tylko ciekawi mie dlaczego ludzie typu Salan Sirwin (koledzy z Egiptu), typu Vane Dare (reszta Dredów) czy to są lojalni członkowie VU, a nie czasami masowo invitowani ludzie ? I proszę Cię skończ z tym chamskim spamem na temat innych ludzi, bo to nie jest śmieszne i tylko pokazujesz swoją wysoką inteligencje i bogaty język.A do Rezo radziłbym Ci pisać w innym języku i napewno nie na tym forum, widać jaki jesteś poinformowany. |
|
![]() |
#1843 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fajnie sie nazywa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ja chce do Allegry
Świat: Nebula
Poziom: 00
Skille: 00
Poziom mag.: 00
|
![]() Stary jestem bardzo dobrze poinformowany czekam na 14 odcinek telenoweli pod tytulem "Tana Max odchodzi z Nebuli" .Do Rezo bym napisal tylko nie umiem po angielskiemu wiec jak mozesz to mu przekaz bo raport bedzie co chwile na niego
Mowisz ze jestem malo inteligentny tylko zobacz co ludzie ktorych obrazilem wypisuja w swoich postach. Ale co prawda to prawda cale Vo jest zbudowane z ludzi ktorzy sie wyzywali bili a teraz sa "Best Friends" coz co zrobic nie moja sprawa.Jozek spokojnie swiat jest kolorowy.Niedlugo to ja bede rzadzil nebula hehe. |
![]() |
![]() |
#1844 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2008
|
![]() a mialo nie byc spamowania
![]() @Aj lowju Allegra,ty to arthas jestes na 90 % elo a co do wydarzenia to tommy'knocker umarl. Ostatnio edytowany przez Alvaro89 - 29-05-2008 o 20:19. |
![]() |
![]() |
#1845 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 85~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1846 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
"Mowisz ze jestem malo inteligentny tylko zobacz co ludzie ktorych obrazilem wypisuja w swoich postach." Chyba nie do końca odczytałeś moje intencje, bo nie chodziło mi o to. Zobacz na swoje posty, jedno wielkie skupisko wulgaryzmów i prostackich odzywek, poprzez które kaleczysz język narodowy. Radzę Ci zmień podejście do tej gry, bo przecież nie chodzi o to, żeby na każdym kroku wpychać delikatnie nóż w plecy przeciwnikowi. |
|
![]() |
#1847 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2008
|
![]() Squ~
Tak wlaczym mi sie. |
![]() |
![]() |
#1848 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Fajnie sie nazywa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ja chce do Allegry
Poziom: 00
Skille: 00
Poziom mag.: 00
|
![]() To se Jozek wylacz bo to nie ja zdziwiony? Pchaj ten swoj wozek dalej i pchaj i pchaj i pchaj i pchaj oo sory laga mialem. A co do wojny to to nic.
|
![]() |
![]() |
#1849 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Jawor
Imię: Vire
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
No może troszkę mnie poniosło ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1850 |
Guest
|
![]() Bardzo interesująca wypowiedź. A co do pana up, to zgadzam się z Tobą. Jak drogi Aj_Lowju_Allegra chcesz pisać raporty, jeżeli nawet języka polskiego dobrze nie znasz ?
|
![]() |
#1851 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Moge Cie zapewnic ze nikt z mojej gildi nei znizyl by sie do takiego poziomu zeby pisac cos takiego na forum wiec odpusc sobie pojazdy na Omege |
|
![]() |
![]() |
#1852 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Vo są chuje twierdzisz , widzisz tylko dlatego ze jest tam olecko wszędzie gdzie jest Olecko jest chujowo ![]() ![]() |
|
![]() |
#1853 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Poszukiwacze szamponu
Poziom: 100
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1854 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Białystok ;]
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wawiernia De'Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Koko Dzambo & Forest
Świat: Nebula ;];];];]
Poziom: 14
Skille: 32/29
Poziom mag.: 2
|
![]() Cytuj:
Btw, Xanoin stan na kradke OK? Ahhhhh przypomniało mi się, Tana to złodziej tak? A to ciekawe, bo Tana jest jedną z najbardziej uczciwych osób w VO, tak samo jak Sunze i odpierdolcie się od olecka, być może olecko to wioska, ale u nich internet działa bez żadnych zakłóceń, nie to co w takiej metropolii jak Przemyśl, tam gdzie lagi występują przez 364 dni w roku. |
|
![]() |
![]() |
#1855 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
|
![]() Cytuj: