Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-05-2008, 18:02   #1841
tomi1990
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2008

Profesja: Paladin
Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Efax Pokaż post
Zły dotyk boli
chyba mowa o tobie nie moja wida ze mama cie bila
tomi1990 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-05-2008, 18:52   #1842
JozekCoPchaWozek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aj_Lowju_Allegra Pokaż post
Siemacie pozwólcie , że się wtrące do dyskusji.Po pierwsze pisze do Rezo Vaalgav najwiekszego bota nebuli hmm , może sam z Rooka wyszedl w co wątpie jeszcze raz bedziesz gdziekolwiek botowal to napisze tyle raportow do GM ,że nawet liczyc do tylu nie umiesz.Jestes w tym VO chyba najwiekszym pionkiem.Po drugie pisze do kutasa Xaemusa jak czytam twoje posty na forum i zobaczylem ten ryj pedofila to az mi slabo uważasz się za najmądrzejszego na tym forum , ale tak naprawde jestes starym idiota .Ogromny szacunek należy się
VU za to ,że nie biorą każdego jak VO tylko są grupą lojalnych kolegow . W VO każdy każdego by sprzedal za bp manasow chociaz Xaemus to za pół nie mówiac o najwiekszym złodzieju jakim jest TANA MAX. Tak więc powodzenia VU i walic tych brudasow z VO i tak was Tana okradnie buhahahahaha. ALLEGRA KOCHAM CIE!!! OLEJ MARKU TO GEJ
Najepiej by było Ci nie odpisywać ale jednak jest to wymuszone, bo twoja głupota aż boli.
"Ogromny szacunek należy się
VU za to ,że nie biorą każdego jak VO tylko są grupą lojalnych kolegow"

Faktycznie muszę Ci przyznać rację tylko ciekawi mie dlaczego ludzie typu Salan Sirwin (koledzy z Egiptu), typu Vane Dare (reszta Dredów) czy to są lojalni członkowie VU, a nie czasami masowo invitowani ludzie ? I proszę Cię skończ z tym chamskim spamem na temat innych ludzi, bo to nie jest śmieszne i tylko pokazujesz swoją wysoką inteligencje i bogaty język.A do Rezo radziłbym Ci pisać w innym języku i napewno nie na tym forum, widać jaki jesteś poinformowany.

stary 29-05-2008, 18:59   #1843
Aj_Lowju_Allegra
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 00
Skille: 00
Poziom mag.: 00
Domyślny

Stary jestem bardzo dobrze poinformowany czekam na 14 odcinek telenoweli pod tytulem "Tana Max odchodzi z Nebuli" .Do Rezo bym napisal tylko nie umiem po angielskiemu wiec jak mozesz to mu przekaz bo raport bedzie co chwile na niego
Mowisz ze jestem malo inteligentny tylko zobacz co ludzie ktorych obrazilem wypisuja w swoich postach. Ale co prawda to prawda cale Vo jest zbudowane z ludzi ktorzy sie wyzywali bili a teraz sa "Best Friends" coz co zrobic nie moja sprawa.Jozek spokojnie swiat jest kolorowy.Niedlugo to ja bede rzadzil nebula hehe.
Aj_Lowju_Allegra jest offline  
stary 29-05-2008, 19:15   #1844
Alvaro89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 05 2008

Domyślny

a mialo nie byc spamowania

@Aj lowju Allegra,ty to arthas jestes na 90 %

elo

a co do wydarzenia to tommy'knocker umarl.

Ostatnio edytowany przez Alvaro89 - 29-05-2008 o 20:19.
Alvaro89 jest offline  
stary 29-05-2008, 20:41   #1845
Squrewski
Użytkownik Forum

Squrewski's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2008

Stan: Na Emeryturze
Poziom: 85~
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alvaro89 Pokaż post
@Aj lowju Allegra,ty to arthas jestes na 90 %
Sherlock Holmes się załączył?
Squrewski jest offline  
stary 29-05-2008, 20:46   #1846
JozekCoPchaWozek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Stary jestem bardzo dobrze poinformowany czekam na 14 odcinek telenoweli pod tytulem "Tana Max odchodzi z Nebuli" .Do Rezo bym napisal tylko nie umiem po angielskiemu wiec jak mozesz to mu przekaz bo raport bedzie co chwile na niego
Mowisz ze jestem malo inteligentny tylko zobacz co ludzie ktorych obrazilem wypisuja w swoich postach. Ale co prawda to prawda cale Vo jest zbudowane z ludzi ktorzy sie wyzywali bili a teraz sa "Best Friends" coz co zrobic nie moja sprawa.Jozek spokojnie swiat jest kolorowy.Niedlugo to ja bede rzadzil nebula hehe.
Dla mnie rządzić możesz nawet każdym światem. Gdy przegram wara napewno się nie załamie psychicznie ponieważ do tej gry podchodze z dystansem i czerpie z niej tylko przyjemność. A co do ludzi którzy się wyzywają, a później stoją po jednej stronie to faktycznie masz racje, bo samo wyzywanie się przez głupią gierke jest trywialne. Ale pamiętaj jedno, ludzie się zmieniają i nie wiadomo czy za pół roku znowu składy obu gildi się nie zmienią, bo to jest tylko gra, a nie życie realne.
"Mowisz ze jestem malo inteligentny tylko zobacz co ludzie ktorych obrazilem wypisuja w swoich postach."
Chyba nie do końca odczytałeś moje intencje, bo nie chodziło mi o to. Zobacz na swoje posty, jedno wielkie skupisko wulgaryzmów i prostackich odzywek, poprzez które kaleczysz język narodowy. Radzę Ci zmień podejście do tej gry, bo przecież nie chodzi o to, żeby na każdym kroku wpychać delikatnie nóż w plecy przeciwnikowi.

stary 29-05-2008, 20:58   #1847
Alvaro89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 05 2008

Domyślny

Squ~

Tak wlaczym mi sie.
Alvaro89 jest offline  
stary 29-05-2008, 21:06   #1848
Aj_Lowju_Allegra
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Poziom: 00
Skille: 00
Poziom mag.: 00
Domyślny

To se Jozek wylacz bo to nie ja zdziwiony? Pchaj ten swoj wozek dalej i pchaj i pchaj i pchaj i pchaj oo sory laga mialem. A co do wojny to to nic.
Aj_Lowju_Allegra jest offline  
stary 29-05-2008, 21:53   #1849
bartek8808
Użytkownik Forum

bartek8808's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Jawor

Imię: Vire
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
No jeżeli nie umiesz angielskiego to jeśli możesz napisz na tym forum jakby wyglądał ten twój raport. Może tak? "Eyy Gie Em! Rezo boci i mnie to bardzo, ale to bardzo denerwuje bo nie mogę nic z tym zrobić! Jestem takim małym i bezradnym ludkiem który kurwa nic nie może i chce pokazać swoją wyższość, między innymi na forum poprzez nagminne stosowanie wulgaryzmów. Plizzz ban him!"

No może troszkę mnie poniosło
bartek8808 jest offline  
stary 29-05-2008, 22:26   #1850
JozekCoPchaWozek
Guest

Domyślny

Cytuj:
To se Jozek wylacz bo to nie ja zdziwiony? Pchaj ten swoj wozek dalej i pchaj i pchaj i pchaj i pchaj oo sory laga mialem. A co do wojny to to nic.
Bardzo interesująca wypowiedź. A co do pana up, to zgadzam się z Tobą. Jak drogi Aj_Lowju_Allegra chcesz pisać raporty, jeżeli nawet języka polskiego dobrze nie znasz ?

stary 29-05-2008, 22:30   #1851
Mr.eXs
Użytkownik Forum

Mr.eXs's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: København

Imię: Exsiliun
Gildia: Omega
Poziom: 154
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak Pokaż post
Miales przyjechac wybic mi szyby, a jak zawsze konczy sie na paru obelgach.
Zapraszam psa z omegi porozciagamy sie troche.

Moge Cie zapewnic ze nikt z mojej gildi nei znizyl by sie do takiego poziomu zeby pisac cos takiego na forum wiec odpusc sobie pojazdy na Omege
Mr.eXs jest offline  
stary 29-05-2008, 23:33   #1852
Corrado
Guest

Domyślny

Cytuj:
Tomik bulbasie nie denerwuj sie tak . Teraz kozak jestes co pare miesiecy temy pewno w pz sie plakalo albo na neranie gralo co leszczu.VU jacy byli to byli a byly z nich niezle mendy , ale z VO są CHUJE .Aha wracajax do mojego pierwszego posta to jeszcze Sunze was okradnie bo jak on moglby cos uczciwie zrobic moze ktos mi powie kto wzial "gildiowe" z LH??? Predzej czy pozniej VO sie pokloci i dobrze bo to nie gildia tylko banda pedalow co moge z SD walic.W sumie rozumiem czemu teraz tacy gangsta jestescie w koncu z 2 lata stalo sie w dp co? Tak wiec VO jak bedziecie szli na Nerane bo przegracie wojne to pozycze wam eq bo mam tam znajomego .Bym mial wyzszy lvl tez bym sie bil ale nie mam ale bede mial tak wiec Xaemus pedofilu idz zgwalc SCK i Tane a sory Tane juz dymales i nie graj w to .Tak wiec VU do boju . Aha mam pytanie do ludka do jakiego fryzjera chodzisz tez tak chce miec pizde na glowe CYA

Vo są chuje twierdzisz , widzisz tylko dlatego ze jest tam olecko wszędzie gdzie jest Olecko jest chujowo ale co zrobisz jak byli w vu tez bylo vu chujowe jak ich nie ma przynajmiej nie jest najgorsze. Także dziękujemy chłopakom z wioski i zapraszam do oglądniecia chłopców z Olecka w niedziele o godzinie 20.00 na antenie TVN

stary 30-05-2008, 00:17   #1853
Bosy_Wiesniak
Użytkownik Forum

Bosy_Wiesniak's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr.eXs Pokaż post
Moge Cie zapewnic ze nikt z mojej gildi nei znizyl by sie do takiego poziomu zeby pisac cos takiego na forum wiec odpusc sobie pojazdy na Omege
No tak zagalopowalem sie, twoja guildia wybija mi szyby, oraz dyma mi zone i matke tylko na privie.
Bosy_Wiesniak jest offline  
stary 30-05-2008, 08:34   #1854
Legendanebuli
Zbanowany

Legendanebuli's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Białystok ;]
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula ;];];];]
Poziom: 14
Skille: 32/29
Poziom mag.: 2
Domyślny

Cytuj:
A to Ty go kupiłeś... Niechaj będzie ale przynajmniej masz rsa?
No raczej że mam rsa
Btw, Xanoin stan na kradke OK?
Ahhhhh przypomniało mi się, Tana to złodziej tak?
A to ciekawe, bo Tana jest jedną z najbardziej uczciwych osób w VO, tak samo jak Sunze i odpierdolcie się od olecka, być może olecko to wioska, ale u nich internet działa bez żadnych zakłóceń, nie to co w takiej metropolii jak Przemyśl, tam gdzie lagi występują przez 364 dni w roku.
Legendanebuli jest offline  
stary 30-05-2008, 13:20   #1855
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Legendanebuli Pokaż post
No raczej że mam rsa
A to ciekawe, bo Tana jest jedną z najbardziej uczciwych osób w VO, tak samo jak Sunze i odpierdolcie się od olecka, być może olecko to wioska, ale u nich internet działa bez żadnych zakłóceń, nie to co w takiej metropolii jak Przemyśl, tam gdzie lagi występują przez 364 dni w roku.
Dads rajt!
BOtter jest offline  
stary 30-05-2008, 15:00   #1856
Sck
Użytkownik Forum

Sck's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007

Imię: Mitzak
Profesja: Elder Druid
Gildia: :(
Poziom: 6
Skille: 13/15
Poziom mag.: 4
Domyślny

cicho bo mitzak wleci i macie det

Ostatnio edytowany przez Sck - 30-05-2008 o 15:03.
Sck jest offline  
stary 30-05-2008, 15:06   #1857
Efax
Użytkownik Forum

Efax's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Legendanebuli Pokaż post
No raczej że mam rsa
Ty jesteś aż tak głupi czy mi się wydaje? Ja pier... rozwaliłeś mnie tym postem, całkowicie zmieniłem o Tobie zdanie. Co do Tany to największy frajer ze wszystkich osób jakie znam z nebuli. Sprzedałby swoją matkę, gdyby tylko jego pozycja polepszyła się... jest gorszy nawet od Viraza. Odezwij sie na tibi do mnie, zrobie ukłon w Twoją strone i nie dam odrazu ignora...Dostaniesz ss-y jak tana pizda chciał was sprzedać za wolność. Co do Olecka to szkoda komentarza...2 lata z nimi graliśmy i patrz co się stało...
stary 30-05-2008, 15:14   #1858
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Domyślny

Cytuj:
Ty jesteś aż tak głupi czy mi się wydaje? Ja pier... rozwaliłeś mnie tym postem, całkowicie zmieniłem o Tobie zdanie. Co do Tany to największy frajer ze wszystkich osób jakie znam z nebuli. Sprzedałby swoją matkę, gdyby tylko jego pozycja polepszyła się... jest gorszy nawet od Viraza. Odezwij sie na tibi do mnie, zrobie ukłon w Twoją strone i nie dam odrazu ignora...Dostaniesz ss-y jak tana pizda chciał was sprzedać za wolność. Co do Olecka to szkoda komentarza...2 lata z nimi graliśmy i patrz co się stało...
Być może byliście dla nich zbyt prości i postanowili się usamodzielnić?
BOtter jest offline  
stary 30-05-2008, 15:39   #1859
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
to bylo do przewidzenia, bo kazda gildia rzadzaca kiedys musi sie rozpac. to jest nieuniknione, dlatego nie ma co sie specjalnie dziwic, skoro nawet legendarny unit sie rozpadl.

"Od kiedy straciłem rachubę czasu, wiedziałem już, że jedynym sposobem, aby osiągnąć życie wieczne jest wbicie 200 levela bądź 100 shieldingu"

Tomasz z Akwinu
TheDwarf jest offline  
stary 30-05-2008, 16:30   #1860
Bosy_Wiesniak
Użytkownik Forum

Bosy_Wiesniak's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie

Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Czyzby phoenix of nebulaż?
Bosy_Wiesniak jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania