| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  30-05-2008, 13:54 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 01 2008 Lokacja: Askara Posty: 36 Stan: Aktywny Gracz Imię: Rax Ninja Profesja: Elite Knight Świat: Askara Poziom: 43 Skille: 71/71 Poziom mag.: 4   |  Problem Zamierzam kupić pacc, i oto moje pytania: 1. Czy expowiska dla pacc na Neranie są przeludnione? 2. Czy opłaca się kupować pacc na wakacje? 3. Jaką postacią najlepiej grać sorcem drutem czy palem? | 
|   |   | 
|  | 
|  30-05-2008, 13:58 | #2 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 01 2008 Lokacja: Cycow WLKP Wiek: 24 Posty: 229 Stan: Aktywny Gracz Imię: Rysio pogromca Neostrady Gildia: Mam Czlonka Świat: daj kamienia Poziom: daj Skille: mi Poziom mag.: !! |   1. niektore beda przepelnione <non-pvp>  2. to zalezy czy chcesz poswiecic wakacje na gre jesli tak to chyba najlepszy moment 3. graj kim chcesz aczkolwiek jesli z paccem to polecam sorca/druida co wolisz 
				__________________ Cytuj: 
 | |
|   |   | 
|  30-05-2008, 15:31 | #3 | 
| Użytkownik Forum |   @offtop  Sorry, że robię offtop, ale ten pan up powinien zostać dawno zbanowany. @Tomasz7879 2.A dlaczego ma się nie opłacać?Jak wyjdziesz z domu nic Ci się nie stanie^^ 3.A to już zależy od Ciebie, każda postać jest na swój sposób "fajna". 
				__________________ Jeżeli potrzebujesz pomocy, napisz. Chętnie pomogę : ) Amor patriae nostra lex! Miłość ojczyzny naszym prawem!  | 
|   |   | 
|  30-05-2008, 16:20 | #4 | |
| Użyszkodnik Data dołączenia: 05 02 2004 Lokacja: Festung Breslau Wiek: 36 Posty: 4,597 Stan: Początkujący Imię: Vanhelsen Profesja: Druid Gildia: Inner Circle Świat: Auchindoun Poziom: 80 Skille: LW/Skin Poziom mag.: 2k   |   Cytuj: 
 2. zależy co bardziej ciebie interesuje, exp exp exp czy wypad z kolegami na oranżadkę albo wspólny wyjazd wakacyjny... dla mnie wybór jest oczywisty, nie wiem jak dla ciebie 3. klasycznie, oklepane, poszukaj, sorcem 
				__________________ Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 30-05-2008 o 16:21. | |
|   |   |