Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Updates

Notki

Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 31-05-2008, 11:19   #21
Zarandiel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2005

Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Domyślny

Czy ty przypadkiem ślepy jesteś? Czy ja mam nick CinkoL? Ja wcale nie mówiłem, że postać kupiłeś, poza tym... to co powiedział Cinkol to raczej była IRONIA.
No fajnie ale niezla mialem beczke ja sie wbijam a tu nie hu** mojej kasi
w piz** 1kk nie liczas eq wartego 2 tyle i co teraz zrobic na dodatek zaliczyl na haku 2 gleby niewiem czy skakac z okna czy isc sie utopic albo moze powieci jak to szybko odrobic 65 pallek ze skilami 83/61 jak nie pomozecie to ide skakac przyjemnieszy zgon
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gormitas Pokaż post
a co to Crominal Record rekord w banie?
Zarandiel jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 31-05-2008, 11:30   #22
Askaral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais

Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Libacjan Pokaż post
@Zarandiel

Potwory z POI na formorgar mines? Dla kogo to k*rwa jest. Debil tam pójdzie huncić, bo tam poprostu się tego nie opłaca robić. Z plague nic nie leci. Przykładowo nowe bronie poi syfów itp mają do dupy statsy, a lecą w cholerę rzadko.

Zrozumcie ludzie - Mam dość stania pod depo i narzekania, że nie ma co w tej grze robić. Chcę iść poexpić w końcu, ale nie ma na czym.

Wracając do magów. Na prawdę jest ZA MAŁO expowisk. Nie można w kółko powtarzać, że nie exp jest najważniejszy. Do stania pod depo i gadania o dupie marynie jest FACC.

"Ja pi**dolę i masakra". I tylko osoby, które wiedzą już trochę o Tibii, zrozumieją o co chodzi.
Po pierwsze: kopalnie w formogar sa czesto zajete. Mary sa jakby dlami - maja podobny loot i exp.
Po drugie: Za malo expowisk hmmm... To jak to sie dzieje ze kiedy tylko chce to znajde sobie jakies wolne expowisko mimo ze gram na zaludnionym nonpvp?
Jak chcesz same expowiska typu Demona to wyjazd na oteesa.
Po trzecie: nie kazdy kto sie z toba nie zgadza musi byc od razu nic niewiedzacym nawbem~
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku.
Askaral jest offline  
stary 31-05-2008, 11:33   #23
Makuki
Użytkownik Forum

Makuki's Avatar

Data dołączenia: 03 09 2007
Lokacja: Londyn

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 72
Makuki ma numer GG 6548272
Domyślny

Kupiłem pacc na 90 dni, teraz mam bana na 7 dni i rs na 30 dni? Zmarnowanie 30 dni pacc, huh? Potem jadę na wakacje, nie będę grał znowu 30 dni. 60 dni zmarnowane, jakoś się tym nie przejmuję że 100k poszło w błoto . To tylko gra, a jak ktoś woli siedzieć w domu przed komputerem czekając na "resp" niż wyjść na dwór kiedy jest 30 C i pokopać piłkę to nie jest żal, tego się nie da już opisać.
I will honor the godly spark in my soul.
May it flourish and grow."

Makuki jest offline  
stary 31-05-2008, 11:40   #24
Lord_Piterek
Zbanowany

Data dołączenia: 29 06 2007

Domyślny

ludzkie wartości zostaly zamienione na wartości pixelków
Lord_Piterek jest offline  
stary 31-05-2008, 11:42   #25
bartek10
Użytkownik Forum

bartek10's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Czeczenia.

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Menera RoX
Poziom: 45
Skille: 20/23
Poziom mag.: 44
Domyślny

Ten uptade dobrze robi niech FACC też ma coś od cipsoftu a nie tylko kilka potworkow itp.
Co do gry sorcererem to jest zaje****e trudno poniewaz mana potiony 1k za bp a niema potworków tak aby się zwróciło.
Siemka wczoraj nabiłem 20 lev. na rooku i troche już mi się nie chciało grać ale poszłem sobie jeszcze na Mino Hell.Gdy tam wpadłem ujrzałem Apprentice Sheng na początku byłem zszokowany ale na szczęście miałem przy sobie BP potion fluidów. fluidów. I chwile to trwało ale powaliłem na ziemię Apprentice Sheng lot jaki z niego wyleciał to:wand that has energy i minotaur leather. Gram na świecie Nova.
bartek10 jest offline  
stary 31-05-2008, 11:53   #26
AdiZgOlek
Zbanowany

Data dołączenia: 28 07 2007

Domyślny

Cytuj:
@up
Robiłem chara SAM, bez cavebota. Prawie 2 lata mi to zajęło, bo nie jestem wyznawcą zasady, że exp jest najważniejszy. Poszedłem poexpić i padłem od draga przez kick. Więc jeżeli low lvlowy nóbie nie masz pojęcia o tym jak trudno jest grać sorkiem na wyższym lvlu, to powinieneś stulić pysk, bo dajesz do zrozumienia innym, że nic o tej grze nie wiesz.
ale sporo polepszyli magow w poprzednim updacie, wystarczy spojrzec na system leczenia, a ty jeszcze narzekasz? bijesz z exori~ po 150+ z gowna co pali 20 many i jeszcze masz to na dystans, i narzekasZ? jak masz problem to zrob sobie knighta po 2 latach znowu napiszesz ze jak to evul trudno gra sie knightem bo sie slabo leczysz, a jak tak sie stanie to moze zrob sobie rookstayera, i po kolejnych 2 latach znow napiszesz ze na rooku powinni zrobic uhy
AdiZgOlek jest offline  
stary 31-05-2008, 12:00   #27
Libacjan
Zbanowany

Data dołączenia: 31 05 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Domyślny

Co z tego, że na dystans?! EK o 10lvli niższy podbiega i bywa, że wali w moba za 300, gdy ja ledwo 200 wyciągam.
Libacjan jest offline  
stary 31-05-2008, 12:00   #28
AdiZgOlek
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
@Zarandiel

-MS czeka w kolejce na expa na warlocki, albo frosty
Trzeba bylo wybrac swiat pvp
AdiZgOlek jest offline  
stary 31-05-2008, 12:05   #29
HubertEM
Użytkownik Forum

HubertEM's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Gostynin

Imię: Lavido
Świat: Thoria
Poziom: 76
Poziom mag.: 17
HubertEM ma numer GG 5155766
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bartek10 Pokaż post
Ten uptade dobrze robi niech FACC też ma coś od cipsoftu a nie tylko kilka potworkow itp.
Co do gry sorcererem to jest zaje****e trudno poniewaz mana potiony 1k za bp a niema potworków tak aby się zwróciło.
To idź na Ancienty -.- i strat nie masz a exp zajebiaszczy. Albo pozamulaj sie pare dni na barbarianach, zeby puzniej wyjebac kase na DL, albo czyms innym. A pozatym którA PROFA moze tak zarobic jak MS na sd, stawiasz bota na noc i po sprawie.
HubertEM jest offline  
stary 31-05-2008, 12:09   #30
Libacjan
Zbanowany

Data dołączenia: 31 05 2008

Świat: Candia
Domyślny

@up
No ja stawiałem, ale bana zaliczyłem i teraz już nie stawiam
Libacjan jest offline  
stary 31-05-2008, 12:18   #31
AdiZgOlek
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Co z tego, że na dystans?! EK o 10lvli niższy podbiega i bywa, że wali w moba za 300, gdy ja ledwo 200 wyciągam.

no tak ci chodzi o atakowanie, ale jak ty uciekasz i exori vis np. to nawet jak lejesz dajmy na to frosty, ktore bija na dystans to dojade cie do zoltego hp, ty wcisniesz hotkey exura gran i full hp, i knight ultimate health potionami ulecZy sie za 600? jak na full ma dajmy na to 2k hp ???
AdiZgOlek jest offline  
stary 31-05-2008, 12:25   #32
Zarandiel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2005

Świat: Refugia
Domyślny

Poza tym... EK jeśli chce mieć dobrą postać, a nie wybotowanego noobchara. To musi sporo trenować, a zauważ, że knight TRACI kasę treniąc, a MS ją trenując magic level zarabia. Jeśli zamierzasz narzekać na brak nowych expowisk to powiem tak: sam się na to skazałeś wybierając non-pvp. Ja również dopiero co zacząłem grać na non-pvp zmęczony ciągłymi wojnami na Azurze i już na low lvl spotykam noob-botów expiących 85+ rp na bocie na powierzchni żółwi. Jak Ci to przeszkadza - idź na PvP.
No fajnie ale niezla mialem beczke ja sie wbijam a tu nie hu** mojej kasi
w piz** 1kk nie liczas eq wartego 2 tyle i co teraz zrobic na dodatek zaliczyl na haku 2 gleby niewiem czy skakac z okna czy isc sie utopic albo moze powieci jak to szybko odrobic 65 pallek ze skilami 83/61 jak nie pomozecie to ide skakac przyjemnieszy zgon
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gormitas Pokaż post
a co to Crominal Record rekord w banie?
Zarandiel jest offline  
stary 31-05-2008, 12:44   #33
Makuki
Użytkownik Forum

Makuki's Avatar

Domyślny

Na razie sugerujesz to że Knight ma lepsze pvp niż Sorc, huh?

Makuki jest offline  
stary 31-05-2008, 14:01   #34
Michoss
Kapłan Preclanski

Michoss's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 145

Michoss ma numer GG 5483916
Domyślny

Tu masz WSZYSTKIE opublikowane screeny, niektóre animowane
stary 31-05-2008, 18:39   #35
Ksb4
Użytkownik Forum

Ksb4's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: Kraków>Nowa Huta

Imię: Emdi Zager
Gildia: Trigun
Świat: Hiberna
Poziom: 90
Skille: 80+
Poziom mag.: 7
Cool

Wiec tak...
Ze tibia staje komercyjnym shitem. Coz, Cipsoft musi jakos zarabiac zeby utrzymywac cala firme, i nie ma innego wyboru jak robic to kosztem graczy z facc. Nic na to nie poradzimy tak bylo(choc w mniejszym stopniu), jest i bedzie.

Ze z kazdym updatem coraz gorzej. No coz, Cipsoft nie sugeruje sie tym co zaporonuja im gracze, tylko tym zeby wszystko ladnie wygladalo, i zaczecalo do gry. Jak ladnie wyglada to ktos kto zacznie grac sie zajawi, bedzie gral az sie zoorientuje ze to jest tylko ladne, wbije jakis tam lvl i bedzie mu zal go zostawiac, wiec bedzie gral dalej, bo co zrobic.

Ze expowiska pelne i ich malo. A cos ty chcial grajac na non-pvp ?
Moze w koncu Cipsoft otworzy oczy i uszy, i zacznie sluchac tych dzieki ktorych zarabiaja. Predzej czy pozniej (a raczej pozniej), wiekszosc graczy oleje taka gre i ciekawe co wtedy zrobia. Nagle uzdrowienie Tibi O.o

Co do botow. Nic sie na to nie poradzi. Po za tym nie kazdy Ek botuje, np. ja nie, i to nie tylko dlatego ze sie boje bo gram na pvp na ktorym Cie moga zabic zawsze i wszedzie, ale dla zasady. Chociaz gdybym zaczol botowac to na pewno nie bal bym sie gmow, bo ich na hibernie po prostu nie ma(jak gram 2 lata na hibernie, gma widzialem moze 5 razy), tylko innych graczy.

I to chyba wszystko co chcialem powiedziec
Ksb4 jest offline  
stary 31-05-2008, 19:12   #36
Michoss
Kapłan Preclanski

Michoss's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 145

Michoss ma numer GG 5483916
Domyślny

Wasz Wąż morski.
stary 31-05-2008, 19:50   #37
VanBobel
Użytkownik Forum

VanBobel's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2008

Świat: Xantera
Poziom: 123
Skille: 23/28
Poziom mag.: 76
VanBobel ma numer GG 1830097
Domyślny

Libacjan to poprostu noob, ktory narzeka bo mu sie pacc konczy, a nie umi expic, bo frosty zajete, totalny maniak, dziecko frosta, idz do psychologa ty maniaku jeden, a kolegow nie masz ?, i nie kopiuj kur.a postow z innego tematu bo sie kur.a powtarzasz. Powiem twiojej mamie, żeby ci neta odciela, bo dziecko płacze na forum i nie wie co ze soba zrobic, a kumpli nie ma i sie mu nie dziwie , jak jest sie takim no-lifem jak ty to jak sie ma miec niby kumpli?... Dziecko żalu, tibi, dziecko updatu.... Niepotrzebnie kupowałes tego chara na allegro, gdybys go sam zrobil, to bys sie nawet nie zastanawial gdzie expic, bo bys odrazu wiedzial noobie. Widac dziecko 0 doswiadczenia i kultry, a do szkoły chociasz chodzisz? !!
VanBobel jest offline  
stary 31-05-2008, 20:18   #38
PLague
Użytkownik Forum

PLague's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary

Domyślny

Cytuj:
a do szkoły chociasz chodzisz? !!
Aha, no dobra.
stary 31-05-2008, 20:40   #39
dark_romano
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 07 2007

Świat: Harmonia
Skille: loading
Poziom mag.: 6
dark_romano ma numer GG 4711321
Domyślny

Ogolnie duzo rzeczy bedzie fajnych, ale te gory tak nie do konca mi sie podobaja..
zobaczymy jak w grze bedzie to wygladac
stary 31-05-2008, 21:31   #40
Makuki
Użytkownik Forum

Makuki's Avatar

Domyślny

Podwodne dragi? Huh fajnie to wygląda na razie !

Makuki jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania