|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
|
![]() Czy ty przypadkiem ślepy jesteś? Czy ja mam nick CinkoL? Ja wcale nie mówiłem, że postać kupiłeś, poza tym... to co powiedział Cinkol to raczej była IRONIA.
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Cytuj:
Po drugie: Za malo expowisk hmmm... To jak to sie dzieje ze kiedy tylko chce to znajde sobie jakies wolne expowisko mimo ze gram na zaludnionym nonpvp? Jak chcesz same expowiska typu Demona to wyjazd na oteesa. Po trzecie: nie kazdy kto sie z toba nie zgadza musi byc od razu nic niewiedzacym nawbem~
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Lokacja: Londyn
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 72
![]() |
![]() Kupiłem pacc na 90 dni, teraz mam bana na 7 dni i rs na 30 dni? Zmarnowanie 30 dni pacc, huh? Potem jadę na wakacje, nie będę grał znowu 30 dni. 60 dni zmarnowane, jakoś się tym nie przejmuję że 100k poszło w błoto
![]()
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() ludzkie wartości zostaly zamienione na wartości pixelków
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Czeczenia.
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Gildia: Flamess (forever dopóki będzie)
Świat: Menera RoX
Poziom: 45
Skille: 20/23
Poziom mag.: 44
|
![]() Ten uptade dobrze robi niech FACC też ma coś od cipsoftu a nie tylko kilka potworkow itp.
Co do gry sorcererem to jest zaje****e trudno poniewaz mana potiony 1k za bp a niema potworków tak aby się zwróciło.
![]() |
![]() |
#26 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
|
![]() Co z tego, że na dystans?! EK o 10lvli niższy podbiega i bywa, że wali w moba za 300, gdy ja ledwo 200 wyciągam.
|
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Gostynin
Imię: Lavido
Świat: Thoria
Poziom: 76
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() To idź na Ancienty -.- i strat nie masz a exp zajebiaszczy. Albo pozamulaj sie pare dni na barbarianach, zeby puzniej wyjebac kase na DL, albo czyms innym. A pozatym którA PROFA moze tak zarobic jak MS na sd, stawiasz bota na noc i po sprawie.
|
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 05 2008
Świat: Candia
|
![]() @up
No ja stawiałem, ale bana zaliczyłem i teraz już nie stawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
no tak ci chodzi o atakowanie, ale jak ty uciekasz i exori vis np. to nawet jak lejesz dajmy na to frosty, ktore bija na dystans to dojade cie do zoltego hp, ty wcisniesz hotkey exura gran i full hp, i knight ultimate health potionami ulecZy sie za 600? jak na full ma dajmy na to 2k hp ??? |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Świat: Refugia
|
![]() Poza tym... EK jeśli chce mieć dobrą postać, a nie wybotowanego noobchara. To musi sporo trenować, a zauważ, że knight TRACI kasę treniąc, a MS ją trenując magic level zarabia. Jeśli zamierzasz narzekać na brak nowych expowisk to powiem tak: sam się na to skazałeś wybierając non-pvp. Ja również dopiero co zacząłem grać na non-pvp zmęczony ciągłymi wojnami na Azurze i już na low lvl spotykam noob-botów expiących 85+ rp na bocie na powierzchni żółwi. Jak Ci to przeszkadza - idź na PvP.
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Na razie sugerujesz to że Knight ma lepsze pvp niż Sorc, huh?
![]()
![]() |
#34 |
Kapłan Preclanski
|
![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: Kraków>Nowa Huta
Imię: Emdi Zager
Gildia: Trigun
Świat: Hiberna
Poziom: 90
Skille: 80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Wiec tak...
Ze tibia staje komercyjnym shitem. Coz, Cipsoft musi jakos zarabiac zeby utrzymywac cala firme, i nie ma innego wyboru jak robic to kosztem graczy z facc. Nic na to nie poradzimy tak bylo(choc w mniejszym stopniu), jest i bedzie. Ze z kazdym updatem coraz gorzej. No coz, Cipsoft nie sugeruje sie tym co zaporonuja im gracze, tylko tym zeby wszystko ladnie wygladalo, i zaczecalo do gry. Jak ladnie wyglada to ktos kto zacznie grac sie zajawi, bedzie gral az sie zoorientuje ze to jest tylko ladne, wbije jakis tam lvl i bedzie mu zal go zostawiac, wiec bedzie gral dalej, bo co zrobic. Ze expowiska pelne i ich malo. A cos ty chcial grajac na non-pvp ? Moze w koncu Cipsoft otworzy oczy i uszy, i zacznie sluchac tych dzieki ktorych zarabiaja. Predzej czy pozniej (a raczej pozniej), wiekszosc graczy oleje taka gre i ciekawe co wtedy zrobia. Nagle uzdrowienie Tibi O.o Co do botow. Nic sie na to nie poradzi. Po za tym nie kazdy Ek botuje, np. ja nie, i to nie tylko dlatego ze sie boje bo gram na pvp na ktorym Cie moga zabic zawsze i wszedzie, ale dla zasady. Chociaz gdybym zaczol botowac to na pewno nie bal bym sie gmow, bo ich na hibernie po prostu nie ma(jak gram 2 lata na hibernie, gma widzialem moze 5 razy), tylko innych graczy. I to chyba wszystko co chcialem powiedziec ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2008
Imię: Dammianissimo
Świat: Xantera
Poziom: 123
Skille: 23/28
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Libacjan to poprostu noob, ktory narzeka bo mu sie pacc konczy, a nie umi expic, bo frosty zajete, totalny maniak, dziecko frosta, idz do psychologa ty maniaku jeden, a kolegow nie masz ?, i nie kopiuj kur.a postow z innego tematu bo sie kur.a powtarzasz. Powiem twiojej mamie, żeby ci neta odciela, bo dziecko płacze na forum i nie wie co ze soba zrobic, a kumpli nie ma i sie mu nie dziwie , jak jest sie takim no-lifem jak ty to jak sie ma miec niby kumpli?... Dziecko żalu, tibi, dziecko updatu.... Niepotrzebnie kupowałes tego chara na allegro, gdybys go sam zrobil, to bys sie nawet nie zastanawial gdzie expic, bo bys odrazu wiedzial noobie. Widac dziecko 0 doswiadczenia i kultry, a do szkoły chociasz chodzisz? !!
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Imię: Romano The Knight
Gildia: Mysterious Heroes
Świat: Harmonia
Skille: loading
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ogolnie duzo rzeczy bedzie fajnych, ale te gory tak nie do konca mi sie podobaja..
zobaczymy jak w grze bedzie to wygladac ![]()
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Podwodne dragi? Huh fajnie to wygląda na razie
![]()