Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-06-2008, 11:52   #1901
JozekCoPchaWozek
Guest

Domyślny

Ale wy jesteście śmieszni. Na temat Tany wypowiadają się śmiecie(piszę waszą prostacką gwarą), którzy tak naprawdę nawet go nie znają. Najbardziej mnie śmieszy, że ludzie tacy jak Mukatan(człowiek, który słownika poprawnej polszczyzny chyba nigdy w życiu nie trzymał), Xanoxin(który od zawsze mówił sam ("Ja nic na servie nie znacze, jestem uzależniony od VU"), Asanil aka Refferon (najgorszy ms w VU), wypowiadają zdanie na temat naprawdę lojalnych ludzi tylko na podstawie GRY. No ludzie naprawdę zastanówcie się czy ta gierka za bardzo nie wchłoneła waszego sparaliżowanego móżdżka (taka reakcja występuje przy po spożyciu alkoholu). "Jesteś chyba największym frajerem jaki odwiedza to forum" i to jest właśnie osoba która ma sparaliżowany móżdżek 3 stopnia. A wiesz kto to jest "frajer"?- napisz mi swoje poglądy co do tego słowa zobaczymy czy nie jesteś śmieciem(jak to mówią najbardziej inteligentni ludzie Nebuli, czyli membersi z VU. Oczywiście nie obrażając ludzi typu Morrderca aka Żuk, Chudzierlok i jeszcze kilku ludzi, bo wiem, że to są bardziej ukształtowani ludzie niż wasze przysłowiowe "śmiecie" wypowiadający się po stronie VU na tym forum). A teraz jeszcze pod koniec mojego posta muszę napisac ,że najwiekszymi ludzmi o irytującym, irracjonalnym spojżeniu na swiat są Mukatan(ten człowiek chyba naprawdę na rl nie ma żadnych obowiązków po za wymyślaniem "jak dzisiaj kogoś zmieszac z błotem swoimi trywialnymi odzywkami"), Alvaro, który na początku forum lizał dupę VO aż tyłki czerwieniały(nawet ktoś napisał "Teraz liżesz tyłki VO tak jak lizałeś nam tylko, że VO Ciebie widocznie nie szanuje"- widocznie nie ma za co) teraz z upływem czasu i z rozwojem forum chyba zmienia swoje poglądy. Asanil aka Refferon( już nie będe wypowiadał się szczegółowo na jego temat, bo nie mam czasu jade zaraz ze znajomymi nad jezioro, poprostu tego człowieka nigdy nie szanowałem i szanowac nie będe). Naprawdę ludzie zastanówcie się czy ta gra nie włada nad waszym myśleniem i emocjami. Ja od zawsze wygłaszałem słowa bardzo mądrego człowieka o nazwisku Mark Twain, który najwidoczniej chciał walczyc z takimi osobami jak wy i pisałem już to na forum, ale nikt chyba nie potrafił tego dobrze zinterpretowac i porównac do swojej osoby "Lepiej nic nie mówic i pozornie uchodzic za głupca, niż jednym słowem rozwiac wszelkie wątpliwości"

/Paluch

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-06-2008, 12:03   #1902
Nebulafighter
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak Pokaż post
Przeciez juz zaplacilem 600k. Jestem wolny i mozesz mnie pocalowac
DO OKOLA w zad.
Juz 6 wojna z ktorej sie wyplacilem. Tyle kasy co wy na mnie zarobiliscie przez te ostatnie lata, moze w koncu kupisz sobie jakas ksiazke w rl i ja przeczytasz. Archer ma ciekawe pozycje na polkach: instrukcja obslugi od ATI, kilka pokemonow, biblia od jechowych. Zagadaj do kolesia niech zarzuci lektórą
EDIT: 12:39 You advanced from Level 163 to Level 164.
Ty penisobrody sciagasz okulary jak grasz w Tibie ? Porozciagac bys sie chcial emerycie ? Co ty myslisz ze kozak jakis jestes? Zagladaj czesciej do lustra i uswiadamiaj sobie kim tak naprawde jestes pozdro pedofilu

@jozekcopchamame

Czuje ze w trakcie pisania tego posta kał polecial Ci po nodze z nerwow, idz moze lepiej popchac mame a nie probujesz swoimi marnymi wypocinami cos tu komus udowodnic :/ Prawda jest taka ze masz dlugi jezor i dobrze nim operujesz, tylko dlatego nie masz hunta pewno od vo

@na temat lamusa aka tana max

Ey a czy nikt z was nie pamietam jego smutnych postow jak padal od vu po tym jak sie splacil "Nie ktorzy chca grac tutaj w spokoju ... ja chce tylko sobie grac nie zabijajcie mnie", jak dla mnie to vu ma racje chlopak by sprzedal matke za mozliwosc expienia, typowy szczeniak co potrafi spiewac piosenki o tibi i dac soba pomiatac. Pamietasz jak przejebaliscie wojne i sie splaciles ? stary pedofil gardzil toba ak szmata, kpil z ciebie a teraz razem w gildi jestescie i umawiacie sie do kafejki na zbiorowy sex analny, takich jak ty to mi nie zal

idzcie dzieci przetrzec okulary bo po nocce w tibi pewno wam zaparowaly i przygotujcie jezory bo olecke odbyty sie zblizaja, stary dziadu nie zapomnij napisac na forum ze "olecko jest fajne" i juz ich lubisz bo jak tego nie zrobisz to mozesz pasc i praca jezykiem na nic sie zda pozdro dla was wafle

stary 01-06-2008, 12:23   #1903
JozekCoPchaWozek
Guest

Domyślny

"Czuje ze w trakcie pisania tego posta kał polecial Ci po nodze z nerwow, idz moze lepiej popchac mame a nie probujesz swoimi marnymi wypocinami cos tu komus udowodnic :/ Prawda jest taka ze masz dlugi jezor i dobrze nim operujesz, tylko dlatego nie masz hunta pewno od vo"

Ja akurat nikomu nie musiałem lizac by dostac się do VO bo sam tą gildie stworzyłem i akurat teraz chłopcze mylisz fakty.

"Ty penisobrody sciagasz okulary jak grasz w Tibie ? Porozciagac bys sie chcial emerycie ? Co ty myslisz ze kozak jakis jestes? Zagladaj czesciej do lustra i uswiadamiaj sobie kim tak naprawde jestes pozdro pedofilu"

No nie ma sprawy jak chcesz się porozciągac z "emertytem" to wsiadaj w transport i jak najszybciej podążaj w strone Szczecina, ja chętenie xaemowi pomoge, bo ze Szczecinka mam bardzo blisko. Szczecin odwiedził Szczecinek no to Szczecinek może odwiedzic Szczecin.

Tak na marginesie skończ z głupimi odzywkami, bo w teraźniejszości głupota nie jest cenna.

stary 01-06-2008, 12:26   #1904
Alvaro89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 05 2008

Domyślny

Jozq przeczytalem twoje zdanie na moj temat i stwierdzam ze huja o mnie wiesz.Po 1 nigdy nikomu nie lizalem(zawsze mialem to co chcialem na nebuli a do twojej informacji poniektozi to mi lizali z textami(ej kupilbys banke za 600 zl.'' gdy sie zgadzalem to text''spoko ziomek jestes lubie cie wrazie problemow pisz'' i kto tu kurwa koomu lizal pacanie jebany.Nie lubie paru ludzi z vo i paru z vu.daj mi choc jedno zdanie w ktorym ''lize komus dupe'' BLAGAM DAJ

p.s na rl bys nikomu z nas tego nie powiedzial czemu? bo jestes leszczem.
Alvaro89 jest offline  
stary 01-06-2008, 12:31   #1905
JozekCoPchaWozek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alvaro89 Pokaż post
Jozq przeczytalem twoje zdanie na moj temat i stwierdzam ze huja o mnie wiesz.Po 1 nigdy nikomu nie lizalem(zawsze mialem to co chcialem na nebuli a do twojej informacji poniektozi to mi lizali z textami(ej kupilbys banke za 600 zl.'' gdy sie zgadzalem to text''spoko ziomek jestes lubie cie wrazie problemow pisz'' i kto tu kurwa koomu lizal pacanie jebany.Nie lubie paru ludzi z vo i paru z vu.daj mi choc jedno zdanie w ktorym ''lize komus dupe'' BLAGAM DAJ

Myślisz, że kasą da się kupic szacunek ? Wątpie. A co do Tego,że jestem "Leszczem", Ci którzy mnie znają, wiedzą jaki jestem i jakich mam kolegów. Najlepiej by Ci to wytłumaczył Fikus.(człowiek którego bardzo szanuje)

Ostatnio edytowany przez JozekCoPchaWozek - 01-06-2008 o 12:33.

stary 01-06-2008, 12:34   #1906
Alvaro89
Użytkownik Forum

Domyślny

miales mi zdanie skopiowac!!!
po 2 co ty znowu pierdolisz omfg!!! czy ja powiedzialem ze da sie kupic szacunek (co ma piernik do wiatraka)
po 3 fikus to zlodziej podobno (jesli nie to sory fikus)

zdanie mi skopiuj w ktorym lizalem komus dupe.

o ku**** ja juz lepiej nie odpisuje na twoje posty bo ty jestes fighter i masz KOLEGOOOOF kurfa!!!! !!!! (( SORY JOZEK JUZ NIE BEDE TY MASZ KOLEGOOOOFFFFFF

Ostatnio edytowany przez Alvaro89 - 01-06-2008 o 12:36.
Alvaro89 jest offline  
stary 01-06-2008, 12:38   #1907
Bosy_Wiesniak
Użytkownik Forum

Bosy_Wiesniak's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 100
Domyślny

W siedlcach sie atmosfera zagescila, bo ktos stracil 900zl. 4 kuroniowki sie poszly %ebac. Moj adres macie to wpadajcie, nie wiem na co czekacie, pobijcie mnie, zabierzcie passy. Czekam z utesknieniem. Zieeeeeew

ul. Rydla 93, 70-783 Szczecin. I pietro
Bosy_Wiesniak jest offline  
stary 01-06-2008, 12:41   #1908
JozekCoPchaWozek
Guest

Domyślny

Cytuj:
miales mi zdanie skopiowac!!!
po 2 co ty znowu pierdolisz omfg!!! czy ja powiedzialem ze da sie kupic szacunek (co ma piernik do wiatraka)
po 3 fikus to zlodziej podobno (jesli nie to sory fikus)

zdanie mi skopiuj w ktorym lizalem komus dupe.

o ku**** ja juz lepiej nie odpisuje na twoje posty bo ty jestes fighter i masz KOLEGOOOOF kurfa!!!! !!!! (( SORY JOZEK JUZ NIE BEDE TY MASZ KOLEGOOOOFFFFFF
Oczywiście nie musisz mi odpisywac, bo nie jesteś materiałem z którym mogłbym z szacunkiem konwersowac. Co do Fikusa to daje Ci słowo jest bardzo uczciwym człowiekiem w tibi i tym bardziej w życiu codziennym. "legendo addonów kupionych na allegro".

stary 01-06-2008, 12:43   #1909
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:

Weź się nie kompromituj, każdy wie jaka jest prawda o Tobie. Gdybys nie kupowal od VU nic za kase w RL to by Ci tak nie pisali i mieli by cie gdzies pomiedzy scianami jelita grubego.

"Od kiedy straciłem rachubę czasu, wiedziałem już, że jedynym sposobem, aby osiągnąć życie wieczne jest wbicie 200 levela bądź 100 shieldingu"

Tomasz z Akwinu
TheDwarf jest offline  
stary 01-06-2008, 12:44   #1910
Alvaro89
Użytkownik Forum

Domyślny

Po 1 niemam konta na allegro.pl
Po 2 ty masz kolegow i jestes fighter!
po 3 zdanie mi skopiuj czy slepy jestes?

no gdybym nie kupowal to by mi nie lizali dobze to sformuowales.

Ostatnio edytowany przez Alvaro89 - 01-06-2008 o 12:45.
Alvaro89 jest offline  
stary 01-06-2008, 12:45   #1911
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Domyślny

Cytuj:
ad.1 nie samym allegro zyje przydupas
ad.2 nie moja sprawa
ad.3 a to jak asanilowi mandrake za free dales, od vury kilka kk kupiles to nie jest lizanie. po co zdania jak sa fakty.

Cytuj:
no gdybym nie kupowal to by mi nie lizali dobze to sformuowales.
ty im lizales, oni to tylko wykorzystywali. ty tez moglbys cos wykorzystac, moze... slownik ortograficzny?

"Od kiedy straciłem rachubę czasu, wiedziałem już, że jedynym sposobem, aby osiągnąć życie wieczne jest wbicie 200 levela bądź 100 shieldingu"

Tomasz z Akwinu
TheDwarf jest offline  
stary 01-06-2008, 12:47   #1912
Alvaro89
Użytkownik Forum

Domyślny

od mandrake to huja wiesz.
Alvaro89 jest offline  
stary 01-06-2008, 12:49   #1913
JozekCoPchaWozek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Człowieku weź się nie kompromituj (zgodze się z panem Hidkiem). Po pierwsze napisałem coś takiego, że jestem "fighter" ? Po drugie znasz słowo "metafora", jak nie kupowałeś na allegro to nie ma znaczenia i tak kasę z obojętnie jakiego źródła kupowałeś na potęge. Po trzecie, tak oślepłem wczoraj, bo wczoraj piłem lewy spirytus.

stary 01-06-2008, 12:49   #1914
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Domyślny

Cytuj:
od mandrake to huja wiesz.
no to mniej wiecej tyle co ty o ortografii.

Tomasz z Akwinu
TheDwarf jest offline  
stary 01-06-2008, 12:51   #1915
Alvaro89
Użytkownik Forum

Domyślny

sprawiacie ze jest mi smutno ((( jozek ma kolegof i jest fajterem a hidek mnie obraza
Alvaro89 jest offline  
stary 01-06-2008, 12:56   #1916
Alvaro89
Użytkownik Forum

Domyślny

no i co jozek boli cie to ze kupowalem gp za rl? bo nie wiem do czego dazysz.
A jak siedzielismy razem na vencie to jakos nic nie powiedziales ze mazs jakis problem do mnie braklo odwagi czy co?
Alvaro89 jest offline  
stary 01-06-2008, 12:57   #1917
JozekCoPchaWozek
Guest

Domyślny

Cytuj:
sprawiacie ze jest mi smutno ((( jozek ma kolegof i jest fajterem a hidek mnie obraza
Mi też jest smutno, wiesz dla czego ? Bo język polski jest piękny, a ty jesteś przykładem dziecka, który najwyrażniej tego nie szanuje. Dam Ci radę. Księgarnia->słownik ortograficzny->dom i przygoda z językiem polskim.

Nie będe tworzył kolejnych postów by Tobie odpisac. Wiesz co z takim człowiekiem jak ty napewno o niczym ciekawym nie miałbym porozmawiac. A po drugie ja z Tobą na vencie nie siedziałem tylko z ludzmi z byłej gildi i paroma fajnymi ludzmi z Dredów(typu Chudzierlok), a nie z ludzmi typu Alvaro(Cześc, nazywam się Alvaro i mam kłopoty z odróżnieniem świata gier z życiem realnym, sprzedaj mi 2kk.

Ostatnio edytowany przez JozekCoPchaWozek - 01-06-2008 o 13:02.

stary 01-06-2008, 13:01   #1918
Alvaro89
Użytkownik Forum

Domyślny

Po raz 4 prosze Cie o zdanie lub dowod w ktorym lize dupe.
Braklo odwagi zeby mi to powiedziec na vencie tak?
Do czego dazysz ??

z tym slownikiem to juz 100 slyszalem i myslisz ze ktorejs z rad posluchalem?

pozdro fajteRZE z Kolegami!
Alvaro89 jest offline  
stary 01-06-2008, 13:09   #1919
JozekCoPchaWozek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Po raz 4 prosze Cie o zdanie lub dowod w ktorym lize dupe.
Braklo odwagi zeby mi to powiedziec na vencie tak?
Do czego dazysz ??

z tym slownikiem to juz 100 slyszalem i myslisz ze ktorejs z rad posluchalem?

pozdro fajteRZE z Kolegami!
Naprawdę nie chcem, nikogo obrażac ale ty jesteś bardzo trywialnym chłopcem i nie rozumiesz róznych metafor kierowanych do Ciebie. Wytłumacze Ci dlaczego nic nie mówiłem na ventrilo (jeśli jeszcze tego nie rozgryzłeś), z bardzo prostej przyczyny, bo nie zamieniłem z Tobą ani jednego zdania i nie znałem twoich poglądów, ale za to forum przedstawia twoje całe oblicze.

stary 01-06-2008, 13:13   #1920
Alvaro89
Użytkownik Forum

Domyślny

Dobra nie wazne jestes debilem srelebele nie umiem pisac po polsku i wogole koniec tematu.

Czekam na jakis dowod lub zdanie w ktorym lize dupe.

o jakiej ty czlowieku mowisz metaforze !!! sam napisales ''kto mnie zna wie jaki jestem i jakich mam kolegow'' zalosne
Alvaro89 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania