|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
|
Episode III
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Episode IV ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Episode V ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Episode VI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak, on umarł. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Suhayl - 27-05-2008 o 19:58. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
Specyficzne, dziwne, ale mi się podoba. Rób dalej, zobaczymy co z tego będzie
![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
|
ten fake ma swój urok... przyznam ze mi sie bardzo podoba
![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
Episode VII
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ^^ Ostatnio edytowany przez Suhayl - 30-05-2008 o 20:24. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
|
Minusy:
-Outfit Boga -Białe kropki w jaskini -Czarne kropki przy ścianach an niebie -Nie wiem dlaczego kolo z biblioteki chciał go zabić, a czego to wynika? -"adaniem" uciąłeś Z Plusy: -Fabuła interesująca chociaż trochę zagmatwana -Klucze? Dziwne ale innowacyjne Czekam na next part 6/10, Fake'owiec nie może pozwolić sobie na białe kropki.
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
|
Robi sie ciekawie
![]() Ale to neibo jakoś mi sie nie podoba ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
Tja niebo jest kulawe i to bardzo. Maska boga tez jakas dziwna ale nie czepiam sie. Fabula rozwija sie wedlug mnie prawidlowo i z kazdym partem robi sie ciekawie. Sklejka ladna tylko na niektorych screenach troche pusto. I niewiem co sie stalo ze mna... Czyzbym juz padl podczas pojedynku z Omega? ;p
Ocena: 8,5/10 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
Episode VII
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na obrazku, na ktorym jest napisane tak filozoficznie - jest to część moich przemyśleń. Jeśli chcecie przeczytać całe - proszę, są one zamieszczone na moim blogu. Chciałem przeprosic za nagly time skip, jednak mialem w komputere wirusa i czesc plikow poszla w cholere. To tyle. Zapraszam do krytyki. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
|
Troszkę głupia zmiana wydarzeń, gdyż tamte się nie zakończyły. Podobają mi się plecaczki na łóżkach. Graficznie nie podoba mi się maska i klucz, a co do efektów to są fajne chociaż nie cudowne ;p. Trochę dziwny part, ale 7,5/10 się należy.
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
He, he.. .pr0! =D
Trochę nie podoba mi się efekt przy "Khozok" "wybrani przez światło opętani przez ciemność" - coś śmierdzi " złem vs. dobrem " "Będziesz powiernikiem dwóch ostrzy" "Nie, pisay wieźmie jeden" - jebno xd 7/10
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
Qrwa ale mam teraz zryta morde... Ta maska zniszczy moja cere! >.>
Co do fakeu to part dziwny... Ale i tak fake fajny i nadal mi sie podoba. Jedno co m sie nie podoba to ta maska i niektore lokacje sa strasznie ubogie. Btw. Widze ze jednak przydal sie out ktory ci zrobilem (nowy Suhayl) ^^ |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Shlashy
Świat: Silvera
Poziom: 23
Skille: 52/49
Poziom mag.: 3
|
Przez ciebie sie poryczałem -.-"
Te przemyślenia są takie... no takie wręcz inspirujące ;p za sam fake 10/10. Może i jest pare błędów, ale ideologia fake'a je tuszuje. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Imię: Tiglatpilezar
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
|
Filozofia: przemyślenia bez sensu, wyglądające na mądre. Ale to upiękrza fake xD
Fake graficznie idealny nie jest, ale jest nieźle, a fabuła troszkę pokręcona, ale też niezła. 9/10 za tę filozofię xD
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
|
Episode IX... Koniec.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chciałem wam podziękować. wszystkim, ktorzy dotrwali ze mną i bohaterami fake aż do teraz. Do końca. Mam nadzieję, iż fake wam się podobał, jest on pierwszym który ukończyłem. Dziękuję. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Imię: Tiglatpilezar
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
|
Fake jest świetny, a te teksty... sprawiją, że łezka się w oku kręci
Szkoda, że to już koniec bo fake zaje ty. No ale cóż - koniec niesie nowy początek. Fake oceniam na 9/10 ![]()
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
|
Fjne ale troche krutkie. Ehhhh na koniec masz: 9/10. A teraz idz robic fakea o ciasteczkowym potworze. xd
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
|
Fake bardzo ładny w całości, parę błędów było, ale zakończenie ciekawe, bardzo myślowe. można by było to pociągnąć, bo wszystko zdarzyło się tak szybko!
9/10
|